- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.741
Canim telaslandirmak istemem ama 3,5saat uzun degil mi? Bebegin normalde hareketlendigi seyleri ye bakalim ne olacak? Bazen hareket ediyor biz hissetmiyoruz... sakince uzan sirt üstu ve hareketlenebilecegi biseyler yeKızlar bebek yaklaşık kaç saat karnınızda hareket etmezse normal karşılıyorsunuz? Ben 6dan beri uyanığım 3,5 saattir hiç kıpırtı yok örneğin. Su içtim, tatlı yedim, karnımı salladım ama birşey olmadı. Bu kadar süre uyur mu?
Sayayım bakalım bende canım sabah hareketliydi ama şuan sesi soluğu çıkmıyorKızlar doktorum bana bir saatte 10 hareket say demişti. Ben de her saat mi saymam gerekiyor diye sordum. Hayır, İlk on hareketi saydıktan sonra iki üç saat saymana gerek yok dedi. Gün içinde bir kaç kez o hateketi hissedince gerek olmuyor sanırım
Aynısı canım benimde ya beyaz akıntı sonra çamaşırım bildiğin ıslanmış gibi oluyor. Oh için rahatladı en azından canım doğuncada böyle uykucu olsalar ne güzel olur :) benimkinden ses seda yok sabah kıpırdanıyodu şimdi uyudu heralde birazdan bende tatlı yiyeyim kendine gelir belki :)Benim de akıntım inanılmaz arttı, beyaz bir akıntı geliyor, ben de su mudur diye irkiliyorum.
Bu arada 3,5 -4 saatten sonra bizim beyefendi biraz kıpırdadı biraz daha tatlı yiyince. Bir de alıştırdığım müziği açtım. Ne uykucu bişeymiş
Ama insan çok tedirgin oluyor beklerken. Biraz daha uzasa doktoru arayacaktım.
Benim önce beyaz geliyor canım sonra dediğin gibi çamaşırım ıslanmış gibi oluyor birde hep bir şeyler akıyo gibi hisseediyorum ben ay diyorum suyum mu geldi acaba wcye gidiyorum bir şey yok doktorunun cevabını yazar mısın çok merak ettim benim daha 1 haftam var randevumaAkinti isi bende de var canim hatta akinti da degil sadece camasirim bildigin islaniyor (gunde 2 kez falan oluyor)afedersin ayni korkuyu yasiyorum birazdan dr kontrolum var ozellikle soracagim bakalim ne dicek
Sayayım bakalım bende canım sabah hareketliydi ama şuan sesi soluğu çıkmıyor
O zaman böyle mola vermeleri normal demek ki. İçime su serptin sağol ...Kızlar doktorum bana bir saatte 10 hareket say demişti. Ben de her saat mi saymam gerekiyor diye sordum. Hayır, İlk on hareketi saydıktan sonra iki üç saat saymana gerek yok dedi. Gün içinde bir kaç kez o hateketi hissedince gerek olmuyor sanırım
Aynı benim annem hamile olduğumu duyduğu an başladı aldır aldır demeye birde kız olduğunu öğrenince hepten surat asmaya başladı kızım doğdu şimdide biz elif İkra koyduk kızımızın adını niye Emine koymamışız o kimmişki falan hala surat yapıyor artık bunaldımCanim ayni şeyi bende yaşıyorum 2 kızım olucak annemler duyduğunda yasa girdi resmen. Ama doğduğunda gözünün işigi olucak torunu.
ama bana hep 13 haftada kız dediğinde niye kürtaj olmadın der durur biraz ağrım olduğunda yorulduğumda biraz yüzüm asık durduğunda yine hemen ayni gümleyi kurar.
Sabah sabah midem bulana bulana tatlı yedirtti bana veletAynısı canım benimde ya beyaz akıntı sonra çamaşırım bildiğin ıslanmış gibi oluyor. Oh için rahatladı en azından canım doğuncada böyle uykucu olsalar ne güzel olur :) benimkinden ses seda yok sabah kıpırdanıyodu şimdi uyudu heralde birazdan bende tatlı yiyeyim kendine gelir belki :)
Benim önce beyaz geliyor canım sonra dediğin gibi çamaşırım ıslanmış gibi oluyor birde hep bir şeyler akıyo gibi hisseediyorum ben ay diyorum suyum mu geldi acaba wcye gidiyorum bir şey yok doktorunun cevabını yazar mısın çok merak ettim benim daha 1 haftam var randevuma
Günaydınn. Ya midemizle sorunları ne bu miniklerin benimkide aynı birde nasıl ittiriyor can yakıyor maşallahları var artıkGünaydın herkesebende uyuyamadım hiç gece , şimdide miniğimin ayağı midem de müthiş ağrı çekiyorum , bebeği hastaneden çıkartırken bende arabasının pusetiyle çıkartmayı planlıyorum , içinde kaybolup gider gibi geliyor bazen ama daha güvenli bir şey yok elimizde ..
Bak bu cevap güzelmişBana da bi dahakini kiz dogur diye siparis veriyolar. Tamam siparisi yazdim baska bisey var mi diye cevap veriyorum.
Canım buraya yazarken tatlı yiyordum bir yandan, birkaç dakika sonra hareket etti. Yine bir dansçı değil tabiki ama ben buradayım dedi en azından, içim rahatladı. Sanırım biraz da benim dinlenememden kaynaklı bu durum. Sürekli evde bana ağır gelecek işler yapıyorum bu günlerde. Gece uykum da zayıf. Çocuk enerjiyi görünce kıpırdadı.Canim telaslandirmak istemem ama 3,5saat uzun degil mi? Bebegin normalde hareketlendigi seyleri ye bakalim ne olacak? Bazen hareket ediyor biz hissetmiyoruz... sakince uzan sirt üstu ve hareketlenebilecegi biseyler ye
Günaydınn. Ya midemizle sorunları ne bu miniklerin benimkide aynı birde nasıl ittiriyor can yakıyor maşallahları var artık
Ya uyusun o da güzel ama bizimki fazla uykucu mudur nedir bilmiyorum ki... Her seferinde telaşlanıyorum birkaç saat hareket etmeyince. Annem alış artık huyu bu diyor.Evet ben de oyle biliyorum çünkü her saat hareket etmiyorlar ki uyudukları zamanlar var.
Renksiz ise su olabilir gerçekten. Bir de tabi idrar ihtimali var.Akinti isi bende de var canim hatta akinti da degil sadece camasirim bildigin islaniyor (gunde 2 kez falan oluyor)afedersin ayni korkuyu yasiyorum birazdan dr kontrolum var ozellikle soracagim bakalim ne dicek
Olabilir canım 2 gündür yoruyorum kendimi geçen akşam yemek yaparken kasıldım uzandım yemekten sonra geçti diye buzdolabının raflarını eşim çıkarttı ben yıkadım sonra eşim yerleştirdi akşamda ütü yaptım toz aldım çamaşır attım onları astım iş bittikten sonra oturduğumda kıpır kıpırdı . Yorgunluk yaramadı heralde bana işleri bitirdim çok şükür ama bugün eve gidince uzatcam ayaklarımıCanım geçen gün benim miniğimde çok az hareket ediyordu akşama kadar bekledim artık dr gidecektim biraz yürüyüşün ardından tepki verdi ben bu durumu önceki gün yorulmuş olmama bağladım doğrumu bilmiyorum sonrasında hiç o kadar yormadım kendimi hep düZenli hareketlerini hissettim acaba sende çokmu işlendin bu aralar ..
Ellerinde oynatcaklar bizleri bunlar :) şua beninkide değişik hareketler peşinde napyor çözemiyorum :) aynen valla şimdi uyuyorlar tekaş yaptıryolar bize doğumcada uyusunlar bari rahat ettirsinler :)Sabah sabah midem bulana bulana tatlı yedirtti bana velet
Ben de uykuculuk konusunda aynısını diliyorum, süper rahat oluruz :)
Kaç saattir uyanıksın canım? Sabah diyorsun ama aslında hala saat 10Sayayım bakalım bende canım sabah hareketliydi ama şuan sesi soluğu çıkmıyor
Ya uyusun o da güzel ama bizimki fazla uykucu mudur nedir bilmiyorum ki... Her seferinde telaşlanıyorum birkaç saat hareket etmeyince. Annem alış artık huyu bu diyor.
inşallahOlabilir canım 2 gündür yoruyorum kendimi geçen akşam yemek yaparken kasıldım uzandım yemekten sonra geçti diye buzdolabının raflarını eşim çıkarttı ben yıkadım sonra eşim yerleştirdi akşamda ütü yaptım toz aldım çamaşır attım onları astım iş bittikten sonra oturduğumda kıpır kıpırdı . Yorgunluk yaramadı heralde bana işleri bitirdim çok şükür ama bugün eve gidince uzatcam ayaklarımı
Ellerinde oynatcaklar bizleri bunlar :) şua beninkide değişik hareketler peşinde napyor çözemiyorum :) aynen valla şimdi uyuyorlar tekaş yaptıryolar bize doğumcada uyusunlar bari rahat ettirsinler :)
A ben hiç bakmadım çıplakken bende nasıl acaba :) bende bende ısırmaya doyamıcam birde benimki bazen poposunu dayıyor gelde nefes al :)Ben kilolu bir bayanım ama düşün benim karnımda bile nerdeyse belli ayağının yapısı hani ince biri olsam direk ayağını gör dışardanbu nasıl bir destek alma şeklidir yahu , yicem o ayaklarını doğunca
7.30 beri uyanığım canım hala işe geliyorumda :) benim için öğlene geliyor artık saat :) 1 haftam kaldı haftaya bitiyor mesaimKaç saattir uyanıksın canım? Sabah diyorsun ama aslında hala saat 10
Ben de kardeşimi aradım saat 8 miş o sırada. Sabahtan beri iş yapıyorum yoruldum deyince, sen ne zaman kalktın ki diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?