2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim telaslandirmak istemem ama 3,5saat uzun degil mi? Bebegin normalde hareketlendigi seyleri ye bakalim ne olacak? Bazen hareket ediyor biz hissetmiyoruz... sakince uzan sirt üstu ve hareketlenebilecegi biseyler ye

Sayayım bakalım bende canım sabah hareketliydi ama şuan sesi soluğu çıkmıyor

Günaydın herkese bende uyuyamadım hiç gece , şimdide miniğimin ayağı midem de müthiş ağrı çekiyorum , bebeği hastaneden çıkartırken bende arabasının pusetiyle çıkartmayı planlıyorum , içinde kaybolup gider gibi geliyor bazen ama daha güvenli bir şey yok elimizde ..

Aynısı canım benimde ya beyaz akıntı sonra çamaşırım bildiğin ıslanmış gibi oluyor. Oh için rahatladı en azından canım doğuncada böyle uykucu olsalar ne güzel olur :) benimkinden ses seda yok sabah kıpırdanıyodu şimdi uyudu heralde birazdan bende tatlı yiyeyim kendine gelir belki :)
Akinti isi bende de var canim hatta akinti da degil sadece camasirim bildigin islaniyor (gunde 2 kez falan oluyor)afedersin ayni korkuyu yasiyorum birazdan dr kontrolum var ozellikle soracagim bakalim ne dicek
Benim önce beyaz geliyor canım sonra dediğin gibi çamaşırım ıslanmış gibi oluyor birde hep bir şeyler akıyo gibi hisseediyorum ben ay diyorum suyum mu geldi acaba wcye gidiyorum bir şey yok doktorunun cevabını yazar mısın çok merak ettim benim daha 1 haftam var randevuma

Canım geçen gün benim miniğimde çok az hareket ediyordu akşama kadar bekledim artık dr gidecektim biraz yürüyüşün ardından tepki verdi ben bu durumu önceki gün yorulmuş olmama bağladım doğrumu bilmiyorum sonrasında hiç o kadar yormadım kendimi hep düZenli hareketlerini hissettim acaba sende çokmu işlendin bu aralar ..

O zaman böyle mola vermeleri normal demek ki. İçime su serptin sağol ...

Aynı benim annem hamile olduğumu duyduğu an başladı aldır aldır demeye birde kız olduğunu öğrenince hepten surat asmaya başladı kızım doğdu şimdide biz elif İkra koyduk kızımızın adını niye Emine koymamışız o kimmişki falan hala surat yapıyor artık bunaldım

Sabah sabah midem bulana bulana tatlı yedirtti bana velet
Ben de uykuculuk konusunda aynısını diliyorum, süper rahat oluruz :)

Günaydınn. Ya midemizle sorunları ne bu miniklerin benimkide aynı birde nasıl ittiriyor can yakıyor maşallahları var artık

Canim telaslandirmak istemem ama 3,5saat uzun degil mi? Bebegin normalde hareketlendigi seyleri ye bakalim ne olacak? Bazen hareket ediyor biz hissetmiyoruz... sakince uzan sirt üstu ve hareketlenebilecegi biseyler ye
Canım buraya yazarken tatlı yiyordum bir yandan, birkaç dakika sonra hareket etti. Yine bir dansçı değil tabiki ama ben buradayım dedi en azından, içim rahatladı. Sanırım biraz da benim dinlenememden kaynaklı bu durum. Sürekli evde bana ağır gelecek işler yapıyorum bu günlerde. Gece uykum da zayıf. Çocuk enerjiyi görünce kıpırdadı.

Günaydınn. Ya midemizle sorunları ne bu miniklerin benimkide aynı birde nasıl ittiriyor can yakıyor maşallahları var artık

Ben kilolu bir bayanım ama düşün benim karnımda bile nerdeyse belli ayağının yapısı hani ince biri olsam direk ayağını gör dışardan bu nasıl bir destek alma şeklidir yahu , yicem o ayaklarını doğunca

Akinti isi bende de var canim hatta akinti da degil sadece camasirim bildigin islaniyor (gunde 2 kez falan oluyor)afedersin ayni korkuyu yasiyorum birazdan dr kontrolum var ozellikle soracagim bakalim ne dicek
Renksiz ise su olabilir gerçekten. Bir de tabi idrar ihtimali var.

Olabilir canım 2 gündür yoruyorum kendimi geçen akşam yemek yaparken kasıldım uzandım yemekten sonra geçti diye buzdolabının raflarını eşim çıkarttı ben yıkadım sonra eşim yerleştirdi akşamda ütü yaptım toz aldım çamaşır attım onları astım iş bittikten sonra oturduğumda kıpır kıpırdı . Yorgunluk yaramadı heralde bana işleri bitirdim çok şükür ama bugün eve gidince uzatcam ayaklarımı
Sabah sabah midem bulana bulana tatlı yedirtti bana velet
Ben de uykuculuk konusunda aynısını diliyorum, süper rahat oluruz :)
Ellerinde oynatcaklar bizleri bunlar :) şua beninkide değişik hareketler peşinde napyor çözemiyorum :) aynen valla şimdi uyuyorlar tekaş yaptıryolar bize doğumcada uyusunlar bari rahat ettirsinler :)

Kaç saattir uyanıksın canım? Sabah diyorsun ama aslında hala saat 10
Ben de kardeşimi aradım saat 8 miş o sırada. Sabahtan beri iş yapıyorum yoruldum deyince, sen ne zaman kalktın ki diyor bana

Ya uyusun o da güzel ama bizimki fazla uykucu mudur nedir bilmiyorum ki... Her seferinde telaşlanıyorum birkaç saat hareket etmeyince. Annem alış artık huyu bu diyor.

Benim miniğim yorgunluğa çok duyarlı , ben yorgunsam katiyen hareket etmiyor , üzgün ve gergin olduğum zamanlarda da etmiyor , artık onu düşündüğümden yapmıyorum bazı işleri eşimi bekliyorum ..

inşallah Benim doktorun hamiş ve doğuranları bir whatsapp grubu kurmuş, orada doğuranlardan bazıları da çok uyuyor diye şikayet etmiş Emzirmek için filan uyandırmaları gerekiyormuş. Bence büyük şans valla :)

Kızlar bugün randevu m var dörtte ve catı muayenesi var çok korkuyorum. Kimisi acıyor diyor kimisi birşey yok diyor. Çok stresliyim

A ben hiç bakmadım çıplakken bende nasıl acaba :) bende bende ısırmaya doyamıcam birde benimki bazen poposunu dayıyor gelde nefes al :)
Kaç saattir uyanıksın canım? Sabah diyorsun ama aslında hala saat 10
Ben de kardeşimi aradım saat 8 miş o sırada. Sabahtan beri iş yapıyorum yoruldum deyince, sen ne zaman kalktın ki diyor bana
7.30 beri uyanığım canım hala işe geliyorumda :) benim için öğlene geliyor artık saat :) 1 haftam kaldı haftaya bitiyor mesaim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…