- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.761
Benim de öyle kesin, çocugun hakkını yiyorum şimdidenBenim miniğim yorgunluğa çok duyarlı , ben yorgunsam katiyen hareket etmiyor , üzgün ve gergin olduğum zamanlarda da etmiyor , artık onu düşündüğümden yapmıyorum bazı işleri eşimi bekliyorum ..
Benimde eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı aynı öyleymiş canım kız emzirmek için zorla uyandırıyormuş kendi uyandıramıyormış eşine veriyormuş uyandırsın diye :)inşallahBenim doktorun hamiş ve doğuranları bir whatsapp grubu kurmuş, orada doğuranlardan bazıları da çok uyuyor diye şikayet etmiş Emzirmek için filan uyandırmaları gerekiyormuş. Bence büyük şans valla :)
A ben hiç bakmadım çıplakken bende nasıl acaba :) bende bende ısırmaya doyamıcam birde benimki bazen poposunu dayıyor gelde nefes al :)
7.30 beri uyanığım canım hala işe geliyorumda :) benim için öğlene geliyor artık saat :) 1 haftam kaldı haftaya bitiyor mesaim
Bravo diyorum sana o zamanA ben hiç bakmadım çıplakken bende nasıl acaba :) bende bende ısırmaya doyamıcam birde benimki bazen poposunu dayıyor gelde nefes al :)
7.30 beri uyanığım canım hala işe geliyorumda :) benim için öğlene geliyor artık saat :) 1 haftam kaldı haftaya bitiyor mesaim
WowBenimde eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı aynı öyleymiş canım kız emzirmek için zorla uyandırıyormuş kendi uyandıramıyormış eşine veriyormuş uyandırsın diye :)
Senin durumun daha kötü valla canım yatıya misafir hiç kabul edilcek durumda değiliz şuan son zamanlarımız zaten iyice ağırlaştık eşimle kendime bile yemek yapmak zor geliyor da birde o kadar insana bir şeyler yapmak. Allah hetkese anlayışlı eş dost nasip etsin bu halimizle anlayıl görmek isterken anlayışı biz gösteriyoruzBenim de öyle kesin, çocugun hakkını yiyorum şimdidenAma ev darma duman, dev dolaplar yapıldı, onları yerleştiriyorum, bir sürü yatıya insan geldi son 15 günde, onlar gitti dağınıkları nevresimleri vs bitmek bilmedi, ütü çamaşır yemek, ev rutinleri derken pert oluyorum akşama kadar. Bir de sözde iki gündür annem yardımcı biraz. O da olmasa çocuğu heralde anca doğumda kıpırdarken göreceğim.
Ah canım ya 1 bevek bir cocuk yetmiyor muş gibi bir de annen, insanın annesi oluncada bir şey diyemiyor işde, daha kotu oluyor allah sabir versin. Ayrica ismi cok güzel adıyla yaşasın.Aynı benim annem hamile olduğumu duyduğu an başladı aldır aldır demeye birde kız olduğunu öğrenince hepten surat asmaya başladı kızım doğdu şimdide biz elif İkra koyduk kızımızın adını niye Emine koymamışız o kimmişki falan hala surat yapıyor artık bunaldım
Sorma, gittiler bittiler çok şükür.Senin durumun daha kötü valla canım yatıya misafir hiç kabul edilcek durumda değiliz şuan son zamanlarımız zaten iyice ağırlaştık eşimle kendime bile yemek yapmak zor geliyor da birde o kadar insana bir şeyler yapmak. Allah hetkese anlayışlı eş dost nasip etsin bu halimizle anlayıl görmek isterken anlayışı biz gösteriyoruz
Hemen hemen aynı. Oyuncak bebekle prova mi yapsambenimki bundan canım
Hep oyleyse huyudur .Arkadasim hic hareket hissetmezdi 8.ayda bile cok nadir dalgalanma oluyordu karninda.Sonuc karnindan bir canavar cikti .Su an cok hareketli 2 aylikYa uyusun o da güzel ama bizimki fazla uykucu mudur nedir bilmiyorum ki... Her seferinde telaşlanıyorum birkaç saat hareket etmeyince. Annem alış artık huyu bu diyor.
Akşama bende bir bakayım hareketliyken :) amin canım çok sağol yok işim çok hafif bütün gün oturuyorum fabrikada muhasebeye bakıyorum hele şuan işte yok Koltuk var uzatıyorum ayaklarımı oturuyorum bazen bilgisayar başına geçiyorum. Benim şükür ellerimde ödem olmadı ama ayaklarım dediğin gibi her akşam şiş ayaklarla gidiyorum eve havalar biraz serinledide bugünlerde iyi. Başka işte olsam belki bende erkenden ayrılırdım ama erkenden ayrılsaydım iznimin bitişi fabrikanın yoğunluk dönemine gelcekti patron büyük ihtimal beni çağırcaktı ondan bende dayanabildiğim kadar dayanayım dedim yoğunluğu görmeyeyim en azından :)Koltukta oturur pozisyonda durunca bariz belli ediyor kendini yeri daralıyorya :) kıyamam sen hâlâ çalışıyormusun , Allah kolaylık versin canım inşallah işin ağır değildir bazen bende erken mi ayrıldım diyorum izne ama sonra o şiş ellerim ayaklarım geliyor aklıma , işe gitmeyince indi ödemlerim ..
Sağol canım valla bebeğimle fazla kalayım diye hep bunlar yoksa 32 de çıkardım bende Tabi bir sıkıntım olmadığı içinde mecbur okalsam bende çıkardım. Ay amin 1 haftam kaldı çabucak geçer inşallah:) gece uyanmaları bende de çok canım 5 te 6 da wcye gitmezsem wcnin hatrı kalırBravo diyorum sana o zaman. Ben 32de ayrıldım, mecbur kalmıştım ve üzülmüştüm izne ayrılınca ama büyük rahatlıkmış . Senin de zaman su gibi akıp geçsin de rahatla inşallah.
Ben de 5:30- 6 gibi uyandım , ki gece uyanmalarını saymıyorum, sen yine iyi uyumussun :)
Bana daWow
Çok ütopik geliyor kulağa :)
Ah canım ya 1 bevek bir cocuk yetmiyor muş gibi bir de annen, insanın annesi oluncada bir şey diyemiyor işde, daha kotu oluyor allah sabir versin. Ayrica ismi cok güzel adıyla yaşasın.
Benim anneme kendi cocuklarnın ismini niye koymadığnı söylerin, ben istenilmeyen cocuk olarak isim koymamışlar kimliğmi alırken ordakı görevliye rast gele isim yaz demişler öyle koyulmuş ismim. Bir şey söylediğinde hatırlatıyorum hemen.
Aynı benim annem hamile olduğumu duyduğu an başladı aldır aldır demeye birde kız olduğunu öğrenince hepten surat asmaya başladı kızım doğdu şimdide biz elif İkra koyduk kızımızın adını niye Emine koymamışız o kimmişki falan hala surat yapıyor artık bunaldım
Valla canım doğru deniz kenarı olsa gelen giden bitmezdi tam tatil kampı olurdu sizin ev :) atlatmışsın ya sağsalim şükür :) valla en rahatı :)Sorma, gittiler bittiler çok şükür.
Eşime diyorum ki herkes gebeliğimin son aylarını beklemiş heralde. Yıllardır gelen giden yoktu. Bir de Ankara'dayım ama şöyle yazlık deniz kenarı bi yerde olsak muhtelemen misafirlerin kucağına doğurmak zorunda kalacağım. Bir de gelenler hep erkekti, hasta refakatçisi takımı var, bizim işleri yapan usta ekibi (!) vardı falan, babam vardı bildiğin 5 yıldızlı otele tatile gelmiş gibiydi...Geçti allahtan, oh be şimdi düşündüm de rahatım şu an ben, hep böyle çekirdek aile şeklinde takılalım.
Canım o acıma neye göre oluyomuş dün öğrendim. Halamın muayene olmuş çatıya bakalım demiş doktor biraz kurcalamış çünkü doğumu başlatmak için yani rahmi hazırmamış, kan falan gelmiş. Aynı doktor ablamıda çatı muayenesi etmiş ona bakmış çekmiş çünkü ultrasonda doğum belirtisi yokmş. Yani hastanın doğum konumuna gelip gelmediğiyle alakalı bişey. Ama doktorun kurcalamaları doğuma çok faydalıymışKızlar bugün randevu m var dörtte ve catı muayenesi var çok korkuyorum. Kimisi acıyor diyor kimisi birşey yok diyor. Çok stresliyim
Canım o acıma neye göre oluyomuş dün öğrendim. Halamın muayene olmuş çatıya bakalım demiş doktor biraz kurcalamış çünkü doğumu başlatmak için yani rahmi hazırmamış, kan falan gelmiş. Aynı doktor ablamıda çatı muayenesi etmiş ona bakmış çekmiş çünkü ultrasonda doğum belirtisi yokmş. Yani hastanın doğum konumuna gelip gelmediğiyle alakalı bişey. Ama doktorun kurcalamaları doğuma çok faydalıymışbende tırsıyorum
Çatı mı da oldum geldim iyiymiş kemikler 2cm açıklığım varmış (4 5 saniye sürdü hafif acıma oldu korkulacak bişey değilmiş)ve ben şok tosunum 1 haftada 500 gr almış yanlış mı ölçtüm diye 2 3 defa ölçtü doktor 3570 gr çıktı biran önce doğurman lazım diyor böyle giderse zorlnıcakmışız
Sezaryan olcaklara çatı yapmıyorlarmış canım halam dedi ona yapmadılar ikinci bebekte dün söyledi :)Benim seZeryan olacak kısmetse ama pazt benimde randevum var acaba banada bakarmı dr ?
evet canım bende şaşırdım amin hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallahMaşallah kuzuya1 hafta için çok iyi bir kilo artışı olmuş . Vakitlice gelsin miniğin hayırlısıyla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?