- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.781
maşallah canım ama bu haftalarda çok alır artık :)Çatı mı da oldum geldim iyiymiş kemikler 2cm açıklığım varmış (4 5 saniye sürdü hafif acıma oldu korkulacak bişey değilmiş)ve ben şok tosunum 1 haftada 500 gr almış yanlış mı ölçtüm diye 2 3 defa ölçtü doktor 3570 gr çıktı biran önce doğurman lazım diyor böyle giderse zorlnıcakmışız
Sezaryan olcaklara çatı yapmıyorlarmış canım halam dedi ona yapmadılar ikinci bebekte dün söyledi :)
Canim birde gurur duyulucak iş yapmiş gibi herkese gülerek anlatıyorlar.Çok kırıcı üzücü bir durum bu anlattığın , keşke sana söylemeselerdi bu durumu
evet canım bende şaşırdım amin hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah
sezeryanda catiya bakmaz tarih verdimi drunBenim seZeryan olacak kısmetse ama pazt benimde randevum var acaba banada bakarmı dr ?
Canim birde gurur duyulucak iş yapmiş gibi herkese gülerek anlatıyorlar.
sezeryanda catiya bakmaz tarih verdimi drun
canım ben pazartesi doğum yapacağım 38+2 de Dr tarih verirken biz biraz annemle bastirdik 2 si olsun diye ; )Verdi canım temmuzun 16 sı dedi normal doğuracağım günden 5 gün önceye , seninki de hemen hemen aynı zamanlarda , ben soramadım da sen sordunmu biz o zamana kadar normal doğum sancısı da çekebiliriz bence zamanımız geç çünkü sen ne diyorsun ?
canım squat yap Youtube'a bak bol bol yürüKızlar doktordan geldim. Sancı yok açılma Yok bebek aşağıda değil :) her gün mutlaka yürüyüş yap ve eğilerek ev işleri yap bol bol çömelme hareketi yap dedi. Koca göbekle çömelemiyorum kibir de çatı muayenesi oldum bugün. Normal Doğum yapabilirsin ama çok yırtığın olur dedi yırtığın olmaması için tek çare perine masajı mı? Onu da yapamam ki.. var mı başka önerisi olan
Sorma canım Allah tan başka şehirdeyim yoksa hepten tımarhanelik edecekler beniYahu bir cana kıymak o kadar kolaymı aldır demek ne demek ?bunca şeyden sonra istemediği çocuğun birde isim hakkına mı karışıyor ? İnsaf yahu !!
Oyy oyy masallah .Benim dogum 2.katta olcak saniyordum oyle değilmiş biliyor musun canim ?Benim sezeryan oldugu icin baska kattaymis ameliyathane tirstim ya .Çatı mı da oldum geldim iyiymiş kemikler 2cm açıklığım varmış (4 5 saniye sürdü hafif acıma oldu korkulacak bişey değilmiş)ve ben şok tosunum 1 haftada 500 gr almış yanlış mı ölçtüm diye 2 3 defa ölçtü doktor 3570 gr çıktı biran önce doğurman lazım diyor böyle giderse zorlnıcakmışız
Senin durumun benden dezormuş canım ya Allahtan başka şehirdeyim sanki telefon ile arayınca iyi anne olunuyormuş gibi bak hergün arıyorum ama sen beni dinlemiyorsun triplerinde ne bileyim Rabbim yardımcımız olsunAh canım ya 1 bevek bir cocuk yetmiyor muş gibi bir de annen, insanın annesi oluncada bir şey diyemiyor işde, daha kotu oluyor allah sabir versin. Ayrica ismi cok güzel adıyla yaşasın.
Benim anneme kendi cocuklarnın ismini niye koymadığnı söylerin, ben istenilmeyen cocuk olarak isim koymamışlar kimliğmi alırken ordakı görevliye rast gele isim yaz demişler öyle koyulmuş ismim. Bir şey söylediğinde hatırlatıyorum hemen.
Aman tanrımmmmHemen hemen aynı. Oyuncak bebekle prova mi yapsam
Hep oyleyse huyudur .Arkadasim hic hareket hissetmezdi 8.ayda bile cok nadir dalgalanma oluyordu karninda.Sonuc karnindan bir canavar cikti .Su an cok hareketli 2 aylik
doğumhane 1. Katta ama ameliyathaneler nerede bilmiyorum canım 10.güne kadar kontrol muayenesi diye geçiyor ücretsiz oluyorOyy oyy masallah .Benim dogum 2.katta olcak saniyordum oyle değilmiş biliyor musun canim ?Benim sezeryan oldugu icin baska kattaymis ameliyathane tirstim ya .
Bu arada gecen hafta persembe gidenler bugun hep kontrole gitti .Ben yarin gitcem ama.10.gun de ucretsiz demi kontrol diye geciyor?
Akşama bende bir bakayım hareketliyken :) amin canım çok sağol yok işim çok hafif bütün gün oturuyorum fabrikada muhasebeye bakıyorum hele şuan işte yok Koltuk var uzatıyorum ayaklarımı oturuyorum bazen bilgisayar başına geçiyorum. Benim şükür ellerimde ödem olmadı ama ayaklarım dediğin gibi her akşam şiş ayaklarla gidiyorum eve havalar biraz serinledide bugünlerde iyi. Başka işte olsam belki bende erkenden ayrılırdım ama erkenden ayrılsaydım iznimin bitişi fabrikanın yoğunluk dönemine gelcekti patron büyük ihtimal beni çağırcaktı ondan bende dayanabildiğim kadar dayanayım dedim yoğunluğu görmeyeyim en azından :)
Sağol canım valla bebeğimle fazla kalayım diye hep bunlar yoksa 32 de çıkardım bende Tabi bir sıkıntım olmadığı içinde mecbur okalsam bende çıkardım. Ay amin 1 haftam kaldı çabucak geçer inşallah:) gece uyanmaları bende de çok canım 5 te 6 da wcye gitmezsem wcnin hatrı kalır
Bana dabana benzerse akşam uyumcak sabah uyucak ben öyleymişim eşim sakinmiş ben eşime benzeyeceğini hiç düşünmüyorum
canım benim gittiğim hastanede gittiğin günü 1.gun say 9.gunune kadar diyor randevu alirkende belirtiyorum şu güne alicam kontrol diyorumOyy oyy masallah .Benim dogum 2.katta olcak saniyordum oyle değilmiş biliyor musun canim ?Benim sezeryan oldugu icin baska kattaymis ameliyathane tirstim ya .
Bu arada gecen hafta persembe gidenler bugun hep kontrole gitti .Ben yarin gitcem ama.10.gun de ucretsiz demi kontrol diye geciyor?
Bende çatıdan çok korkuyorum iyi geldi msjın :) oh maşallah tosununa canım bende benim tombişi çok merak ediyorum benimki 3.5 kg olmuştur gibi geliyor :)Çatı mı da oldum geldim iyiymiş kemikler 2cm açıklığım varmış (4 5 saniye sürdü hafif acıma oldu korkulacak bişey değilmiş)ve ben şok tosunum 1 haftada 500 gr almış yanlış mı ölçtüm diye 2 3 defa ölçtü doktor 3570 gr çıktı biran önce doğurman lazım diyor böyle giderse zorlnıcakmışız
Bende çömelemiyorum diye çömelmem gereken işleri eşime yaptıryordum iş başa düştğ demek ki :) haftaya bol bol yapayım da 9unda benimde çatı muayenem. İlişkide öneriyolar son aylarda canım ama birde aç hareketli bir müzik oyna bence :)Kızlar doktordan geldim. Sancı yok açılma Yok bebek aşağıda değil :) her gün mutlaka yürüyüş yap ve eğilerek ev işleri yap bol bol çömelme hareketi yap dedi. Koca göbekle çömelemiyorum kibir de çatı muayenesi oldum bugün. Normal Doğum yapabilirsin ama çok yırtığın olur dedi yırtığın olmaması için tek çare perine masajı mı? Onu da yapamam ki.. var mı başka önerisi olan
Aynen günde 5 aşağısı kurtarmazWC en iyi dostumuz oldu zaten
Aynen canım allah isdeyen herkese versin inşallah. Bende etrafımda cok isdeyifde cocuğu olmayan cok var. Ve cok üzülüyorum bir yandan cocuğnun kıymetini bilmeyen insanlar bir yandan da cok isdeyip de olmqyanlar.Allah kimseyi evlat aramakla sınamasın öyle zorki ben çok şükür buldum tüp bebekle oldu , hâlâ arayan bekleyen bir sürü tanıdığım var tüm bu olanların yanında böyle rahat hareket edenleri gördükçe üzülüyorum evlat çok kıymetli bir varlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?