2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ama bu haftalarda çok alır artık :)

Sezaryan olcaklara çatı yapmıyorlarmış canım halam dedi ona yapmadılar ikinci bebekte dün söyledi :)

İyi bari :) zaten benim dr hiç alma taraftarı değil temmuzun 16 sına gün verdi bana o zamana kadar kızım kendi gelmek istemezse tabi bende diyorum bir nişan gelse , su gelse de kendi seçse geleceği zamanı güzel olurdu :)

evet canım bende şaşırdım amin hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah

Bazı dönemlerde atak yapıyorlar benim kızımında ayın 10 u na kadar bi atak yapması lazım şimdiye kadar hep öyle oldu bir anda kilo aldı sonra hafif hafif ekledi üstüne ...

Canim birde gurur duyulucak iş yapmiş gibi herkese gülerek anlatıyorlar.

Allah kimseyi evlat aramakla sınamasın öyle zorki ben çok şükür buldum tüp bebekle oldu , hâlâ arayan bekleyen bir sürü tanıdığım var tüm bu olanların yanında böyle rahat hareket edenleri gördükçe üzülüyorum evlat çok kıymetli bir varlık

sezeryanda catiya bakmaz tarih verdimi drun

Verdi canım temmuzun 16 sı dedi normal doğuracağım günden 5 gün önceye , seninki de hemen hemen aynı zamanlarda , ben soramadım da sen sordunmu biz o zamana kadar normal doğum sancısı da çekebiliriz bence zamanımız geç çünkü sen ne diyorsun ?

canım ben pazartesi doğum yapacağım 38+2 de Dr tarih verirken biz biraz annemle bastirdik 2 si olsun diye ; )

Kızlar doktordan geldim. Sancı yok açılma Yok bebek aşağıda değil :) her gün mutlaka yürüyüş yap ve eğilerek ev işleri yap bol bol çömelme hareketi yap dedi. Koca göbekle çömelemiyorum ki bir de çatı muayenesi oldum bugün. Normal Doğum yapabilirsin ama çok yırtığın olur dedi yırtığın olmaması için tek çare perine masajı mı? Onu da yapamam ki.. var mı başka önerisi olan

canım squat yap Youtube'a bak bol bol yürü

Oyy oyy masallah .Benim dogum 2.katta olcak saniyordum oyle değilmiş biliyor musun canim ?Benim sezeryan oldugu icin baska kattaymis ameliyathane tirstim ya .
Bu arada gecen hafta persembe gidenler bugun hep kontrole gitti .Ben yarin gitcem ama.10.gun de ucretsiz demi kontrol diye geciyor?

Senin durumun benden dezormuş canım ya Allahtan başka şehirdeyim sanki telefon ile arayınca iyi anne olunuyormuş gibi bak hergün arıyorum ama sen beni dinlemiyorsun triplerinde ne bileyim Rabbim yardımcımız olsun

Hemen hemen aynı. Oyuncak bebekle prova mi yapsam

Hep oyleyse huyudur .Arkadasim hic hareket hissetmezdi 8.ayda bile cok nadir dalgalanma oluyordu karninda.Sonuc karnindan bir canavar cikti .Su an cok hareketli 2 aylik
Aman tanrımmmmÇıktıktan sonra fazla hareketli olursa yandık. Eski günlerin acısını çıkaryıyorum anne dermiş bir de

doğumhane 1. Katta ama ameliyathaneler nerede bilmiyorum canım 10.güne kadar kontrol muayenesi diye geçiyor ücretsiz oluyor

WC en iyi dostumuz oldu zaten

canım benim gittiğim hastanede gittiğin günü 1.gun say 9.gunune kadar diyor randevu alirkende belirtiyorum şu güne alicam kontrol diyorum

Bende çatıdan çok korkuyorum iyi geldi msjın :) oh maşallah tosununa canım bende benim tombişi çok merak ediyorum benimki 3.5 kg olmuştur gibi geliyor :)
Bende çömelemiyorum diye çömelmem gereken işleri eşime yaptıryordum iş başa düştğ demek ki :) haftaya bol bol yapayım da 9unda benimde çatı muayenem. İlişkide öneriyolar son aylarda canım ama birde aç hareketli bir müzik oyna bence :)
WC en iyi dostumuz oldu zaten
Aynen günde 5 aşağısı kurtarmaz

Aynen canım allah isdeyen herkese versin inşallah. Bende etrafımda cok isdeyifde cocuğu olmayan cok var. Ve cok üzülüyorum bir yandan cocuğnun kıymetini bilmeyen insanlar bir yandan da cok isdeyip de olmqyanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…