2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım 10 gün kontrol diye geçiyor. Bana 2 temmuzda gel demişti doktorum bende kontrol 30u son tekrar para ödemektense 30 una aldım randevuyu valla. Yarın sabah gideceğiz. Annemde olacak yanımızda

squat ve hafif çömelerek danseder gibi sağa sola yaylanma hareketi de bebişleri aşağı indiriyormuş. ben de çok araştırmıştım her ne kadar hiç kafama yatmasa da doğum öncesi ve doğum esnasında yapılan perine masajı yırtıkları baya baya önlüyormuş

Kızlar benim kız coştu normalde hiç kasığımda hareketini hissetmezdim az önce resmen kasığımdan ve alt taraftan hissettim korkutuyor beni :)
Niye korkuyorsun canım, ne güzel hareketli sağlıklı hem berki gelmek üzere hazırlık yapıyor, bir tek biz hazırlık yapıcak değiliz ya.

Oyy masallah 4 oglandan sonra 45 yasinda ikiz kiz mi, Allahim olmayanlara versin bizimkilerede saglik insallah :)

Canim aynen tarif ettigin gibi sordum dr a öncesinde beyaz varsa sikinti yok dedi.. birde muayenede bebegin suyuna iyice bakti sorun yokmus sadece akinti dedi son aylarda da normalmis

Evet yaa yorulunca da hichareket etmiyor sipalar :) yorma kendini cok....

Renksiz ise su olabilir gerçekten. Bir de tabi idrar ihtimali var.
Akinti yada idrar dedi dr ... muayeneden sonra akintiymis dedi canim ama birkac gundur epey korkuttu beni
Masallah sanada bebisinede neler yedinde bu kadar aldi yahu banada fikir ver lutfen benim kiz epey ufak dogacak bu gidisle saglicakla gelsin insallah

Kızlar ben 37 den sonra dr gitdiğimde 2 doğumum ya catı muayınesi yaparmı? Daha gerci dr da yok ama, yinede eyer dr bulurda doğum öncesi gide bilirsem dr ilk doğumumun kolay olduğnu bebeğin 2850 gram olduğnu dr catı muayınesinde catımın düzgün ve geniş olduğnu söyleseme berki yapmaz diyimi?.

Benim ilki sezeryan canim boyle olunca bi bilgim yok ama bence mantiken cati muayenesi yapmamasi gerekiyor? Sonucta bir bebek doğmuş ve kolay olmus masallah (insallah bu da oyle olur) ama su acilma muhabbeti var ona ne zaman bakar bilmiyorum...

Canim tecrubem yok ama aklima su geldi yazdigini okurken. Bu bebis ablasindan daha iri olabilir kafasi daha buyuk olabilir o yuzden bu bebek icin tekrar catini kontrol etmek isteyebilir. Gerci 2. bebek daha rahat olur sıkıntı olmaz derler.

Benim de ilk doğumum sezaryen, şimdi normal istiyorum. İnşallah herşey yolunda gider de yapabilirim.

Merhabalar bende temmuz annesi olacağım kısmetse aranızda sezeryan için gün alanlar var mı kaçıncı haftada gün veriyorlar benim zorunlu sezeryan olacakta maalesef 38+ da mı 39 +da mı yapılıyor sezeryan?

Benim ilki sezeryan canim boyle olunca bi bilgim yok ama bence mantiken cati muayenesi yapmamasi gerekiyor? Sonucta bir bebek doğmuş ve kolay olmus masallah (insallah bu da oyle olur) ama su acilma muhabbeti var ona ne zaman bakar bilmiyorum...
Anladım canım inşallah yapmaz zaten acıklık kontrolu doğuma gitdiğimde falan yapılur zaten ondan sonra gelen bakıyor giden bakıyor doğumda 4-5 defa falan, yanı ondan benim için kacış yok tabi kuzım donmuşse donmemişse sezaryan yaparmı onerirmi hiç bir fikrim yok.

Aman tanrımmmmÇıktıktan sonra fazla hareketli olursa yandık. Eski günlerin acısını çıkaryıyorum anne dermiş bir de
Hareketli olmasi sorun degil de huysuz olmasinlar .En korktuğum sey aglayinca sakinlestirememek.
doğumhane 1. Katta ama ameliyathaneler nerede bilmiyorum canım 10.güne kadar kontrol muayenesi diye geçiyor ücretsiz oluyor
Ayy 1 evet 2 diyorum. Giriste yazıyor ya doktorlar ameliyattayken operasyon basladi filan diye .Bizim dr un isminin karşısında doğum basladi yazıyordu. Hemen ben de girecekmisim gibi heyecanlandim :))
canım benim gittiğim hastanede gittiğin günü 1.gun say 9.gunune kadar diyor randevu alirkende belirtiyorum şu güne alicam kontrol diyorum
Sen öyle diyince emin olamadim aradim .Yarin gidebilirmisim .
Evet canım 10 gün kontrol diye geçiyor. Bana 2 temmuzda gel demişti doktorum bende kontrol 30u son tekrar para ödemektense 30 una aldım randevuyu valla. Yarın sabah gideceğiz. Annemde olacak yanımızda
Bazi dr lar cok fena .Hasta menfaati gozetmiyor .Iyi yapmissin .

Canim tecrubem yok ama aklima su geldi yazdigini okurken. Bu bebis ablasindan daha iri olabilir kafasi daha buyuk olabilir o yuzden bu bebek icin tekrar catini kontrol etmek isteyebilir. Gerci 2. bebek daha rahat olur sıkıntı olmaz derler.
Ecet oda mantıklı dr bu bebeğin biraz iri ola bikeceğni söyledi ama son haftalarda kızım gibi gelişimi durmuşa yakın yavaşlayada bilir bunu sanırım kontrolde anlıycam.

Evet cnm bende yarin gidicem aradik kontrol randevusu olucak dendi gunu gecmiyor cumadan sayiyorlar sanirim

Merhabalar bende temmuz annesi olacağım kısmetse aranızda sezeryan için gün alanlar var mı kaçıncı haftada gün veriyorlar benim zorunlu sezeryan olacakta maalesef 38+ da mı 39 +da mı yapılıyor sezeryan?
Merhaba canim. Evet sezeryan tarihi alan hatta ameliyatini olup bebisini kucagina alan bi suru kisi var topicte. Planli sezeryanlar genelde 38+li haftada ama 39+li olan da var. Benimki 39+1 olacak naspise. Ama biz tamamen tarihin sayi uyumu olsun diye o tarihi istedik.

Evet cnm bende yarin gidicem aradik kontrol randevusu olucak dendi gunu gecmiyor cumadan sayiyorlar sanirim
Neyse ki boyle bir hakkımız var .Doğum sonrasi cok para lazim olcak.
Bu arada ne zamana kadar calismayacaksin canim .Ben 1 yıl ucretsiz izin alirim diye düşünüyordum sonra da kararsiz kaldim .Maddi olarak zorlancaz diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…