2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım squat yap Youtube'a bak bol bol yürü
Ben kalçalarımı toparlamak içim Arada yapıyordum ve sürekli yapınca belim rahatsızlanıyordu o yüzden squat a hamileyken hiç girmek istemiyorum canım :)

Kocaman karınla hangisini yapabilirim İnan hiç bilmiyorum ama bi yerleri silerim diye düşünüyorum çömelerek bakalım. Benim eşim çok yardımcı olmadığından işlerimi kendim görüyorum genelde ama inmedi mi inmiyor işte :) bir de ben de çatı muayenesinden baya korkuyordum çok gerildim, çok gerilince kendimize eziyet ediyoruz kendini rahat bırakmaya çalış saniyeler içinde hallediyor doktor.

Senin sezaryen olacaktı değil mi canım? Perineyi hiç denemiş miydin? Olmadı ben de deneyeyim yapabileceğimi düşünmüyorum ama en azından denemiş olayım.

Benim de ilk doğumum sezaryen, şimdi normal istiyorum. İnşallah herşey yolunda gider de yapabilirim.
Ikinciyi normal yaptıran dr var mi yahu bende cok istedim ama kimse yanasmadi ilki zorunlu 32.haftada dogmustu o zamanda cok normal istemistim
Merhabalar bende temmuz annesi olacağım kısmetse aranızda sezeryan için gün alanlar var mı kaçıncı haftada gün veriyorlar benim zorunlu sezeryan olacakta maalesef 38+ da mı 39 +da mı yapılıyor sezeryan?
Bana bugun dr 38+ da bi goruselim ... m38 den sonra olabilir problem yasamayiz dedi canim ama mumkun olursa39+ lara kadar bekletirim dedi
insallah kizin döner hersey yolunda gider canim allah gönlüne göre versin

Evet sezeryan olacak inş ama öncesinde son bi umut normal doğurabilir miyim diye baya bi Squat ve bu danseder gibi sağa sola yaylanma hareketi yapmıştım Perineyi de kendime denemeye çalıştım ama hiç beceremedim kocaman göbekle yatar pozisyonda olmadı yani. Bi tane Doğum hemşiresi hamileyken doğal yağlarla hep kocasına yaptırdığını ve yırtık olmadığını anlatmış instagramda yine bi doktor da Doğum esnasında sabırla perine masajı yaptık yırtık olmadı diyor hasta paylaşımlarında.

Kızlar sizin görüşünüze ihtiyacım var dr bana 16 temmuza gün verdi çocuk o zamana kadar kendi gelmezse doğum o zaman olacak ama eşimin ailesi 17 temmuzda kısmetse hacca gidecekler böyle sıkışık bir zamanda doğum nasıl olur sizce , kızımın ismini dedesi koysun istiyoruz ama bu şekilde olursa sadece hastanede görecekler gibi ,belki eşim uğurlamaya bile gidemeyecek dr la konusup öne almasını rica etsem uygun olurmu sizce ? Yada bebeğim için yaptığım şey doğru olurmu ?

Aynen canimm.. inslalah alip sag salim cikalim...
Çok sıkldm
Eşimde zorluk çekiyor burda
Ben de oğluma bir an önce kavusmak stiyorum.

Beklenen dogum tarihine gore gec bir tatih secmis dr un aslinda guzel birsey bu bebege birakmis daha erken gelirse kendi baslatmis olacak dogumu. Ancak 38+ itibariyle bir tarihide sen secebilirsin eger icine sinmiyorsa yani verdigi tarihi bir hafta daha asagiya cekebilirsin.

Oğlum dönmediği ve çok iri bir bebek olduğu için ilki mecburen sezaryen olmuştu, doktor ilk bebeğin sezaryen sebebine, kaç yıl önce doğum yaptığına ve şimdi bebeğin durumuna bağlı olarak yapılabilir diyor, haftaya kontrolüm var şu ana kadar herşey yolundaydı, inşallah böyle devam eder de bu defa normal olur

Dr bana ilk 14-18 Temmuz arasi demisti. Simdi gelisimine gore 16yi gece4 diyor.14 unde esimin Ankara'da cok onemli bir sinavi var .Bu sinav icin 1 sene kursa gitti üstelik 2 000 tl kadar sinav harci yatirdi .Bebek 14 unde gelmek isterse sinava gidemeyecek .Ben de geriliyorum. Ama seninki biraz farkli .Bence icine sinecekse talep edebilirsin. Ama ben böyle bir sey icin dogum tarihini değiştirmezdim .O da benim onlarla olan iliskimden kaynakli .Sen seviyorsun sansini deneyebilirsin .

Ayni sebeplerle sezeryan doğum yaptım ilkini. Suan aralari 18-19 ay olacak bulundugum sehirde ssvd destekcisi dr olmadigi icin hic gundeme dahi gelemedi normal dogum. İnsallah gonlune gore olur.

Bence acil bir durum olmadıktan sonra bebek mümkün olduğunca anne karnında kalmalı, yani gününe yakın alınmalı diye düşünüyorum ama tabi yine de karar sizin.. hatta ben ilk doğumum sezaryen olmasına rağmen bekleyelim kendisi gelmeye karar verince olsun dedim ama bebek iri ve makat geliş olduğu için doktorum müsade etmedi..

Merhabalar bende temmuz annesi olacağım kısmetse aranızda sezeryan için gün alanlar var mı kaçıncı haftada gün veriyorlar benim zorunlu sezeryan olacakta maalesef 38+ da mı 39 +da mı yapılıyor sezeryan?
38.haftanin içinde yapılıyor genelde yani sattan 10 gün önce gibi

Ayni sebeplerle sezeryan doğum yaptım ilkini. Suan aralari 18-19 ay olacak bulundugum sehirde ssvd destekcisi dr olmadigi icin hic gundeme dahi gelemedi normal dogum. İnsallah gonlune gore olur.
Çok teşek
sizin araları çok az zaten 3-4 yıldan önce doktorlar çok yanaşmıyor, benim 8 yıl oldu o yüzden biraz daha rahatım. Umarım siz de sağ salim kucağınıza alırsınız

Çokta büyümesinler ama yaa nasıl doğurucaz o düşündürüyor bu hafta 500 gr aldı 39da doğursam 2 hafta var yani 4500 olacak Allahımmm sağlıkla inşallah
valla bişey yapmadım canım ama hergün meyve yiyorum karpuz kiraz belki genetiktir çünkü eşimde 5kgya yakın doğmuş

ne zaman olsun istiyorsun 12 sinden sonra yapabilirsin bence tabi bu senin kararin

Sagol canım amin, ilk doğum sezaryan diye 2 cinin de sezaryan olması biraz kotu bence ssvd ye coğu dr yanaşmiyır ve olumlu bakmiyor riske girmek isdemiyor.

sende cumami yapacaksın ozaman

cantalarimi hazirladim 3 çanta oldu dahada geçer gibi :) ilk ve ikinci dogumlarimda tek çanta ile gitmiştim jardinyer ve icecekler kaldı oda bır çanta olur çokmu abarttim eşim çok gulecek tasiniyormuyuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…