- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.821
Ben kalçalarımı toparlamak içim Arada yapıyordum ve sürekli yapınca belim rahatsızlanıyordu o yüzden squat a hamileyken hiç girmek istemiyorum canım :)canım squat yap Youtube'a bak bol bol yürü
Kocaman karınla hangisini yapabilirim İnan hiç bilmiyorumBende çatıdan çok korkuyorum iyi geldi msjın :) oh maşallah tosununa canım bende benim tombişi çok merak ediyorum benimki 3.5 kg olmuştur gibi geliyor :)
Bende çömelemiyorum diye çömelmem gereken işleri eşime yaptıryordum iş başa düştğ demek ki :) haftaya bol bol yapayım da 9unda benimde çatı muayenem. İlişkide öneriyolar son aylarda canım ama birde aç hareketli bir müzik oyna bence :)
Aynen günde 5 aşağısı kurtarmaz
Senin sezaryen olacaktı değil mi canım? Perineyi hiç denemiş miydin? Olmadı ben de deneyeyim yapabileceğimi düşünmüyorum ama en azından denemiş olayım.squat ve hafif çömelerek danseder gibi sağa sola yaylanma hareketi de bebişleri aşağı indiriyormuş. ben de çok araştırmıştım her ne kadar hiç kafama yatmasa da doğum öncesi ve doğum esnasında yapılan perine masajı yırtıkları baya baya önlüyormuş
Ikinciyi normal yaptıran dr var mi yahuBenim de ilk doğumum sezaryen, şimdi normal istiyorum. İnşallah herşey yolunda gider de yapabilirim.
Bana bugun dr 38+ da bi goruselim ... m38 den sonra olabilir problem yasamayiz dedi canim ama mumkun olursa39+ lara kadar bekletirim dediMerhabalar bende temmuz annesi olacağım kısmetse aranızda sezeryan için gün alanlar var mı kaçıncı haftada gün veriyorlar benim zorunlu sezeryan olacakta maalesef 38+ da mı 39 +da mı yapılıyor sezeryan?
insallah kizin döner hersey yolunda gider canim allah gönlüne göre versinAnladım canım inşallah yapmaz zaten acıklık kontrolu doğuma gitdiğimde falan yapılur zaten ondan sonra gelen bakıyor giden bakıyor doğumda 4-5 defa falan, yanı ondan benim için kacış yok tabi kuzım donmuşse donmemişse sezaryan yaparmı onerirmi hiç bir fikrim yok.
Evet sezeryan olacak inş ama öncesinde son bi umut normal doğurabilir miyim diye baya bi Squat ve bu danseder gibi sağa sola yaylanma hareketi yapmıştım Perineyi de kendime denemeye çalıştım ama hiç beceremedim kocaman göbekle yatar pozisyonda olmadı yani. Bi tane Doğum hemşiresi hamileyken doğal yağlarla hep kocasına yaptırdığını ve yırtık olmadığını anlatmış instagramda yine bi doktor da Doğum esnasında sabırla perine masajı yaptık yırtık olmadı diyor hasta paylaşımlarında.Ben kalçalarımı toparlamak içim Arada yapıyordum ve sürekli yapınca belim rahatsızlanıyordu o yüzden squat a hamileyken hiç girmek istemiyorum canım :)
Kocaman karınla hangisini yapabilirim İnan hiç bilmiyorumama bi yerleri silerim diye düşünüyorum çömelerek bakalım. Benim eşim çok yardımcı olmadığından işlerimi kendim görüyorum genelde ama inmedi mi inmiyor işte :) bir de ben de çatı muayenesinden baya korkuyordum çok gerildim, çok gerilince kendimize eziyet ediyoruz kendini rahat bırakmaya çalış saniyeler içinde hallediyor doktor.
Senin sezaryen olacaktı değil mi canım? Perineyi hiç denemiş miydin? Olmadı ben de deneyeyim yapabileceğimi düşünmüyorum ama en azından denemiş olayım.
Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alıp bir evine gitsin rahatlatacaksın. Orda kalıp diğer hastaları hamileleri gördükçe stres oluyorsun sende elinde olmadan. Zaten kendi derdin var üstüne başkalarınınki de ekleniyor. İnşallah daha fazla bekletmezler seni.
Beklenen dogum tarihine gore gec bir tatih secmis dr un aslinda guzel birsey bu bebege birakmis daha erken gelirse kendi baslatmis olacak dogumu. Ancak 38+ itibariyle bir tarihide sen secebilirsin eger icine sinmiyorsa yani verdigi tarihi bir hafta daha asagiya cekebilirsin.Kızlar sizin görüşünüze ihtiyacım var dr bana 16 temmuza gün verdi çocuk o zamana kadar kendi gelmezse doğum o zaman olacak ama eşimin ailesi 17 temmuzda kısmetse hacca gidecekler böyle sıkışık bir zamanda doğum nasıl olur sizce , kızımın ismini dedesi koysun istiyoruz ama bu şekilde olursa sadece hastanede görecekler gibi ,belki eşim uğurlamaya bile gidemeyecekdr la konusup öne almasını rica etsem uygun olurmu sizce ? Yada bebeğim için yaptığım şey doğru olurmu ?
Oğlum dönmediği ve çok iri bir bebek olduğu için ilki mecburen sezaryen olmuştu, doktor ilk bebeğin sezaryen sebebine, kaç yıl önce doğum yaptığına ve şimdi bebeğin durumuna bağlı olarak yapılabilir diyor, haftaya kontrolüm var şu ana kadar herşey yolundaydı, inşallah böyle devam eder de bu defa normal olurIkinciyi normal yaptıran dr var mi yahubende cok istedim ama kimse yanasmadi ilki zorunlu 32.haftada dogmustu o zamanda cok normal istemistim
Bana bugun dr 38+ da bi goruselim ... m38 den sonra olabilir problem yasamayiz dedi canim ama mumkun olursa39+ lara kadar bekletirim dedi
insallah kizin döner hersey yolunda gider canim allah gönlüne göre versin
Dr bana ilk 14-18 Temmuz arasi demisti. Simdi gelisimine gore 16yi gece4 diyor.14 unde esimin Ankara'da cok onemli bir sinavi var .Bu sinav icin 1 sene kursa gitti üstelik 2 000 tl kadar sinav harci yatirdi .Bebek 14 unde gelmek isterse sinava gidemeyecek .Ben de geriliyorum. Ama seninki biraz farkli .Bence icine sinecekse talep edebilirsin. Ama ben böyle bir sey icin dogum tarihini değiştirmezdim .O da benim onlarla olan iliskimden kaynakli .Sen seviyorsun sansini deneyebilirsin .Kızlar sizin görüşünüze ihtiyacım var dr bana 16 temmuza gün verdi çocuk o zamana kadar kendi gelmezse doğum o zaman olacak ama eşimin ailesi 17 temmuzda kısmetse hacca gidecekler böyle sıkışık bir zamanda doğum nasıl olur sizce , kızımın ismini dedesi koysun istiyoruz ama bu şekilde olursa sadece hastanede görecekler gibi ,belki eşim uğurlamaya bile gidemeyecekdr la konusup öne almasını rica etsem uygun olurmu sizce ? Yada bebeğim için yaptığım şey doğru olurmu ?
Ayni sebeplerle sezeryan doğum yaptım ilkini. Suan aralari 18-19 ay olacak bulundugum sehirde ssvd destekcisi dr olmadigi icin hic gundeme dahi gelemedi normal dogum. İnsallah gonlune gore olur.Oğlum dönmediği ve çok iri bir bebek olduğu için ilki mecburen sezaryen olmuştu, doktor ilk bebeğin sezaryen sebebine, kaç yıl önce doğum yaptığına ve şimdi bebeğin durumuna bağlı olarak yapılabilir diyor, haftaya kontrolüm var şu ana kadar herşey yolundaydı, inşallah böyle devam eder de bu defa normal olur
Bence acil bir durum olmadıktan sonra bebek mümkün olduğunca anne karnında kalmalı, yani gününe yakın alınmalı diye düşünüyorum ama tabi yine de karar sizin.. hatta ben ilk doğumum sezaryen olmasına rağmen bekleyelim kendisi gelmeye karar verince olsun dedim ama bebek iri ve makat geliş olduğu için doktorum müsade etmedi..Kızlar sizin görüşünüze ihtiyacım var dr bana 16 temmuza gün verdi çocuk o zamana kadar kendi gelmezse doğum o zaman olacak ama eşimin ailesi 17 temmuzda kısmetse hacca gidecekler böyle sıkışık bir zamanda doğum nasıl olur sizce , kızımın ismini dedesi koysun istiyoruz ama bu şekilde olursa sadece hastanede görecekler gibi ,belki eşim uğurlamaya bile gidemeyecekdr la konusup öne almasını rica etsem uygun olurmu sizce ? Yada bebeğim için yaptığım şey doğru olurmu ?
Allah kolaylik versin canim. Yasadiklariniz gercekten cok zor. Pazartesi miydi dogum?? Esin yada annen yaninda kalabiliyor mu??Aynen canimm.. inslalah alip sag salim cikalim...
Çok sıkldm
Eşimde zorluk çekiyor burda
Ben de oğluma bir an önce kavusmak stiyorum.
38.haftanin içinde yapılıyor genelde yani sattan 10 gün önce gibiMerhabalar bende temmuz annesi olacağım kısmetse aranızda sezeryan için gün alanlar var mı kaçıncı haftada gün veriyorlar benim zorunlu sezeryan olacakta maalesef 38+ da mı 39 +da mı yapılıyor sezeryan?
Çok teşekAyni sebeplerle sezeryan doğum yaptım ilkini. Suan aralari 18-19 ay olacak bulundugum sehirde ssvd destekcisi dr olmadigi icin hic gundeme dahi gelemedi normal dogum. İnsallah gonlune gore olur.
sizin araları çok az zaten 3-4 yıldan önce doktorlar çok yanaşmıyor, benim 8 yıl oldu o yüzden biraz daha rahatım. Umarım siz de sağ salim kucağınıza alırsınızAyni sebeplerle sezeryan doğum yaptım ilkini. Suan aralari 18-19 ay olacak bulundugum sehirde ssvd destekcisi dr olmadigi icin hic gundeme dahi gelemedi normal dogum. İnsallah gonlune gore olur.
Çokta büyümesinler ama yaa nasıl doğurucaz o düşündürüyor bu hafta 500 gr aldı 39da doğursam 2 hafta var yani 4500 olacak Allahımmm sağlıkla inşallahBende çatıdan çok korkuyorum iyi geldi msjın :) oh maşallah tosununa canım bende benim tombişi çok merak ediyorum benimki 3.5 kg olmuştur gibi geliyor :)
Bende çömelemiyorum diye çömelmem gereken işleri eşime yaptıryordum iş başa düştğ demek ki :) haftaya bol bol yapayım da 9unda benimde çatı muayenem. İlişkide öneriyolar son aylarda canım ama birde aç hareketli bir müzik oyna bence :)
Aynen günde 5 aşağısı kurtarmaz
valla bişey yapmadım canım ama hergün meyve yiyorum karpuz kiraz belki genetiktir çünkü eşimde 5kgya yakın doğmuşCanim aynen tarif ettigin gibi sordum dr a öncesinde beyaz varsa sikinti yok dedi.. birde muayenede bebegin suyuna iyice bakti sorun yokmus sadece akinti dedi son aylarda da normalmis
Evet yaa yorulunca da hichareket etmiyor sipalar :) yorma kendini cok....
Akinti yada idrar dedi dr ... muayeneden sonra akintiymis dedi canim ama birkac gundur epey korkuttu beni
Masallah sanada bebisinedeneler yedinde bu kadar aldi yahu banada fikir ver lutfen benim kiz epey ufak dogacak bu gidisle saglicakla gelsin insallah
ne zaman olsun istiyorsun 12 sinden sonra yapabilirsin bence tabi bu senin kararinKızlar sizin görüşünüze ihtiyacım var dr bana 16 temmuza gün verdi çocuk o zamana kadar kendi gelmezse doğum o zaman olacak ama eşimin ailesi 17 temmuzda kısmetse hacca gidecekler böyle sıkışık bir zamanda doğum nasıl olur sizce , kızımın ismini dedesi koysun istiyoruz ama bu şekilde olursa sadece hastanede görecekler gibi ,belki eşim uğurlamaya bile gidemeyecekdr la konusup öne almasını rica etsem uygun olurmu sizce ? Yada bebeğim için yaptığım şey doğru olurmu ?
Sagol canım amin, ilk doğum sezaryan diye 2 cinin de sezaryan olması biraz kotu bence ssvd ye coğu dr yanaşmiyır ve olumlu bakmiyor riske girmek isdemiyor.Ikinciyi normal yaptıran dr var mi yahubende cok istedim ama kimse yanasmadi ilki zorunlu 32.haftada dogmustu o zamanda cok normal istemistim
Bana bugun dr 38+ da bi goruselim ... m38 den sonra olabilir problem yasamayiz dedi canim ama mumkun olursa39+ lara kadar bekletirim dedi
insallah kizin döner hersey yolunda gider canim allah gönlüne göre versin
sende cumami yapacaksın ozamanMerhaba canim. Evet sezeryan tarihi alan hatta ameliyatini olup bebisini kucagina alan bi suru kisi var topicte. Planli sezeryanlar genelde 38+li haftada ama 39+li olan da var. Benimki 39+1 olacak naspise. Ama biz tamamen tarihin sayi uyumu olsun diye o tarihi istedik.
Evettt haftaya cuma. Pisti mi olduk?sende cumami yapacaksın ozaman
yok canım ben pazartesi inşallah :)Evettt haftaya cuma. Pisti mi olduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?