2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında bende kendisi istediği zaman gelsin taraftarıyım ama kayınbabam hastanede bebek görmeye gelmiyor , doğum yapan kadını rahatsız etmiş gibi hissediyor kendince ayıp geliyor ona o zaman da hiç göremeden hacca gitmiş olacak ondan bende oda görsün istiyorum

Neyse ki boyle bir hakkımız var .Doğum sonrasi cok para lazim olcak.
Bu arada ne zamana kadar calismayacaksin canim .Ben 1 yıl ucretsiz izin alirim diye düşünüyordum sonra da kararsiz kaldim .Maddi olarak zorlancaz diye .
Anynen cnm yoksa muayene parasina yetisemicez,
Ben oglumda biraktim mecbur isi,pesine 2.de olunca hic bilemiyorum buyumeleri lazim en azindan biri okula baslasa digerini yanimda gotururum diyorum ama bu seferde oglumu ihmal edermiyim derslerini vs, esim sen bilirsin diyor ama pekte gonullu degil calisma saatlerimiz uzun ozel sektorde simdi daha iyi gibi ama yinede zor 2 cocukla hem calismak hem eve yetismek, annem diyaliz hastasi olmasa bakardi, elli kere girerdim kv de uzak kismet iste zamana biraktik simdilik, tek bir calisanla zor ama cok sukur yettiriyoruz cok lukse kacmadan, ev kredisi oduyoruz birde istanbul gibi bir yerde, Allah hepimize gecim kolayligi versin aileler zor zamanda destek cikiyor Allahtan..

Evet ben eşimin ailesini çok seviyorum kendi ailemden daha iyiler bana karsı ve eşimin babası hastaneye gelmiyor bebek görmeye ona ayıp geliyor :) çok düşüncelidir :) bende acaba görselerde mi gitseler diyorum..

cantalarimi hazirladim 3 çanta oldu dahada geçer gibi :) ilk ve ikinci dogumlarimda tek çanta ile gitmiştim jardinyer ve icecekler kaldı oda bır çanta olur çokmu abarttim eşim çok gulecek tasiniyormuyuz diye
Valla en battal boy valiz, bir büyük koli süsler ıvır zıvır, birde şu vişne suyu ve Lausanne şerbeti gelecek. Aynı durumdayız :)

Ay yok bunlarda bi açıklama Allah razı olsun canım söylediklerini hafızaya kaydettim :) karnımdakiler geçtide kolumda biraz bacaklarımda fazlasıyla olmaya başladı ama ilk karnımda başlamıştı yavaş yavaş sırayla geçiyor mu dersin ? Seninde doğumun kolay olur inşallah Rabbim bi avazda kurtarsın sende benim dualarımdasın

Evet sağolsun dr aceleye getirmiyor , bizde eşimle ailesi de görsün istiyoruz tamam herşey nasip işi ama sonuçta yaşlı insanlar torunlarınu görüpte gitmek hakları ..cesaret edebilirsem bi danışmak istiyorum dr :)

cantalarimi hazirladim 3 çanta oldu dahada geçer gibi :) ilk ve ikinci dogumlarimda tek çanta ile gitmiştim jardinyer ve icecekler kaldı oda bır çanta olur çokmu abarttim eşim çok gulecek tasiniyormuyuz diye
Darısı başına bende catamı hazırlamaya başlamalıyım.

Anladim canim 2 tane olunca senin durum daha farkli. Ben de diyorum 2.donem baslasam .Ama bunun icin once guvenilir birini bulmam lazim .Kafam cok karisik neyse oglus doğsun onun durumuna gore karar veririm .Daha cok var.
Evet ben eşimin ailesini çok seviyorum kendi ailemden daha iyiler bana karsı ve eşimin babası hastaneye gelmiyor bebek görmeye ona ayıp geliyor :) çok düşüncelidir :) bende acaba görselerde mi gitseler diyorum..
Yaa neguzel .Benim de kp yurtdisinda .Bebeğin doğacağı tarihte burda olma planlari var .Bir sey de demiyorlar bana .Normalde arayip sormazlar .2 3 gundur surekli bir telefon trafigi .Ben de ben toparlaninca gelse iyi olur diyorum .Çünkü gelince 1 ay kalir .Tum aileyi bir arada gormek icin her gun toplanilir .Sulale toplantilari of of
Kızlarrrr selam.
Birazdan sezeryana alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin
Canim Allah yardimcin olsun .

Icecek olarak ne düşünüyorsun canim. Bu konuda ben kararsizim. Bi de canta sayisi bende de her gecen gun artiyor Once bebek cantasi, sonra sunumluklar icin canta, ustune kendi cantam. Hala daha disarda kalanlar var. Serbet sebili bardak gibi. Koca valizle gitsem cok mi ayip olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…