- 18 Ekim 2017
- 6.690
- 40.825
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.841
Cok guzel gecsin insallahyok canım ben pazartesi inşallah :)
Sağol canım hepimizinki inşallahCok guzel gecsin insallah
ne zaman olsun istiyorsun 12 sinden sonra yapabilirsin bence tabi bu senin kararin
Bence acil bir durum olmadıktan sonra bebek mümkün olduğunca anne karnında kalmalı, yani gününe yakın alınmalı diye düşünüyorum ama tabi yine de karar sizin.. hatta ben ilk doğumum sezaryen olmasına rağmen bekleyelim kendisi gelmeye karar verince olsun dedim ama bebek iri ve makat geliş olduğu için doktorum müsade etmedi..
Evet yakasında menapoz diye gidiyor. Zamanında çok istemiş çok dua ettim adaklar aradım olmadı diyor. Demek ki zamanı o zmnmus.Oyy masallah 4 oglandan sonra 45 yasinda ikiz kiz mi, Allahim olmayanlara versin bizimkilerede saglik insallah :)
Anynen cnm yoksa muayene parasina yetisemicez,Neyse ki boyle bir hakkımız var .Doğum sonrasi cok para lazim olcak.
Bu arada ne zamana kadar calismayacaksin canim .Ben 1 yıl ucretsiz izin alirim diye düşünüyordum sonra da kararsiz kaldim .Maddi olarak zorlancaz diye .
Dr bana ilk 14-18 Temmuz arasi demisti. Simdi gelisimine gore 16yi gece4 diyor.14 unde esimin Ankara'da cok onemli bir sinavi var .Bu sinav icin 1 sene kursa gitti üstelik 2 000 tl kadar sinav harci yatirdi .Bebek 14 unde gelmek isterse sinava gidemeyecek .Ben de geriliyorum. Ama seninki biraz farkli .Bence icine sinecekse talep edebilirsin. Ama ben böyle bir sey icin dogum tarihini değiştirmezdim .O da benim onlarla olan iliskimden kaynakli .Sen seviyorsun sansini deneyebilirsin .
Valla en battal boy valiz, bir büyük koli süsler ıvır zıvır, birde şu vişne suyu ve Lausanne şerbeti gelecek. Aynı durumdayız :)cantalarimi hazirladim 3 çanta oldu dahada geçer gibi :) ilk ve ikinci dogumlarimda tek çanta ile gitmiştim jardinyer ve icecekler kaldı oda bır çanta olur çokmu abarttim eşim çok gulecek tasiniyormuyuz diye
Ay yok bunlarda bi açıklamaInsallah normal istiyorum canim. Ilki normaldi bu da kismetse normal olsun. Ben cildiye doktorunun kendi muayenehanesine ozel gittim. Haliyle ben de hastaneden yazdirmadim. Receteyle eczaneden aldim. Etiketin uzerinde neyin ne kadar karistirildigi yaziyor zaten. Tanidik eczane ile halledilebilir. Ama doktorsuz recetesiz yine de emin olamadim. Kortizon hapi bana agresid bir tedavi gibi geldi o yuzden yazmak istedim sana. Farkli doktoru bir dene yarin. Bazen su ilaci yazin dediginde ters tepebiliyor maalesef. Adamin eksigini yuzune vurmus gibi oluyor kendi soyledigi tek dogruymus gibi davranabiliyor. O konuda tereddutlerim var. Insallah yardimci olurlar sana zorluk cikarmazlar. Yok derlerse de sebebini sor. Aciklayabiliyorsa ne ala.. aciklamadan boyle olacak diyorsa baska doktor dene canim. Benim doktorum Alerset in icindeki maddeye kadar acikladi bana. Icime sindi diretmedim mesela. Ayrica guven kazandi.. insallah sen de sifa bulursun. Dualarimdasin
Beklenen dogum tarihine gore gec bir tatih secmis dr un aslinda guzel birsey bu bebege birakmis daha erken gelirse kendi baslatmis olacak dogumu. Ancak 38+ itibariyle bir tarihide sen secebilirsin eger icine sinmiyorsa yani verdigi tarihi bir hafta daha asagiya cekebilirsin.
Darısı başına bende catamı hazırlamaya başlamalıyım.cantalarimi hazirladim 3 çanta oldu dahada geçer gibi :) ilk ve ikinci dogumlarimda tek çanta ile gitmiştim jardinyer ve icecekler kaldı oda bır çanta olur çokmu abarttim eşim çok gulecek tasiniyormuyuz diye
Doğumun bugun muydu ayyy Allah yardımcın olsun guzel haberler bekliyoruzzz miniğine kavuş inşallah sağ salim♡♡♡Kızlarrrr selam.
Birazdan sezeryana alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin
bence gayet iyiBir cuma günü doğsa güzel olurdu aslında 13 temmuz gibi mesela :)
Kızlarrrr selam.
Ayy canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardimcin olsun inşallahKızlarrrr selam.
Canim cok heycanli allah izniyle bebeğinle cıkıcaksınız birazdan, allah yardımcın olsun canım.Kızlarrrr selam.
Anladim canim 2 tane olunca senin durum daha farkli. Ben de diyorum 2.donem baslasam .Ama bunun icin once guvenilir birini bulmam lazim .Kafam cok karisik neyse oglus doğsun onun durumuna gore karar veririm .Daha cok var.Anynen cnm yoksa muayene parasina yetisemicez,
Ben oglumda biraktim mecbur isi,pesine 2.de olunca hic bilemiyorum buyumeleri lazim en azindan biri okula baslasa digerini yanimda gotururum diyorum ama bu seferde oglumu ihmal edermiyim derslerini vs, esim sen bilirsin diyor ama pekte gonullu degil calisma saatlerimiz uzun ozel sektorde simdi daha iyi gibi ama yinede zor 2 cocukla hem calismak hem eve yetismek, annem diyaliz hastasi olmasa bakardi, elli kere girerdim kv de uzak kismet iste zamana biraktik simdilik, tek bir calisanla zor ama cok sukur yettiriyoruz cok lukse kacmadan, ev kredisi oduyoruz birde istanbul gibi bir yerde, Allah hepimize gecim kolayligi versin aileler zor zamanda destek cikiyor Allahtan..
Yaa neguzel .Benim de kp yurtdisinda .Bebeğin doğacağı tarihte burda olma planlari var .Bir sey de demiyorlar bana .Normalde arayip sormazlar .2 3 gundur surekli bir telefon trafigi .Ben de ben toparlaninca gelse iyi olur diyorum .Çünkü gelince 1 ay kalir .Tum aileyi bir arada gormek icin her gun toplanilir .Sulale toplantilari of ofEvet ben eşimin ailesini çok seviyorum kendi ailemden daha iyiler bana karsı ve eşimin babası hastaneye gelmiyor bebek görmeye ona ayıp geliyor :) çok düşüncelidir :) bende acaba görselerde mi gitseler diyorum..
Canim Allah yardimcin olsun .Kızlarrrr selam.
cantalarimi hazirladim 3 çanta oldu dahada geçer gibi :) ilk ve ikinci dogumlarimda tek çanta ile gitmiştim jardinyer ve icecekler kaldı oda bır çanta olur çokmu abarttim eşim çok gulecek tasiniyormuyuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?