2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım Rabbim yardım ediyor benimde bu 3. çocuğum bazı duyanlar aaa buyuyecekler nasıl yetiseceksin dediler ama ben hiçbir zaman rizklarindan şüphe etmiyorum çünkü Rabbim onları kismetleriyle gönderiyor eşim iki gün önce güzel bir haberle geldi terfi etmiş bak oğlum gelmeden nasibini geldi çok şükür
Rabbim sanada yardım edecek bunu sen bariz anlayacaksin :)

Kızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Tuvalete gittim tuvaletimi yaptım çok az. Su olsa böyle gelmez sanki dimi emin olamadım

Valla ayıp mayip hepimiz aynı durumdayiz boşver içimizde kalmasın ne istiyorsan götür :) ben limonata götüreceğim canim

Valla ayıp mayip hepimiz aynı durumdayiz boşver içimizde kalmasın ne istiyorsan götür :) ben limonata götüreceğim canim
Sen sunumluk olarak ne hazirladin. Kendin tasidigina gore sen de benim gibi organizasyon sirketine falan vermedin. Neler yaptin belki ekstra fikir olur bana

canım su olması muhtemel bence idrar olacağını sanmıyorum daha önce oluyormuydu

İdrar olsa kendini siktiginda tutabilmen lazimdi suyu tutamazsın illa biranda bosalmasina gerek yok az az da gelebilir.

Bi kontrole gitmende fayda var canim. Bana da su gibi geldi.. hadi hayirlisi insallah

Sen sunumluk olarak ne hazirladin. Kendin tasidigina gore sen de benim gibi organizasyon sirketine falan vermedin. Neler yaptin belki ekstra fikir olur bana
canım masada jardinyer olacak birinin üzerinde serbetlikler diğerinde çikolata diğerinde küçük hediyelik kolonya siselerim ayaklı sekerlik aldım içinde badem şekeri olacak kapı süsü ve tül var ben doğuma girince arkadaslarim susleyecekler başka ikramlik yapmadım belki 3-4 tane uçan balon olabilir mavi -gri olarak

Canim turnusol kagidindan bahsetmisti burdaki arkadaslar. Yakininda kirtasiye varsa deneyebilirsin. Koltuga kadar ciktiysa ve kontrol edemiyosan su olabilir bence.

Çocuğu bakıcıya emanet etmek , güvenilir birini bulmak çok zor inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım.

Bir kac arkadasin bebegi dogumdan sonra emmek icin uyanmiyormus. Okuyunca aklima doktorumun dedijleri geldi. Acaba sizde durum nedir merak ettim. Ben gebelik sekeri testi yapmadim ama seker cihazi ile olcup kontrol altinda tuttum surekli. Doktorum hem teste hem de hamilelerin sekerli tuketmelerine cok karsi. Bana dedi ki annenin kan sekeri surekli yuksek olursa bebegin de insulin hormonu surekli cok calisir. Insulin buyume hormonlarini tetikledigi icin bebek irilesir. Ayrica bebek dogdugunda kendi saglikli vucudunda yine ayni yuksek sekeri arar. Insulin cok calismaya devam eder fakat seker olmadigi icin hipoglisemi gerceklesebilir. Ya da bebegin kan sekeri düştüğü icin hep uyumaya meyilli olur. Emzirmek icin uyandirilamayan bebekler gibi.. ama uyandirmak ve emzirmek gerekir akabinde uzayan sarilik gorulur.
Bayagi acikladi ve beni korkuttu. Uzun zaman dikkat ettim, ramazanla beraber seker diyetimi bozdum. Hele son zamanlarda buna bagli hizli kilo alimi olursa diye korkuyorum. Bebegi surekli uyuyan anneler kan sekeriniz nasildi? Bebek de kan sekeri düşüklüğünü doktorlar gözönüne aldilar mi?

Canım daha önce doğum yapmadım ama sağlık ocağında son kontrole gittiğimde ebe bana bu durumdan bahsetti tam senin anlattığın gibi olursa suyun geliyordur dedi , anlattıkların bana suyunun geldiği çağrışımı yaptı ,bir acile gitmende fayda var bence.

Canim forse de senin gibi bir durum yaşamıştı galiba .Ve suymus .Sakin ihmal etmesizinti seklinde olabiliyormus
Çocuğu bakıcıya emanet etmek , güvenilir birini bulmak çok zor inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım.
Amin canim insallah ya.

Doktoruna danış bence canım su olabilir

Benzer hazirlik yapmisiz canim. Bende de 2 jardinyer olacak birinde magnet birinde hediyelik kolonya. Ayakli bir kadehte pembe gri beyaz badem sekeri, bir tepside cikolata olacak. Odada balon olacak. Karton katli sunumluk satiliyordu karton tabak bardak ve kagit peceteyle takim. Karton sunumluga esim kurabiye corek alsin dedim. Bi de serbet olur. Onun haricinde kapi susu bebege cibinlik ve tulum, bana tac terlik aldim. Ama terligi hastanede giymem herhalde. Masa ortusu gri ve de gri payetli runner ile susleyecem. Aldik aldik simdi goturmek mesele

Kızlar, hastaneye içecek götürecekler :) içeceği ne zaman hazırlayacaksınız ve neyle götüreceksiniz acaba? Normal Doğum için bekleyenler özellikle nasıl yapacak merak ettim

Tabiki dikerler. Hic korkma. Vucut cigeri bile tamamlıyor yirtigi dikisi mi iyi edemeyecek
Aynen öyle. Yasayıp görecez nasipse. Bugun nefes almak çok zor benm için. Kahvaltı zor yaptım uzandım hemen. İlk defa bu kadar yoruluyorum. Gitgide daha mı kötü olacak ya sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…