- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.861
canım Rabbim yardım ediyor benimde bu 3. çocuğum bazı duyanlar aaa buyuyecekler nasıl yetiseceksin dediler ama ben hiçbir zaman rizklarindan şüphe etmiyorum çünkü Rabbim onları kismetleriyle gönderiyor eşim iki gün önce güzel bir haberle geldi terfi etmiş bak oğlum gelmeden nasibini geldi çok şükürAnynen cnm yoksa muayene parasina yetisemicez,
Ben oglumda biraktim mecbur isi,pesine 2.de olunca hic bilemiyorum buyumeleri lazim en azindan biri okula baslasa digerini yanimda gotururum diyorum ama bu seferde oglumu ihmal edermiyim derslerini vs, esim sen bilirsin diyor ama pekte gonullu degil calisma saatlerimiz uzun ozel sektorde simdi daha iyi gibi ama yinede zor 2 cocukla hem calismak hem eve yetismek, annem diyaliz hastasi olmasa bakardi, elli kere girerdim kv de uzak kismet iste zamana biraktik simdilik, tek bir calisanla zor ama cok sukur yettiriyoruz cok lukse kacmadan, ev kredisi oduyoruz birde istanbul gibi bir yerde, Allah hepimize gecim kolayligi versin aileler zor zamanda destek cikiyor Allahtan..
Valla ayıp mayip hepimiz aynı durumdayiz boşver içimizde kalmasın ne istiyorsan götür :) ben limonata götüreceğim canimIcecek olarak ne düşünüyorsun canim. Bu konuda ben kararsizim. Bi de canta sayisi bende de her gecen gun artiyorOnce bebek cantasi, sonra sunumluklar icin canta, ustune kendi cantam. Hala daha disarda kalanlar var. Serbet sebili bardak gibi. Koca valizle gitsem cok mi ayip olur ya
Sen sunumluk olarak ne hazirladin. Kendin tasidigina gore sen de benim gibi organizasyon sirketine falan vermedin. Neler yaptin belki ekstra fikir olur banaValla ayıp mayip hepimiz aynı durumdayiz boşver içimizde kalmasın ne istiyorsan götür :) ben limonata götüreceğim canim
canım su olması muhtemel bence idrar olacağını sanmıyorum daha önce oluyormuyduKızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Tuvalete gittim tuvaletimi yaptım çok az. Su olsa böyle gelmez sanki dimi emin olamadım
İdrar olsa kendini siktiginda tutabilmen lazimdi suyu tutamazsın illa biranda bosalmasina gerek yok az az da gelebilir.Kızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Tuvalete gittim tuvaletimi yaptım çok az. Su olsa böyle gelmez sanki dimi emin olamadım
Bi kontrole gitmende fayda var canim. Bana da su gibi geldi.. hadi hayirlisi insallahKızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
canım masada jardinyer olacak birinin üzerinde serbetlikler diğerinde çikolata diğerinde küçük hediyelik kolonya siselerim ayaklı sekerlik aldım içinde badem şekeri olacak kapı süsü ve tül var ben doğuma girince arkadaslarim susleyecekler başka ikramlik yapmadım belki 3-4 tane uçan balon olabilir mavi -gri olarakSen sunumluk olarak ne hazirladin. Kendin tasidigina gore sen de benim gibi organizasyon sirketine falan vermedin. Neler yaptin belki ekstra fikir olur bana
Canim turnusol kagidindan bahsetmisti burdaki arkadaslar. Yakininda kirtasiye varsa deneyebilirsin. Koltuga kadar ciktiysa ve kontrol edemiyosan su olabilir bence.Kızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Anladim canim 2 tane olunca senin durum daha farkli. Ben de diyorum 2.donem baslasam .Ama bunun icin once guvenilir birini bulmam lazim .Kafam cok karisik neyse oglus doğsun onun durumuna gore karar veririm .Daha cok var.
Yaa neguzel .Benim de kp yurtdisinda .Bebeğin doğacağı tarihte burda olma planlari var .Bir sey de demiyorlar bana .Normalde arayip sormazlar .2 3 gundur surekli bir telefon trafigi .Ben de ben toparlaninca gelse iyi olur diyorum .Çünkü gelince 1 ay kalir .Tum aileyi bir arada gormek icin her gun toplanilir .Sulale toplantilari of of
Canim Allah yardimcin olsun .
Sordun mu canım nasıl geçti kontrol?B
Ben ona yordum ama bu durumu doktora gidincede sorarım tabi galiba ilk ben gidiyorum bugun
Kızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Canımm benim yaa kıyamam♡ annen gelmiş miydi biraz dinlensen dycem de zor gibi. çok ağlıyo mu nasıl ?Uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın
Gündüz zorla uyanmayan kız gece nöbet e kaldı 1 gram uyku uyumadim çok yorgunum
Canim forse de senin gibi bir durum yaşamıştı galiba .Ve suymus .Sakin ihmal etmesizinti seklinde olabiliyormusKızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Amin canim insallah ya.Çocuğu bakıcıya emanet etmek , güvenilir birini bulmak çok zor inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım.
Doktoruna danış bence canım su olabilirKızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Benzer hazirlik yapmisiz canim. Bende de 2 jardinyer olacak birinde magnet birinde hediyelik kolonya. Ayakli bir kadehte pembe gri beyaz badem sekeri, bir tepside cikolata olacak. Odada balon olacak. Karton katli sunumluk satiliyordu karton tabak bardak ve kagit peceteyle takim. Karton sunumluga esim kurabiye corek alsin dedim. Bi de serbet olur. Onun haricinde kapi susu bebege cibinlik ve tulum, bana tac terlik aldim. Ama terligi hastanede giymem herhalde. Masa ortusu gri ve de gri payetli runner ile susleyecem. Aldik aldik simdi goturmek meselecanım masada jardinyer olacak birinin üzerinde serbetlikler diğerinde çikolata diğerinde küçük hediyelik kolonya siselerim ayaklı sekerlik aldım içinde badem şekeri olacak kapı süsü ve tül var ben doğuma girince arkadaslarim susleyecekler başka ikramlik yapmadım belki 3-4 tane uçan balon olabilir mavi -gri olarak
Dikiyolar ama dimiayy ruyamda sezaryen oluyodum hiç ne ağrım vardı ne bişey kuş gibiydim hayırlaea çıksın inşallah
Aynen öyle. Yasayıp görecez nasipse. Bugun nefes almak çok zor benm için. Kahvaltı zor yaptım uzandım hemen. İlk defa bu kadar yoruluyorum. Gitgide daha mı kötü olacak ya sen nasılsın ?Tabiki dikerler. Hic korkma. Vucut cigeri bile tamamlıyor yirtigi dikisi mi iyi edemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?