2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, hastaneye içecek götürecekler :) içeceği ne zaman hazırlayacaksınız ve neyle götüreceksiniz acaba? Normal Doğum için bekleyenler özellikle nasıl yapacak merak ettim
Ben normal dusunuyorum canim. Sunumluklari da kendim hazirladim. Tek serbet kaldi. Aslinda cappy nin ramazan serbeti oluyordu lohusa serbeti tadinda onu mu alsam dedim kararsiz kaldim. Ama hazir serbet goturecegim ve kutular buzdolabinda soguk kalacak. Doguma giderken ablam gelecek nasipse. Ona tarif ettim herseyi ben dogumdayken yaparsin dedim.
Biraz da dogum saatine bagliyiz ama. Cunku aksam dogum olursa o gece kalip sabahina cikis yapabilirim. Masayi hazirlamanin anlami kalmaz. Hepsi eve geri tasinir. Olaki sabah dogum olursa o gun tum gun hastanede olacagim icin sunumluklar hazirlanir diye dusundum. Gerisi nasip kismet

Bencede her şeyin başı tevekkül valla, benimde 3. Eşim işsizdi mesela başladı çok şükür inşallah güzel olur. Gelen rızkı ile bereketi ile geliyor. Ama nasıl bakacam nasıl edecem diye düşününce o bereket kalmıyor. Allah hepsine sağlık versin evlatlarımızın

Canım sızıntı olabilir bence idrar değil

Oh maşallahhhh :)) hayran kaldım valla

Allah kolaylik versin canim. Yasadiklariniz gercekten cok zor. Pazartesi miydi dogum?? Esin yada annen yaninda kalabiliyor mu??

Amin canım pzt evet
Eşim kv. Hep dogumhanenin önünde bekliyor bekleme salonu var.
Arada çıkıyorum işte.
Kv eşim çok rezil oldular buralarda.
Özellikle eşim.
Gündüz ise gece buraya geliyor
Bazen işi idareten kardeşine veriyor o burda bekliyor.
Onlara da üzülüyorum.
Yavruma da
Hazırlıklarimin yaani istediğim gibi olmamasina da üzülüyorum

Sordun mu canım nasıl geçti kontrol?
Canim bebek asagi ya inmis ama daha tam kanala girmemis kasik agrilarimda nst de gercekten cikti demekkki o adet agrilari gibi agrilar sancilarmis yuzde 40 larda cikti sanci hep bi de hastanede de yururken de cok agrim oldu cati icin muayene etmedi henuz bide dediler ki duama gelirken yaninda mutlaka lavanta yagi ve hurma getir sancilara cok etkisi oluyomus hurmanin simdiden yemeye basla dediler canim

Ben de 37.haftamda başlarım diyodum hurma yemeye. Bence sen başla canım bol bol hem bebeğe faydası olur hem sana inşallah. Sancı kaçta çıkarsa doğum başlamış olur yada yaklaşmış olur ki ?

Sen sadece kendini ve bebegini dusun .Disardakiler seni cok üzdu birak yorulsunlar .Hazırlığı da dusunme her seyin başı saglik.Bebegine saglikla kavus da gerisi bos canim.

Anladim canim. Kendini yanliz hissettiginde bunaldiginda yaz buraya sohbet ederiz kafani dagitiriz. Hazirliklari da hiiic dusunme. Minnos gelsin saglikla neler neler yaparsiniz.

Sen sadece kendini ve bebegini dusun .Disardakiler seni cok üzdu birak yorulsunlar .Hazırlığı da dusunme her seyin başı saglik.Bebegine saglikla kavus da gerisi bos canim.
B Bugunneselibirgun in msjnı okurken aynı şeyi düşündüm kızı çok üzdüler şimdi düşünsünler diye.. B Bugunneselibirgun Allah sana ve bebeğine sağlık versn cnm öbürlerini düşünme

Kafama bir iki şey takıldı kızlar. Şimdi bana 2 cm açıklık var dedi anneme falan söyledim bugün yarın doğurursun diyor o kadar hızlı mı ilerliyor ki açılma. Birde şimdi her gittiğimizde alttan mı bakacak bilgisi olan var mı

Hemen olmayabilir o açıklıkla uzun sure dayananlar oluyor. Sanırım aciklik ne durumda diye surekli kontrol ederler artik.

Benim eşimde ben söyleyince yapıyor canım bazende canı istiyor o zaman benden daha titiz yapıyor valla :) doğru canım inmedi de inmiyorlar ne yaparsan yap doğum şekline onlar karar veriyor. Bende sakin durmaya çalışıcam bakalım bir şey yapcağını düşünmemem gerekiyor :)

Valla bende korkuyorum doktorum hep tombiş olacak diyor :) 4500a kadar tutmazlar zaten canım heralde ya alırlar bebeği:)

Aynen canım kv zaten bir pervane olmus burda gorceksin
Sürekli bişey istiyomusun alayim mi vs tarzı konusuyor eve gitmişti dün çay getirmiş bana meyve vs.
Eşimde servise çıkmamı bekliyor en azından annesi yanımdda olursa daha rahat edermiş ici
Anladim canim. Kendini yanliz hissettiginde bunaldiginda yaz buraya sohbet ederiz kafani dagitiriz. Hazirliklari da hiiic dusunme. Minnos gelsin saglikla neler neler yaparsiniz.

Inşallah canım eşime bunu dediğimde eşim hanı giysi olarak eksik ya da istediğini almadığımi düşünüyor.
Ama oysa bebisin yediği helal giydiği haram diye bişey var giyside gözüm yok.
Sadece sağlıklı olsun
Zaten herşeyi kendim yaparım...

Eşime de söyledim çıkınca yaparım diyeo sezaryan dikisinin acısıyla nasıl yapacaksın dedi.

Ikıncı çocuk düşünmüyorum ama olursa bu sefer kimseyi beklemicem yapmak için.

Isım konusuda muamma.
Muhammed istiyodu eşim. Tek olsun istedim bende başka isim koymak istemedim yanına

Şimdide bir tane daha isim koyalım diyor kaynbabam tek agir olur. Kız kardeşinin aklında bir isim var istediği demiş
Bende kızdım. Ben tek istiyorum. Ben hariç herkesin isteği dikkate alınıyor diye kizdim baya.
Zaten ikinci ismini kimlige eklemeyecekmiş.
E ne anlamı var.
Herkes istediği adla seslensin o zaman çocuğa
Hiç gereği yok

canım su olması muhtemel bence idrar olacağını sanmıyorum daha önce oluyormuydu

İdrar olsa kendini siktiginda tutabilmen lazimdi suyu tutamazsın illa biranda bosalmasina gerek yok az az da gelebilir.

Bi kontrole gitmende fayda var canim. Bana da su gibi geldi.. hadi hayirlisi insallah

Canim turnusol kagidindan bahsetmisti burdaki arkadaslar. Yakininda kirtasiye varsa deneyebilirsin. Koltuga kadar ciktiysa ve kontrol edemiyosan su olabilir bence.

Canim forse de senin gibi bir durum yaşamıştı galiba .Ve suymus .Sakin ihmal etmesizinti seklinde olabiliyormus

Amin canim insallah ya.

Doktoruna danış bence canım su olabilir

Canım sızıntı olabilir bence idrar değil
Şimdi hastaneye gidicez kızlar benimde içim rahat etmedi, annemde sudur dedi. allahtan annemler gelmişti yanıma yoksa çok panik oılurdum. Sularımda kesik duş alamadım ona üzülüyorum.

S
Ben de 37.haftamda başlarım diyodum hurma yemeye. Bence sen başla canım bol bol hem bebeğe faydası olur hem sana inşallah. Sancı kaçta çıkarsa doğum başlamış olur yada yaklaşmış olur ki ?
Sancinin yuksekligi degil de duzenli olmasi doguma isaret oluyo canim su an cok duzenli bi sanci yok ama agrilar basladi yavastan aldim hastaneden gelirken hurma gunde 4 5 tane yemek yeterliymis sen gittin mi tatlim hastaneye

Canim benim ilk dogumumda 9. Ay hep sanciliydi ve doguma kadar azar azar acilmalarla 3 cm e ulasti. Hemen acilabilir de yavas yavas da acilabilir biraz bunye meselesi. Bu arada yatmak dogumu uzatir yuruyus dogumu tetikler genel olarak. Aciklik muayenesi ise nst de sanci ciktikca yapilir. Kontrole gittin diyelim nst de sanci var. Hemen bakarlar aciklik ne durumda diye. Zira 3 veya 4 cm den sonra yatis yapilir. Zaten dogum icin sanci cekerken de arada bakacaklar. Cunku 10 cm e ulastiginda dogurtuyorlar

Kilik kiyafeti hic dusunmesin esin de. Sen cikamazsan da waikikinin internet sitesinden aliyosun 2-3 gunde kapida. E bebek desen gene oyle. Bi ara kargocuyla kanka olduk surekli bi koli isim konusunda esin ne diyo?? Zaten cocuga anasi babasi hangi isimle sesleniyosa diger insanlar da oyle sesleniyo. Kimlikte de yazmiyosa bi anlami yok.

S

Sancinin yuksekligi degil de duzenli olmasi doguma isaret oluyo canim su an cok duzenli bi sanci yok ama agrilar basladi yavastan aldim hastaneden gelirken hurma gunde 4 5 tane yemek yeterliymis sen gittin mi tatlim hastaneye
Ben salı günü gittim sancı çıkmadı herşey yolundaydı şükür. Haftaya tekrar gideceğim. Sancı dediğimiz kasılma mı yoksa adet ağrısı gibi olan ağrı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…