2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi hastaneye gidicez kızlar benimde içim rahat etmedi, annemde sudur dedi. allahtan annemler gelmişti yanıma yoksa çok panik oılurdum. Sularımda kesik duş alamadım ona üzülüyorum.
Bizi de haberdar et canim bekliyoruz .

ooo seninki daha kapsamlı olmuş Rabbim muradimizi yasatsin inşallah belki bize bi resim atarsin

Amin canım ben çok yasadim kizlarimdada :) çok şükür

Afilim92 cnm guvenebilecegin birini bulunca bence gir derim cunku sen daha gencsin ilk cocugun birde calistigin zaman her istedigini yapabiliyor insan, dusunmuyor geziyor, cocuguna en iiyisini yapiyor vs ins gonlune gore olsun hersey..

Aynen cnm Allah ole bir yardim ediyorki nasibleriyle geliyorlar, esimede sirketten bebis yardimi yaptilar oglumda da yapmislardi saolsunlar Allah buyuk ya hic o konuda korkum yok elhamdulillah... Allahim eslerimize zeval vermesin, rizkimizida bereketli daim etsin...

Şimdi hastaneye gidicez kızlar benimde içim rahat etmedi, annemde sudur dedi. allahtan annemler gelmişti yanıma yoksa çok panik oılurdum. Sularımda kesik duş alamadım ona üzülüyorum.
olsun sıkma canını hayırlı haberlerini bekliyoruz canim

Aminnnn Aminnnn

nst de sancı yok o zaman bakmazlar inş hayırlısı artık bakalım yaşayıp göreceğiz

bebek aldırma konusunda nasıl bu kadar rahat olabiliyolar anlamıyorum. insan evladına nasıl kıyabilir ki hem de sadece cinsiyeti için. bi anne bunu nasıl bu kadar kolay söyleyebilir. bi de aldırmadın diye surat asmak ne yaa bazen çok zor durumda kalınabilir allah kimseyi evladına bakamicak kadar zor durumda bırakmasın ama belki o zaman düşünürdüm. bebek sahibi olabilmek için yıllarca uğraşan insanlar var. sırf cinsiyetini beğenmediği için aldırmak ne demek

Sagol canım amin, ilk doğum sezaryan diye 2 cinin de sezaryan olması biraz kotu bence ssvd ye coğu dr yanaşmiyır ve olumlu bakmiyor riske girmek isdemiyor.
O kadar cok dr la görüştüm ki anlatamam hepsindeki cevap ayni "bu riski göze alamam"

Kızlarrrr selam.
Birazdan sezeryana alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin
Allah yardimcin olsun canim.. guzel haberlerini bekliyoruz

Ne guzel anlatmis dr un... bende iyice saldim son gunlerde bebek de az kilo aliyor diye ama dikkat etmekte fayda var demekki...

Aynen öyle. Yasayıp görecez nasipse. Bugun nefes almak çok zor benm için. Kahvaltı zor yaptım uzandım hemen. İlk defa bu kadar yoruluyorum. Gitgide daha mı kötü olacak ya sen nasılsın ?

Gonlum hep yatmaktan yana. Dogum kanalina da girmemis bebek 3400 olmua. Karin cevresi cok genişmiş kafa ve boy normal. Diyet yap dedi. Kendi soktorum diyet filan yapma demisti. Kafamiz karisti iyice carsamba kendi doktorumda randevum

Kızlar benim göbek deliğimin hemen üzeri çürük gibi acıyor biyere dokununca demiştim ya orada böyle ufak beze gibi birşey oluşmuş elimle itince sabun gibi kayıyor. Ufak bişey. Sizde hiç oldu mu acaba karın çok gerilince mi oldu? Böyle birşey olan var mı? Yarın doktoruma soracağım kontrolde.

Kızlar, hastaneye içecek götürecekler :) içeceği ne zaman hazırlayacaksınız ve neyle götüreceksiniz acaba? Normal Doğum için bekleyenler özellikle nasıl yapacak merak ettim
canım benim dogumum pazartesi pazar aksamindan icecekleri hazirlayip dolaba koyacagim

Allah a şükür canım iyiyiz.
Sarılık devam ediyor.. dün yine tahlil için kan aldılar. Hem hastanede hem de aile hekimliğinde topuk kanı alındı.
Bilurubin 12.8 çıktı.
Pazartesi yine gidicez..umarım geçer.
Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama uylucu uyanana kadar baya geçiyor.
Ama kakalı çişli bezleri yeterli... doyma kriterine göre.

Uykusuzluk devam, ancak yeteri kadar uykusuzum. Bebeğim uyuyunca arada bende uyuyorum.

Sizlerden ne haber?

canım benim ilk kizimdada sarılık vardı hergün kan almaya cagiriyorlardi bebeğin damarini bulamiyorlardi o içerde ben disarda agliyordum sonra bizi zeynep kamil e gonderdiler oradakiler bebek hemşire daha iyi kan alırlar dedi gittik oradaki Dr yeni doğan sarılığı 9.gununden sonra düşmeye başlar endişe etmeyin dedi çok şükür düştü
bebeğin kaç günlük oldu

Evet canım gördü çok mutlu görünüyor
Sevdi sürekli taşımak istiyor kucagima verin diye ağlıyor uyumasına izin vermiyor anne mama istiyor meme istiyor diye sürekli dürtüyor beni
Dün gece ayrı kaldık diye çok etkilenmiş
Önce belli etmedi
Telefonda bana seninle konuşmak istemiyorum dedi çok üzüldüm bunu deyince hıçkıra hıçkıra ağladım
Çok hassasım dünden beri sürekli ağlamak istiyorum
Bazen mutluluktan içim içim e sığmıyor bir süre sonra da ağlamak istiyorum
Evdeyiz şu an tepkileri iyi şimdilik iyi ki doğdun iyi ki varsın diyor hep kardeşine seni çok seviyorum diyor bakalım zamanla ne olacak

kızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircem evimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf

Bir de Doğum saati önemli dediğin gibimi hiç düşünmemiştim ben de normal istiyorum nasip olursa içecek olarak da limonata hazırlamayı düşünüyorum evde o yüzden merak ettim yapacaklar nasıl yapacak diye çok sağolasın:)

Canım benim 2.trimester döneminde tam göbek deliğimin çevresi acıyordu doktor göbek fıtığı olabilir demişti. Ama zamanla o acı hissi yukarılara çıktı sağ göğsümün hemen altı aynı tarif ettiğin gibi çürümüş gibi acıyor. Bugün doktora sordum bebeğin plesentası orada ondan öyle farklı hissediyor olabilirsin dedi. Çok ikna olmadım açıkçası Ama senin eline beze gibi birşey geliyorsa doktoruna danış mutlaka fıtık falan olduysa ihmale gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…