2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Belki eve sığamayınca başka bir yerde kalırlar canım baya çok kişi çünkü

başka da bişey diyemiyorum

başka da bişey diyemiyorum

Bu kadar kalabalık gelmekle zaten bir hata yapıyorlarda eve nasıl sığcaklarını hiç mi düşünmüyorlar acaba canım ya. Lohusa depresyonu akrabalar yüzünden çıkmış bence kızlar

Fıtıktan korktum ama fıtık yırtılma oluyor ya hareket etmiyor sabit bir ödem oluyor diye düşündüm. Babamda vardı göbek fıtığı. Bu derinin altında madeni para kadar ve kayıyor hareketli bir beze. Yarın sorayım bakalım ne diyecek. Teşekkürler canım

Bence doktor en uygun tarihi ver
bir hafta sonra eşimin teyzesi gelene kadar diğerlerinden iki üç kişi gitmiş olcak sanırım. yani umarım bir hafta kalmazlar.
aile içi dengeleri siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bu durumda itiraz edip hiç kimsenin gelememesini kesin bir şekilde ifade etmekten başka çare yok. ya da kendi ailenizi çağırın eş tarafından da sadece kv

yazın dogurmamak lazım galiba insanlar gezmek için tatil için bahane ariyorlar sanırım inşallah gelince senden is beklemezler

doktorun söyledikleri baya mantıklı ama neredeee hamilelikte şekerden uzak bir hayat geçirmek..

Valla bende hep netten aldım daha uyguna geliyor bence hemde kapıya geliyor gezecek halim yok

Bu ne yahu ne gerek var bu kadar insana , gelmeseler olmuyormu ?

Oh maaşallah başka akraba varsa onlarda gelsin bari. Nasıl anlayışsız insanlar kendi başlarına gelmemiş gibi hiç düşünmüyorlar. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyorlar valla. Allah kolaylık versin canım

Bu Temmuz annelerinin genel problemi olacak yatılı ve kalabalık misafir olayı, diyecek bir şey bulamadım 2+1 eve hangi rahatlık ile geliyorlar merak ediyorum Ayrıca enişte beyin ne işi var ne alakaysa

sadece kv ve bebeği olan görümce gelse yatılı iyi olur aslında. yardımcı olurlar ben de tek başıma kalmamış olurum. hem de görümce yeni doğum yaptığı için halden anlar. keşke diğerleri bebeği görüp gitse ve sadece ikisi ve eşim kalsa yanımda. gelene de git diyemiyorum ki

yazın dogurmamak lazım galiba insanlar gezmek için tatil için bahane ariyorlar sanırım inşallah gelince senden is beklemezler
benden iş beklemezler canım o konuda sorunum yok ama sadece evde rahat olamicam. gürültü vs. bi de eşim onlarla ilgilenmekten bana çok vakit ayıramicak ve eşime çok ihtiyacım var sadece eşim yanımda olsun başka hiçbişey istemiyorum aslında

Kizlar ben de annemle tartistim dogum oncesi hic hos olmadi. Hastane 1 tane refakatci kalabilecegini soyledi. Ben de esimle kalmak istiyorum bebegimizle ilk gecemizi aile olarak gecirmek istiyorum. Annem cildirdi ben gelmem o zaman bi ara altinini birakir giderim sen beni zaten istemiyosun. Benim sana evde ihtiyacim var diyorum yok anlamiyo. Benim ailem kucukken bosandilar beni babannem sonrasinda uvey annem buyuttu. Annem sanirim bunun ezikligini benim cocugumla giderebilecegini dusunuyodu. Ama doguma 1 hafta kalmisken beni boyle strese sokmasi hic olmadi uvey annem ve kv hep yanindayiz ne zaman istersen geliriz sen soyle yeter modundayken annemin boyle yapmasi uzdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…