- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.921
Belki eve sığamayınca başka bir yerde kalırlar canım baya çok kişi çünkükızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircemevimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf
kızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircemevimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf
kızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircemevimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf
Bu kadar kalabalık gelmekle zaten bir hata yapıyorlarda eve nasıl sığcaklarını hiç mi düşünmüyorlar acaba canım ya. Lohusa depresyonu akrabalar yüzünden çıkmış bence kızlarkızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircemevimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf
bir hafta sonra eşimin teyzesi gelene kadar diğerlerinden iki üç kişi gitmiş olcak sanırım. yani umarım bir hafta kalmazlar.Belki eve sığamayınca başka bir yerde kalırlar canım baya çok kişi çünkü
Fıtıktan korktum ama fıtık yırtılma oluyor ya hareket etmiyor sabit bir ödem oluyor diye düşündüm. Babamda vardı göbek fıtığı. Bu derinin altında madeni para kadar ve kayıyor hareketli bir beze. Yarın sorayım bakalım ne diyecek. Teşekkürler canımBir de Doğum saati önemli dediğin gibimi hiç düşünmemiştim ben de normal istiyorum nasip olursa içecek olarak da limonata hazırlamayı düşünüyorum evde o yüzden merak ettim yapacaklar nasıl yapacak diye çok sağolasın:)
Canım benim 2.trimester döneminde tam göbek deliğimin çevresi acıyordu doktor göbek fıtığı olabilir demişti. Ama zamanla o acı hissi yukarılara çıktı sağ göğsümün hemen altı aynı tarif ettiğin gibi çürümüş gibi acıyor. Bugün doktora sordum bebeğin plesentası orada ondan öyle farklı hissediyor olabilirsin dedi. Çok ikna olmadım açıkçası Ama senin eline beze gibi birşey geliyorsa doktoruna danış mutlaka fıtık falan olduysa ihmale gelmesin.
Bence doktor en uygun tarihi verKızlar sizin görüşünüze ihtiyacım var dr bana 16 temmuza gün verdi çocuk o zamana kadar kendi gelmezse doğum o zaman olacak ama eşimin ailesi 17 temmuzda kısmetse hacca gidecekler böyle sıkışık bir zamanda doğum nasıl olur sizce , kızımın ismini dedesi koysun istiyoruz ama bu şekilde olursa sadece hastanede görecekler gibi ,belki eşim uğurlamaya bile gidemeyecekdr la konusup öne almasını rica etsem uygun olurmu sizce ? Yada bebeğim için yaptığım şey doğru olurmu ?
aile içi dengeleri siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bu durumda itiraz edip hiç kimsenin gelememesini kesin bir şekilde ifade etmekten başka çare yok. ya da kendi ailenizi çağırın eş tarafından da sadece kvbir hafta sonra eşimin teyzesi gelene kadar diğerlerinden iki üç kişi gitmiş olcak sanırım. yani umarım bir hafta kalmazlar.
yazın dogurmamak lazım galiba insanlar gezmek için tatil için bahane ariyorlar sanırım inşallah gelince senden is beklemezlerkızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircemevimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf
doktorun söyledikleri baya mantıklı ama neredeee hamilelikte şekerden uzak bir hayat geçirmek..Bir kac arkadasin bebegi dogumdan sonra emmek icin uyanmiyormus. Okuyunca aklima doktorumun dedijleri geldi. Acaba sidoktorun söyledikzde durum nedir merak ettim. Ben gebelik sekeri testi yapmadim ama seker cihazi ile olcup kontrol altinda tuttum surekli. Doktorum hem teste hem de hamilelerin sekerli tuketmelerine cok karsi. Bana dedi ki annenin kan sekeri surekli yuksek olursa bebegin de insulin hormonu surekli cok calisir. Insulin buyume hormonlarini tetikledigi icin bebek irilesir. Ayrica bebek dogdugunda kendi saglikli vucudunda yine ayni yuksek sekeri arar. Insulin cok calismaya devam eder fakat seker olmadigi icin hipoglisemi gerceklesebilir. Ya da bebegin kan sekeri düştüğü icin hep uyumaya meyilli olur. Emzirmek icin uyandirilamayan bebekler gibi.. ama uyandirmak ve emzirmek gerekir akabinde uzayan sarilik gorulur.
Bayagi acikladi ve beni korkuttu. Uzun zaman dikkat ettim, ramazanla beraber seker diyetimi bozdum. Hele son zamanlarda buna bagli hizli kilo alimi olursa diye korkuyorum. Bebegi surekli uyuyan anneler kan sekeriniz nasildi? Bebek de kan sekeri düşüklüğünü doktorlar gözönüne aldilar mi?
Valla bende hep netten aldım daha uyguna geliyor bence hemde kapıya geliyor gezecek halim yokKilik kiyafeti hic dusunmesin esin de. Sen cikamazsan da waikikinin internet sitesinden aliyosun 2-3 gunde kapida. E bebek desen gene oyle. Bi ara kargocuyla kanka olduk surekli bi koliisim konusunda esin ne diyo?? Zaten cocuga anasi babasi hangi isimle sesleniyosa diger insanlar da oyle sesleniyo. Kimlikte de yazmiyosa bi anlami yok.
Oh maaşallah başka akraba varsa onlarda gelsin bari. Nasıl anlayışsız insanlar kendi başlarına gelmemiş gibi hiç düşünmüyorlar. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyorlar valla. Allah kolaylık versin canımkızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircemevimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf
Bu Temmuz annelerinin genel problemi olacak yatılı ve kalabalık misafir olayı, diyecek bir şey bulamadım 2+1 eve hangi rahatlık ile geliyorlar merak ediyorumkızlar doğumda kv+iki görümce+bi görümcenin eşi+ bi tane 7 yaşında çocuk+bi tane de 2 aylık bebek yatılı geliyor. doğumdan bir hafta sonra eşimin teyzesi+ teyzesinin kızı+bir çocuk daha. delircemevimiz çok geniş değil. 2+1 ve görümcemin eşi bari gelmeseydi iyiydi lohusa halimle bi de evde yabancı bi adam olcak. offf
sadece kv ve bebeği olan görümce gelse yatılı iyi olur aslında. yardımcı olurlar ben de tek başıma kalmamış olurum. hem de görümce yeni doğum yaptığı için halden anlar. keşke diğerleri bebeği görüp gitse ve sadece ikisi ve eşim kalsa yanımda. gelene de git diyemiyorum kiBence doktor en uygun tarihi ver
aile içi dengeleri siz daha iyi biliyorsunuzdur ama bu durumda itiraz edip hiç kimsenin gelememesini kesin bir şekilde ifade etmekten başka çare yok. ya da kendi ailenizi çağırın eş tarafından da sadece kv
benden iş beklemezler canım o konuda sorunum yok ama sadece evde rahat olamicam. gürültü vs. bi de eşim onlarla ilgilenmekten bana çok vakit ayıramicak ve eşime çok ihtiyacım varyazın dogurmamak lazım galiba insanlar gezmek için tatil için bahane ariyorlar sanırım inşallah gelince senden is beklemezler
Biz uykuya hasret yaşıyoruz@nevesta81 @hadess @Kizilcik123 @Forse B Berenelam63 @sonsuzzz @pitircik66 nasilsiniz kizlar bebisleriniz nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?