2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet her gittiğinde alttan bakacak.benimde 2 ydi bir haftaya doğurdum kişiye göre değişebilir ama

P
Geçer insallah sarılığı canim .Bebekler uyuyunca uyanmıyor ,uyaninca uyumuyor galiba. Herkes ayni seyden sikayetci .Abisiyle tanisti mi bebis? Ne tepki verdi merak ediyorum .Ben de iyiyim sukur evde bunalıyorum sonra teselli ediyorum kendimi sayılı gun sonra bu yalnizlik bitecek diye.
Yaa alissin bosver .Senle arasindaki bagin guclu olmasi icin bu gerekli zaten .Buyukler hep emzir yatir aman kokunu bilmesin ,aman kucaga alismasin diyorlar .Ama dogru olan tam tersi .Zaten bir kac ay sonra kucakta tutabilene ask olsun.
Ben de iyiyim rutin agrilar dışında bir sorun yok şükür. Bu ara dogum stresi sardi .Durup durup ağlıyorum.

en çok anlayış görmemiz gereken zamanda kimse düşünceli davranmıyor malesef sonuçta bu bebek senin ve eşinin. yanında onu istemenden daha normal bişey yok ki.

Aa o neden korkuyomusun

Düğüne gider gibi doğum yapanın evine gitmek de nedir anlamış değilim. Yanında yardımcı olacak bir ya da iki kişi olduktan sonra fazlasına ne gerek var. Ne düşüncesiz milletiz ya. Bu sıcakta üstelik lohusayken katlanılacak şey değil. Sen bişey söyleyemezsin tabi ama birinin kulağına fısıldasan da biri yönlendirse lohusa evi bu kadar kalabalık olmaz dese gönderse ya da hiç gelmeseler ya da başka bi yerde kalsalar

Canim dedigin konudan dolayi daha duygusal ve hassas olabilir .Son zaman keske olmasaymis boyle bir sey .Altinini birakir giderim demesi hos olmamis .Altin icin mi cocuk doguruyorsun ki .Ben de gecen gun annem geldiginde soyledim .Annecim sen kalmak istersin ben de isterim ama bir kisi aliyorlar kv de ister birakmaz .Sorun cikmasin diye esim kalcak dedim .Biraz üzüldü ama sen iyi ol ben evde beklerim yemekler yaparim yataginizi hazirlarim dedi .

bizde böyle şeyler yok aslında. biri doğum yaptığında ihtiyaç olursa yanında bi refakatçi kalır yardımcı olmak için. hastanede ziyarete bile gidilmez. hastaneden çıkınca da evine gidersin bebeği görmek için en fazla iki üç saat bu kadar. ama eşimin ailesi böyle

Afilim92 14 günlük oldu oğlum. Sarılık hiç olmadı çok şükür. Mama süt kaka gaz derdimiz var hala. Hiç uyumuyor kolik mi olcak acaba bilmiyorum sürekli hoppidi hippidi geziyoruz evde sussun diye. Bir de fon makinesi sesine susup uyuyor yeni keşfettim. gaz damlalari denemeye başladık. Sütüm hala 10-20 CC. Bı de alerji oldum neye bilmiyorum. Her yerim böcek ısırığı gibi bir TL büyüklüğünde kizarik. Korse takmaya başladım düzenli olarak. Göbek fena ya armut gibi.
Senin doğum tarihi belli oldu mu 15 temmuz muydu

eşimin doğuma girmesini ve hastanede yanımda kalmasını çok istiyodum ama malesef devlet hastanesinde mümkün değil eşinin yanında kalma şansı varsa bebeğinizle ilk gününüzü beraber geçirmek en iyisi

Evet hastanede ziyaret bizde de yok birinci dereceden kişiler olur sadece. Kalabalık stres başlı başına

Allah yardimcin olsun .Bizim ufukta yatılı misafir görünmüyor. Ben toparlaninca abimler gelir onlar da parca parca gelir belki yatiya bile kalmazlar .Esimin bir kac akrabasi var ilcede .Gelirlerse kv ye soylicem evine yatiya götürsün. Kp biz evlenir evlenmez tayin isteyip pesimizden geldiler .Oncesinde surekli yatiya geliyorlardu.Evlendikten 3 gun sonra bize yatiya geldiler mesela dertleri neyse ! Simdi yakin olmanin dezavantajlari cok ama bu surecte seviniyorum yatiya gelmeyecekler diye .
Insallah halledilir o sorunlar da gecer canim .Uygulama yukle belli sesler var bebekleri rahatlatan .Arkadasimin bebegi de cok sorunlu 3 aydir bir düzen oturtamadilar .O seslerden cok faydalanıyor. Yaa doguma kadar toplam kac kilo almistin ?Ben de gobekten korkuyorum. Hala korse alamadim ya unutuyorum ya baktigim yerde bulamıyorum .Annen gitti mi yalniz mi idare ediyorsun

Sezeryan oldugu icin almiyorlar doguma .Ama esim kalabiliyor. Esimle kalcaz.Hatta kendine canta yapti. Sen uyursun ben nobette kalirim diye cay nescafe koydu :)) Benim de nescafe icmem gerekcek .Bu arada 2si 1 arada uygun mu yoksa sade mi olmali kremasiz .

Dogum olayi cok baska bizler ne kadar korkuyoryz neler düşünüyoruz yavrular cok etkileniyor iste... ama elimizde degil kiyamam ya o da korkmustur..birde bebek geldi ayni gun yavrum ne yapacagini şaşırmıştır... ama gecer insallah canim sevinmiste yaaa kiyamam iste büyüdü artik abla oldu :) bizde de ayni seyler olacak bakalim benimki nasil tepki verecek... mecbiren evde kalacak dogum surecinde neler olacak bakalim... senin yasadiginda tamamen lohusaliktan canin duygularini icine atma gonlune gore yasa gecer zaten yakinda insallah... kolay degil hayatiniz degisti cok normal boyle duygu yogunlugu yasaman e hormonlar da var isin ucunda tabiiii :)
Yaaa bu insanlari anlamak gercekten cok güç ... hepsini anladim eniste nasil dusunmez lohusa kadin nasil rahat edecek benim yanimda diye allah yardimcin olsun canim... bu topigin genel sorunu oldu bu maalesed

Kızlar benden hala bu kadarcik süt geliyo napiyim hangi doktora gideyim normal değil sanırım bu durum. 2 saatte bir sağım yapıyorum bu kadarcik cikiyo birleştirip birleştirip resmen tadımlık veriyorum oğluma. Kadın doğumcu pek bı yorum yapmamıştı. 2 hafta oldu doğum yapali

İlgi alaka samimiyet değil ki bu çok büyük düşüncesizlik, saçmalık. Keşke eşin gelmeyin dese

evlendikten 3 gün sonra mı?

Düzen oturmicak heralde 3 ay gaz sancısı çekiliyomus sonra duzeliyormus. Kocamla odaları ayircam adam ise gidiyo uyuması lazım. Bilgisayardan falan açtığım sesler ise yaramadi. Fon makinesi de saatlerce çalışınca yangın cikcak ya da patlıcak diye korkuyorum ama mecbur yani. Annem yarın gidiyo. Çok yardım etti sağolsun ama yanlışları da oldu.o gidince hem zorlasicak isim hem rahatlicam biraz. 13 kilo aldım ben. 8 kiloyu verdim şuanda. Kalan göbek kilo değil nasıl diyeyim göbek o şekilde durmaya alışmış ve biraz aşağı sarkmış. Çok ya da az kilo ile pek ilgisi yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…