2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki daha 15 dakika emme sonrası 20 cc mamayı ancak alıyor canım. Enjektörle veriyorum. Ben daha 3 saatte bir yarım saat beslenme rutinini oturtamadım, bizimki beyefendinin uykusan ayılmasına göre değişiyor :)
15 dk emdikten sonra neden mama veriyorsunuz canim. Merakimdan soruyorum

Istanbullu gelini izlermiydiniz bilmiyorum. Orda bir normal dogum sahnesinde doktor su sozlerle rahatlatmisti anneyi. Bir sn dur ve dusun hissettiklerinin ne kadari sanci ne kadari korku, doga sana cekemeyecegin altindan kalkamayacagin aci vermez diye.. her ne kadar su doga sacmaligini sevmesem de, hissettiklerimizin buyuk bolumu psikolojik olabilir vurgusu aklima yatmisti. Zihin buyuteci kullanip abartmamak lazim. Hic mi hastalanmiyoruz, hic mi birimiz bir gun karin agrisi yasamadik. Boyle dusunmek lazim.

Benimki 20 li haftalardan 35. Haftaya kadar makat gelisti 35. Haftada dondu canim 2800 kilosuydu dondugunde

Merhaba ben haziran sonu doğum yapacaktım ama gelmeye niyeti yok hala sıpanın. Şimdiye kadar hep Haziran anneleri bölümünde takıldım. Ama bu gidişle ben de temmuz anneleri kervanına katılacak gibi görünüyorum. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. 40+2 oldum bakalım daha ne kadar bekleyeceğim

Artık bir sey almak istemiyorum .Dogumdan sonra ne ihtiyaç olursa o zaman alcam .Su an tek eksigimiz atesölcer onu da bu haftasonu hallederiz .
Merhaba, benim de eksiğim ateş ölçer kaldı ama karar veremedim halen. Eski tip alıp duruma göre mi kulaktan ya da alından ölçer alsam yoksa baştan alıp koysam mı kararsızım. Siz marka olarak ne düşündünüz?

Ben cok su ictigim hafta hic kilo almadim ama bebek de az almisti. Aciktikca su icebilirsin . Bende 70 gorecek gibiyim
günde 4 5 litre su içiyorum zaten gece bile üç dört kere uyanıp su içiyorum. zorla falan da değil içim yanıyo resmen bebekten önce de çok su içiyodum ama üç litre falan günde.

İnşallah canim inşallah.
günde 4 5 litre su içiyorum zaten gece bile üç dört kere uyanıp su içiyorum. zorla falan da değil içim yanıyo resmen bebekten önce de çok su içiyodum ama üç litre falan günde.

Bende cok iciyorum. Midem yandikca soguk su iciyorum. Ilac ice ice usandim artik. Karpuza dayanamiyorum. Ciger gormus kedi gibi oluyorum. Evde de yok. Esim de yok mesela ama karpuzun yoklugu daha cok koyuyor

Aynen canim gaviscon ama artik etki etmedigini dusunuyorym. Birde uzun suredir iciyorum disler icin iyi degil uzun sureli kullanimi
ben de gaviscon içiyorum ve içinde koruyucu olarak paraben var. içinde paraben olan nemlendiricileri bile kullanmıyorum ama bunu direk içiyorum hem de hamileyken. sağlık bakanlığı zararlı olmadığını açıklamış ama kafam karıştı çok fazla içmemeye çalışıyorum ben de. ayda iki şişe bitiyo.

Bi kac hafta daha bekle bakalim insallah doner. Donmezse de dra gittiginde direk sen sorarsin sezeryani hangi tarihe alalim diye. Hic normal dogum konusu acilmadan. Benimkinin minik ayaklari hep asagi asagi vuruyodu hic donmedi.

Yok o diziyi izlemiyorum. Ama psikolojinin davranışlarımızla hissettiklerimizle direk etkisine inanırım.

Psikolojinin etkisiyle ilgili bi video izlemiştim.

Deney için yoldan bi kişi çevirip belli bi mesafeden basket atması isteniliyodu. Kişi hiç atamadı sonra gözlerini bağlayıp tekrar 10 atış yapması isteniliyo. Bir grup seyirci getiriyorlar ve gözleri bağlıyken atamasa da atmış gibi tezahürat yapması söyleniyor. Kişi gözleri kapalıyken yine hiç atamıyo ama seyirci grubu her seferinde basket atmış gibi tezahürat yapıyor. Sonra gözlerini açıp tekrar atış yapması isteniliyo ve kişi 4 tane basket atıyo.
İkinci bir kişi getiriyolar. Gözleri açıklen 10da 10 yapıyor. Sonra gözlerini kapatıyolar kişi gözleri kapalıyken basket atsada bütün atışlarında seyirci atamamış gibi tezahürat yapıyor. Gözlerini açtıklarında tekrar atış yapıyo ve 10 atışta 6 ya da 7 basket ancak atıyor.

Psikolojimizin iyi ve kötü yönde nasıl etkilendiğine güzel bir örnekti.

Çocukluğumuzdan gerdekle ilgili korkutularak büyütülüyoruz sonra vajinsmus oluyoruz. Doğumla ilgili korkutuluyoruz ve şimdi pek çok kişi isteğe bağlı sezeryan oluyo. Bence korkutmaktan ziyade birbirimizi psikolojik olarak rahatlatmaya ihtiyacımız var. İnşallah hepimiz kolay doğum yapacağız

Bende haftada 1 iciyordum artik sadece olumcul sizlama yanmalarda iciyorum bi kasik. Icindeki madde agizda birikiyor ve dis sorunlarina sebep oluyor diye azalt dedi doktor. A kategorisi diyor devlet saskinim bende

Bende cok iciyorum. Midem yandikca soguk su iciyorum. Ilac ice ice usandim artik. Karpuza dayanamiyorum. Ciger gormus kedi gibi oluyorum. Evde de yok. Esim de yok mesela ama karpuzun yoklugu daha cok koyuyor
Ayni durumdayım karpuzu venim kadar kemse sevemez derdim, ecde karpuz oluyunca yemek yemek bile gelmiyor içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…