- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.321
Aynen canim kavunda severimde henüz tam mevsimi gelmedi burda yok karpuzda yeni yeni cıkdı.
Canım ben de çatı muayenesi oldum da tam olarak elini mi soktu parmağını mı anlayamadım ama galiba eliydi. Bende kanama falan olmadı ama. Elini döndürüp sağ sol yaptığını hissettim. Dediğim gibi el mi parmak mı onu çözemedimSoyle soyliyim elinin tum parmaklari girdi bas parmagida dahil yariya kadar elini cikardiginda ztn kan icindeydi hemen eldiveni siyirdi beni salmadi tansiyonumun 14 olmasini gerekce gosterdi ki o denli bi cati muayenesinde 19 bile olsa sasirmam oluyorum sandim birtek k.bakma anlamak icin boyle yapmam gerek dedi ama yalan, benim dr um olmamasina ragmen bana bu denli cati muayenesi yapti ona kalmam icin dr lar dogum basi ucret aliyorlar, sezeryandan da bicak parasi aliyorlar, dr um dayisi oldugu icin yoktu izindeydi, oda bunu firsat bildi dogurtmak istedi ama onada nasib olmadi nobetci dr tarafindan dogumum oldu.. Bu arada cati muayenesi kendi doktorumda olmustum hic bisey hissetmedim nefes al 2 sn surucek dedi ve oylede oldu 2 parmak nerede elini sokmak nerede yani kizlar siz siz olun dikkat edin dr lar cok uyanik ben tecrubesizdim baska dr a asla cati muayenesi olmazdim bilsem...
Elbete burdada var ama yeri meyve sebze tüketmeye calışıyorum her şey mevsiminde güzelBizde hic kalkmadi migros sagolsun. Ocakta kavun yemistik. Ama iste kavunlu sakiz alsaydik keske daha iyiydi
Cnm hassas yerleri kurcaliyor nisanimi dr patlatti benm, 2 parmakla olan hafif hissediliyor ben cataldan firladim artik dayanamadim oda o an cekti elini eldivenin nereye kadar kan oldugunu gorunce gozlerim buyudu her cati muayenesi bence boyle olmuyor.. Yillar once annem abimde acilmasi var suyu gelmis ama donmemis kanala genc bayan bir dr anneme dayanirsan cocugu cevirmeye calisicam demis annem 12 saatlik beklemeyle ztn hemen tamam demis ve kadin bildigin elini sokmus ve abimi cevirmis, ve abim 4 kiloya yakin dogmus zor bi dogum olmus, eskiden baskasi anlatsa inanmazdim ama annem yasamis bende ona yakin bisey yasadigim icin artik inaniyorum simdi bu tur mudehaleler yasak cocuga zarar verir vs diye ama yine acilma olmadan yapiyor dr lar yapicagini..Canım ben de çatı muayenesi oldum da tam olarak elini mi soktu parmağını mı anlayamadım ama galiba eliydi. Bende kanama falan olmadı ama. Elini döndürüp sağ sol yaptığını hissettim. Dediğim gibi el mi parmak mı onu çözemedim
Elbete burdada var ama yeri meyve sebze tüketmeye calışıyorum her şey mevsiminde güzel
Her ikisini de 15_20dk emiyor kendisşnin bırakmasını bekliyorumKac dk emzirip birakiyorsun canim
sen de mi migroscusun =) valla sebze meyveyi cok guzel secip getiriyorlar. Mesela sectikleri hicbir karpuz kotu cikmadi.Benim pazarim cok uzak. Yokusun somu. O yuzden bazen migros kolayima geliyor. Yoksa cok isterim taze taze secmek. Ama 5 liraya evi getiriyorlar cezbediyor insani. Pazarın servisi oldugunu öğrendim ama cok sevindim :) artik daha rahat olacagim
benim muayenem de böyle oldu baygınlık geçiriyodum o yüzden. ama ebe kibar biriydi bebeğin başını hissedemediği için o kadar sokmuş elini. yinede kan boşaldı.Soyle soyliyim elinin tum parmaklari girdi bas parmagida dahil yariya kadar elini cikardiginda ztn kan icindeydi hemen eldiveni siyirdi beni salmadi tansiyonumun 14 olmasini gerekce gosterdi ki o denli bi cati muayenesinde 19 bile olsa sasirmam oluyorum sandim birtek k.bakma anlamak icin boyle yapmam gerek dedi ama yalan, benim dr um olmamasina ragmen bana bu denli cati muayenesi yapti ona kalmam icin dr lar dogum basi ucret aliyorlar, sezeryandan da bicak parasi aliyorlar, dr um dayisi oldugu icin yoktu izindeydi, oda bunu firsat bildi dogurtmak istedi ama onada nasib olmadi nobetci dr tarafindan dogumum oldu.. Bu arada cati muayenesi kendi doktorumda olmustum hic bisey hissetmedim nefes al 2 sn surucek dedi ve oylede oldu 2 parmak nerede elini sokmak nerede yani kizlar siz siz olun dikkat edin dr lar cok uyanik ben tecrubesizdim baska dr a asla cati muayenesi olmazdim bilsem...
sen de mi migroscusun =) valla sebze meyveyi cok guzel secip getiriyorlar. Mesela sectikleri hicbir karpuz kotu cikmadi.
150 tl.lik alisveris yaparsan 2.90a getiriyor hatta. Puan kazaninca onlar da kullaniliyor. Valla apagir seyleri kapiya kadar getiriyorlar, ben cok memnunum, 3 yildir da kullaniyorum. Bir de bize en yakin market 20 dk yurume mesafesinde, arabamiz yok.Aynen oyle :) yazıyorum mesela elmakar kucuk olsun diye kucuk oluyor. Karpuz ufak birsey olsun ama lezzetli olsun diyorum :) ve sadece 5 tlye yapıyorlar bunu
Ah kuzum ya vallahi anne olmak cok.zor oyuzden cennet analarin ayaklari altindabenim muayenem de böyle oldu baygınlık geçiriyodum o yüzden. ama ebe kibar biriydi bebeğin başını hissedemediği için o kadar sokmuş elini. yinede kan boşaldı.
Hamileyken cok zor evet, ben hamileliğim boyunca sadıce 2 kez gitdim ya eşim ya kv yapdı hep alış verişi o iki defadada baya zorlandim, eve servis cok cezb edici.Benim pazarim cok uzak. Yokusun somu. O yuzden bazen migros kolayima geliyor. Yoksa cok isterim taze taze secmek. Ama 5 liraya evi getiriyorlar cezbediyor insani. Pazarın servisi oldugunu öğrendim ama cok sevindim :) artik daha rahat olacagim
Göbeğimin alt bölgesinde bende de oluştu tüylenme, bende diyorum sezeryana girmeden önce temizlesemmi.Kızlar karnım çatlaması diye yağ sürüyordum ama baya tüylenme yaptı. Doktora giderken utanıyorum artık doğumdan önce alsam mı bir zararı olur mu acaba
150 tl.lik alisveris yaparsan 2.90a getiriyor hatta. Puan kazaninca onlar da kullaniliyor. Valla apagir seyleri kapiya kadar getiriyorlar, ben cok memnunum, 3 yildir da kullaniyorum. Bir de bize en yakin market 20 dk yurume mesafesinde, arabamiz yok.
Kızlar biraz önce feci bir açlık geldi bana öğleden sonra yemek yemistim aç olduğum zamanlar oldu hep iştahım açıktı hamileliğim süresince , bundan daha uzun süre aç kaldığım olmuştu ama böyle bir şey olmamıştı soğuk ter bastı elim ayağım titredi ayağa kalkacak halim kalmadı resmen düşüp bayılmama ramak kalmıştı annem yemek getirdi hemen 2 tabak yedim bolca ekmek biraz toparladım şimdi açlık hissetmiyorum ama hala pek iyi değilim sanki nedeni nedir acaba arkadaşlar bir anlam veremedim ben
Hamileyken cok zor evet, ben hamileliğim boyunca sadıce 2 kez gitdim ya eşim ya kv yapdı hep alış verişi o iki defadada baya zorlandim, eve servis cok cezb edici.
Bende lohusa terliği istemiyorum canım benimde pek hoşuma gitmiyor yarın bir polarise bakayım bende çok sağolBraun alcam buyuk ihtimal .Wee baby e de bakiyorum canim.
Acik canim çok şık görünüyor. Ben lohusa terliğini sevmedigim icin spor bi terlik tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?