2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de çatı muayenesi oldum da tam olarak elini mi soktu parmağını mı anlayamadım ama galiba eliydi. Bende kanama falan olmadı ama. Elini döndürüp sağ sol yaptığını hissettim. Dediğim gibi el mi parmak mı onu çözemedim

Cnm hassas yerleri kurcaliyor nisanimi dr patlatti benm, 2 parmakla olan hafif hissediliyor ben cataldan firladim artik dayanamadim oda o an cekti elini eldivenin nereye kadar kan oldugunu gorunce gozlerim buyudu her cati muayenesi bence boyle olmuyor.. Yillar once annem abimde acilmasi var suyu gelmis ama donmemis kanala genc bayan bir dr anneme dayanirsan cocugu cevirmeye calisicam demis annem 12 saatlik beklemeyle ztn hemen tamam demis ve kadin bildigin elini sokmus ve abimi cevirmis, ve abim 4 kiloya yakin dogmus zor bi dogum olmus, eskiden baskasi anlatsa inanmazdim ama annem yasamis bende ona yakin bisey yasadigim icin artik inaniyorum simdi bu tur mudehaleler yasak cocuga zarar verir vs diye ama yine acilma olmadan yapiyor dr lar yapicagini..

Elbete burdada var ama yeri meyve sebze tüketmeye calışıyorum her şey mevsiminde güzel

Benim pazarim cok uzak. Yokusun somu. O yuzden bazen migros kolayima geliyor. Yoksa cok isterim taze taze secmek. Ama 5 liraya evi getiriyorlar cezbediyor insani. Pazarın servisi oldugunu öğrendim ama cok sevindim :) artik daha rahat olacagim

sen de mi migroscusun =) valla sebze meyveyi cok guzel secip getiriyorlar. Mesela sectikleri hicbir karpuz kotu cikmadi.

benim muayenem de böyle oldu baygınlık geçiriyodum o yüzden. ama ebe kibar biriydi bebeğin başını hissedemediği için o kadar sokmuş elini. yinede kan boşaldı.

sen de mi migroscusun =) valla sebze meyveyi cok guzel secip getiriyorlar. Mesela sectikleri hicbir karpuz kotu cikmadi.

Aynen oyle :) yazıyorum mesela elmakar kucuk olsun diye kucuk oluyor. Karpuz ufak birsey olsun ama lezzetli olsun diyorum :) ve sadece 5 tlye yapıyorlar bunu

Ben alt muayeneye izin vermeyecegim. Bebegin kalbindeki kanin akimini goren tip alttaki acikligi nasil gormez ya. Yapmayan yuzlerce binlerce doktor var onlar dogurtamiyor mu

Aynen oyle :) yazıyorum mesela elmakar kucuk olsun diye kucuk oluyor. Karpuz ufak birsey olsun ama lezzetli olsun diyorum :) ve sadece 5 tlye yapıyorlar bunu
150 tl.lik alisveris yaparsan 2.90a getiriyor hatta. Puan kazaninca onlar da kullaniliyor. Valla apagir seyleri kapiya kadar getiriyorlar, ben cok memnunum, 3 yildir da kullaniyorum. Bir de bize en yakin market 20 dk yurume mesafesinde, arabamiz yok.

Hamileyken cok zor evet, ben hamileliğim boyunca sadıce 2 kez gitdim ya eşim ya kv yapdı hep alış verişi o iki defadada baya zorlandim, eve servis cok cezb edici.

Kızlar karnım çatlaması diye yağ sürüyordum ama baya tüylenme yaptı. Doktora giderken utanıyorum artık doğumdan önce alsam mı bir zararı olur mu acaba

Kızlar karnım çatlaması diye yağ sürüyordum ama baya tüylenme yaptı. Doktora giderken utanıyorum artık doğumdan önce alsam mı bir zararı olur mu acaba
Göbeğimin alt bölgesinde bende de oluştu tüylenme, bende diyorum sezeryana girmeden önce temizlesemmi.

150 tl.lik alisveris yaparsan 2.90a getiriyor hatta. Puan kazaninca onlar da kullaniliyor. Valla apagir seyleri kapiya kadar getiriyorlar, ben cok memnunum, 3 yildir da kullaniyorum. Bir de bize en yakin market 20 dk yurume mesafesinde, arabamiz yok.

Bizimde araba yok ev tepede. Bende agir ihtiyac oldukca oradan alirim hep. Aktuel urunler se super. Gecen 9 tl ye 5 litre yag aldim mesela. 35e katlanan sandalye. 1 tlye tavuk

Şekerin düşmüş bence , insülün direncin oluşmuş .

Hamileyken cok zor evet, ben hamileliğim boyunca sadıce 2 kez gitdim ya eşim ya kv yapdı hep alış verişi o iki defadada baya zorlandim, eve servis cok cezb edici.

Hamile olmasan bile yokus akillara zarar burada. Herkes iyi kotu araba almis. Biz bilemedik boyle oldugunu. Aaa bos ev dedik geldik yerlestik

Kizlar misafirlige gitmistik.Normalde aylardir aksam oturmasina gitmiyoruz rahat etmiyorum diye.Esim kirilmasin diye tamam dedim .Oturduk neyse 1 saat gecti .Vajinama4 kere bicak saplanması gibi biseyler oldu .Evde olsam ciglik atardim sanirim.Kendimi sıktım. Sonra korkudan tansiyonum düştü. Hemen kalktık .Simdi eve geldik uzandim ama gecmedi .Hala simsek cakmadi gibi biseyler oluyor .Dogum mu olcak anlamadim bebek baskı yapınca agri oluyor ya oyle degil. Bebek hareket etmedigi halde oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…