2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sende bizim gibi egzersiz adaçayı hurma yemeye başla inşy faydası olur açılır

Aynen canım bende artık bir şey bakmıyorum doğduktan sonra nelere ihtiyacı olduğunu görüp öyle alıcam. Benim tek kendime eksiğim kaldı gönlüme göre terlik bulamadım hala arıyorum :)
Ben polarisin aldim cok hoşuma gitti.

Kuz sen cıtı piti bir şeymişsin ya ben en soncocukken 50 gördüm kendimi bildim bileli en zayıf 65 tek dileğim 67 kiloma done bilmek ilk hamileliğmin başladığı kilomdu.

Ben kara kuru zayif birseydim. 50 de kalsam tam olur hatta. Insallah sende hemencecik istedigin kiloya dönersin :)

Ben de çok fit hamile kaldım ama bu 9 ayda aşırı derecede kilo aldım kendime aynada baktıkça moralim bozuluyor çok üzülüyorum eski halime nasıl döneceğim dönebilecek miyim çocuklu hayat nasıl olacak kafamda deli sorular

Her sancı geldiğinde ıkınman gerekiyor ki açılman olsun canım vücudunu dinlemelisin o seni yönlendirir zaten ama sakın bacaklarını kapatıp kendini kasıp bağırma sadece ıkın. Sancıyı çekip sezaryene dönmemek için uğraş hayırlısıyla Allahım bir avazda kurtarsın inşallah.

başlangıç 57 şimdi 70 boy 165 hedefim 70'i geçmemekti daha 3 hafta var ama şimdiden 70 oldum.
Canım sezaryen ve bol şekerli yememe rağmen 7,5 kilo doğumdan 14 gün sonra gitti 65,5 hamile kaldım 83 doğuma girdim ki 37. Haftada doğum oldu 40.haftaya daha çok alırdım kesin. Yeterki bebişler sağlıklı olsun bi şekilde gider bide sütüm az süt olsun başka bişey istemem şu an:)

Doner canim kordonu uzun rahat da olabilir. Bogazını sıkı sıkı sarmiyo olabilir. Kendi kendine oynarken kordonu cozmus olabilir. Zaten rahatsiz olcaksa kordondan donmez oturur.
Anladım canım, 30+3 den 33+3 kadar pozisyonu hic değişmeden ayniydi berki arada değişipde yine geri oturmuşdur orasni bilemem, karnımdada döndümü dönmedimi anlamıyorum tekmelerni sol tarafımda hıs ediyorum acaba bu seferde yanmi yatı ne kontrole gidene kadar catlıycam merakdan, birde bizimkiler görüncem ters normal doğum yapdı diye benimde normal doğurmamı beklerse yandiğimin resmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…