2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm korkma hepimiz o surecten gectik ve geciyoruz, suni sanci acilmani sagliyor ve normala doguma hazirliyor seni esktrem bi durum olmassa sezeryan olmassin sen suni sancida nefes calis bol bol yuru gez odanda koridorda acilma hizli olsun diye

İnş canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Belki o güne kadar kendi sancım gelir diyorum ama bi belirti de yok hiç. Şuan Şafak 5 resmen. :) tarih belli olunca insan iyice bi heyecan yapıyor :)

Once Aptamil 1 kullandım sonra aşırı gazı olduğu için belki sindiremiyodur degiselim dedik Bebelac aldık. Kabız oldu. Şimdi Aptamil Conformil aldık. Kabız değil. Ama çok pahalı ya biraz sure geçsin düzene girsin degistrcem mamayı. Uyutmak için uyandıktan 40-50 dk sonra fon makinesi açıyorum kucakta sallıyorum yürüyorum hafif pislayarak. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor işte... Titreşimli ana kucağı falan alabilirim belki ama işe yaramazsa ne olcak o koca sey

İnsallah doner canim. Biz drla 38e kadar bekleme karari almistik donmesini. Ama hem koca kafa hem de tombili oldugu icin donemedi. Donme sansi tabiki var ama bebek buyudukce sans azaliyor tabiki.

Benimki daha 15 dakika emme sonrası 20 cc mamayı ancak alıyor canım. Enjektörle veriyorum. Ben daha 3 saatte bir yarım saat beslenme rutinini oturtamadım, bizimki beyefendinin uykusan ayılmasına göre değişiyor :)

Benim hemşirem sma önerdi cnm, aptamil çok şekerli dedi. Fön makinesi sesi için profilo ninni makinası uygulaması var onu indirebilirsin. Benimiçinde uyutmak ve uyandırmak eziyet, napcaz bilmiyorum

Kızlar dudağımın kenarında uçuk çıkmış bebeğe zarari var mı acaba ya bilen yada başına gelen var mı doktoru mu arasam

Canım benim de ilk hamileliğimde dudağımda çıkmıştı uçuk. Hatta hayatım boyunca çıkan ilk ve son uçuktu. Ama bebeğe bi zararı yokmuş, hatta Bebek o mikroba bağışıklık kazanırmış ve ilerde o sorunu yaşamazmış

Benim hemşirem sma önerdi cnm, aptamil çok şekerli dedi. Fön makinesi sesi için profilo ninni makinası uygulaması var onu indirebilirsin. Benimiçinde uyutmak ve uyandırmak eziyet, napcaz bilmiyorum
Evet Conformil nişasta içeriyor ama barsaklara en iyi gelen oymuş. Ben de ilk sma denemeyi düşünüyorum. O da olmazsa hipp combiotic. Bak iki haftada hafiften düzene girdi gibi uykusu. Hmm şimdi uyuyacak ya da bak birazdan uyanır çok uyudu diyebiliyorum. Seninki de bir iki haftaya öyle olur canım.

İnsallah doner canim. Biz drla 38e kadar bekleme karari almistik donmesini. Ama hem koca kafa hem de tombili oldugu icin donemedi. Donme sansi tabiki var ama bebek buyudukce sans azaliyor tabiki.
İnşallah canim benim esas merak etdiğim kordon boynunda nasıl döneceği.
33+3 de 2365 gramdı

Evet korku çok etkiliyormuş hamileyi inşy kolay doğururuz bende öyle inanıyorum olumlu mesaj gönderiyorum :))

Bende suni sancıdan korkuyorum ama acı hissi biraz da psikolojik olarak artar ya da azalır. Kendimizi katlanamayacağımız bir acı olmadığına herşeyin güzel kolay olacağına inandırırsak bence herşey daha kolay ve güzel olur.

Elini derken, komple kola kadar mı soktu?? Halamda öyle bişeyler dedi el kol soktu doğumu başlattı dedi. Acıyomu öyle

Artık bir sey almak istemiyorum .Dogumdan sonra ne ihtiyaç olursa o zaman alcam .Su an tek eksigimiz atesölcer onu da bu haftasonu hallederiz .
Aynen canım bende artık bir şey bakmıyorum doğduktan sonra nelere ihtiyacı olduğunu görüp öyle alıcam. Benim tek kendime eksiğim kaldı gönlüme göre terlik bulamadım hala arıyorum :)

İnşallah canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…