2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bi kac hafta daha bekle bakalim insallah doner. Donmezse de dra gittiginde direk sen sorarsin sezeryani hangi tarihe alalim diye. Hic normal dogum konusu acilmadan. Benimkinin minik ayaklari hep asagi asagi vuruyodu hic donmedi.
Aynen oyle yapıcam gerci dr ila hic yanlız kalamıyorum kv hep yanıma dr böyle dediğmi duysa ne tepki verir en iyisi yabancı dr buluyum kendime ne konuşduğmuzu anlamaz boylece.

Ayni durumdayım karpuzu venim kadar kemse sevemez derdim, ecde karpuz oluyunca yemek yemek bile gelmiyor içimden.

Ayni ben. Karpuz var ya daha ne diyorum. Ama adam iste yemek istiyor. Allah tas yapar karpuz varken yemek arama diyorum :))) kavunu daha cok severim aslinda ama onun kelek olani denk geldi hep o yüzden sogudum biraz

Braun alcam buyuk ihtimal .Wee baby e de bakiyorum canim.
Nasıl canım önü açık mı polarise hiç bakmadım
Acik canim çok şık görünüyor. Ben lohusa terliğini sevmedigim icin spor bi terlik tercih ettim.

Braun alcam buyuk ihtimal .Wee baby e de bakiyorum canim.

Acik canim çok şık görünüyor. Ben lohusa terliğini sevmedigim icin spor bi terlik tercih ettim.
Ben de spor terlik aldım Deichman dan o sıcakta lohusa terliği pişirir ayakları:):)

Elini derken, komple kola kadar mı soktu?? Halamda öyle bişeyler dedi el kol soktu doğumu başlattı dedi. Acıyomu öyle
Soyle soyliyim elinin tum parmaklari girdi bas parmagida dahil yariya kadar elini cikardiginda ztn kan icindeydi hemen eldiveni siyirdi beni salmadi tansiyonumun 14 olmasini gerekce gosterdi ki o denli bi cati muayenesinde 19 bile olsa sasirmam oluyorum sandim birtek k.bakma anlamak icin boyle yapmam gerek dedi ama yalan, benim dr um olmamasina ragmen bana bu denli cati muayenesi yapti ona kalmam icin dr lar dogum basi ucret aliyorlar, sezeryandan da bicak parasi aliyorlar, dr um dayisi oldugu icin yoktu izindeydi, oda bunu firsat bildi dogurtmak istedi ama onada nasib olmadi nobetci dr tarafindan dogumum oldu.. Bu arada cati muayenesi kendi doktorumda olmustum hic bisey hissetmedim nefes al 2 sn surucek dedi ve oylede oldu 2 parmak nerede elini sokmak nerede yani kizlar siz siz olun dikkat edin dr lar cok uyanik ben tecrubesizdim baska dr a asla cati muayenesi olmazdim bilsem...

Aynen oyle yapıcam gerci dr ila hic yanlız kalamıyorum kv hep yanıma dr böyle dediğmi duysa ne tepki verir en iyisi yabancı dr buluyum kendime ne konuşduğmuzu anlamaz boylece.
Ahahah o da cok iyi fikir. 3 sene once batuma gitmistim. Gurcuce gercekten cok degisik bi dil. Harfler bile degisik.

Kızlar biraz önce feci bir açlık geldi bana öğleden sonra yemek yemistim aç olduğum zamanlar oldu hep iştahım açıktı hamileliğim süresince , bundan daha uzun süre aç kaldığım olmuştu ama böyle bir şey olmamıştı soğuk ter bastı elim ayağım titredi ayağa kalkacak halim kalmadı resmen düşüp bayılmama ramak kalmıştı annem yemek getirdi hemen 2 tabak yedim bolca ekmek biraz toparladım şimdi açlık hissetmiyorum ama hala pek iyi değilim sanki nedeni nedir acaba arkadaşlar bir anlam veremedim ben

Canim sekerin dusmus anlattigina gore. Ama uzun sure aclik disinda neden olur bilmiyorum.

canım iki gündür bende öyleyim Bi sabah bi akşam yerdim şimdi 9 da kahvaltı ediyorum 2-3 gibi titriyorum kan şekerim düşüyor bebeklerimiz büyüdü artık oyüzden çabuk acikiyoruz sanirim

Canim sekerin dusmus anlattigina gore. Ama uzun sure aclik disinda neden olur bilmiyorum.

canım iki gündür bende öyleyim Bi sabah bi akşam yerdim şimdi 9 da kahvaltı ediyorum 2-3 gibi titriyorum kan şekerim düşüyor bebeklerimiz büyüdü artık oyüzden çabuk acikiyoruz sanirim

Kızlar haklısınız şeker hiç aklıma gelmemişti çok mantıklı yoksa 3-4 saat açlıkla o hale gelmemin başka açıklaması olamaz teşekkür ederim canlarım içim rahatladı en ufak bir değişiklikte acaba bebeğime bir şey mi oldu korkusu sarıyor da beni Allah korusun

Ben

Ayni ben. Karpuz var ya daha ne diyorum. Ama adam iste yemek istiyor. Allah tas yapar karpuz varken yemek arama diyorum :))) kavunu daha cok severim aslinda ama onun kelek olani denk geldi hep o yüzden sogudum biraz
Aynen canim kavunda severimde henüz tam mevsimi gelmedi burda yok karpuzda yeni yeni cıkdı.

Ahahah o da cok iyi fikir. 3 sene once batuma gitmistim. Gurcuce gercekten cok degisik bi dil. Harfler bile degisik.
Ayy biri gurcumu dedi benm annem gurcu batumdan artvine gelmisler ordan sinopa daha sonra ist ye yerlesmisler, gurcuce hep biliyorlar aralarinda konusuyorlar bende merak ettigim seyleri bazen soruyorum Milana firuze sendemi gurcusun cnm

Kizlar kontrole gittim nst de sanci yok. Daha sirti falan cok yukarda, asagi da inmemis. 38+0 iz. Bu aksam cok gergin karnim, genel olarak hep belim agriyor zaten. Allahim cok zorlaniyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…