2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hipoglisemi olmuş olabilir, zaman zaman ben de yaşıyorum. Şeker aniden düşünce bana da oluyor.. şimdi iyi misiniz?

Her ikisini de 15_20dk emiyor kendisşnin bırakmasını bekliyorum
Soyle bir durum var canim. Kendisi doydugu zaman bırakmaz. Cok kucukler cene kasi yoruldugu icin birakir. Yarim sa sonra aglamaya baslar. Sen de daha yeni emzirdim tok olmali diye emzirmeyi dusunmezsin. Halbuki yoruldugu icin birakmistir. Ilk bebegimde benzer durumlari yasadim o yuzden sana sunu soyleyebilirim. Memede hic emmeden dursa bile sen cekip cikarma. Doydugu icin degil yoruldugu icin birakiyor. Agzinda kalsin bi sure sonra tekrar emecektir. Bu sekilde 30 dk memede kalmali. 2 sa sonra bir daha. Sutun bollasip bebegin emmesi kuvvetlenene kadar boyle devam etmelisin. Hem cok emildigi icin memen, sutun bollasir. Memen bos gibi olsa da bebek cektikce agzina gider onu da hic kafaya takma. Ozellikle gece emzirmek sutu daha cok artirir canim

Ben temassiz ates olcer aldim canim. Ustunde freely yaziyor. Mor renkli dijital. Oglumda simdiye kadar koltuk alti klasik olan dijitallerden kullandim. Ama koltuk altini beklemek zor bir de dogru olcmedikleri de oluyordu. Simdi saliseler icinde ates olcebiliyorum. Buyuk rahatlikmis. Kendimizde test ettik dogru olcuyor ben halihazirda kullandigim icin cok memnun kaldim tavsiye ederim

Son düzenleme:
Afilim92 cnm doktor bana dinlenince geçmiyorsa ve sayısı onu bulursa gel demişti İnşallah zamaninda hayırli doğumlar olsun

Afilim92 canım banada arada oluyor hoplatıyor bazen normal artık sanırım böyle şeyler sürekli olmuyor 3 5 olup geçti devam ederse doktoruna sor bi istersen

bugun bana da oldu cok acidi ama baska belirtim yok suana kadar. Resmen bebek eliyle itiyor sandim

Karnim da dapdar korse giymis gibi o kadar rahatsiz hissediyorum ki bugun oyyyy

Az once bir kez daha oldu kizlar devam ederse hastaneye gitcez uyumayi deneyecegim. Ama cok korkuyorum .Felaket bir agri
Afilim92 cnm doktor bana dinlenince geçmiyorsa ve sayısı onu bulursa gel demişti İnşallah zamaninda hayırli doğumlar olsun

Afilim92 canım banada arada oluyor hoplatıyor bazen normal artık sanırım böyle şeyler sürekli olmuyor 3 5 olup geçti devam ederse doktoruna sor bi istersen

Doguma yakin bagirsaklari hareketlenen var mi? Bugun var birseyler bi hareketler. 10 oldu wc yi ziyaret ettigim. Birde cok koyu kivam sari akıntı var.

Sagdığımda 20cc bile cıkıyor, emzirme den sonra 40dk uyuyor sonra yine emmek istiyor, mama verince 2 saat 2 bucuk saat uyuyabiliyor. dediklerini anladım cnm tesekkur ederim, süt arttırıcı seyler yapıyorum umarım artar

Canim sagmak ve emmek ayni degil. 20 cc den fazlasini ememez diye dusunme. Mamada efor sarfetmeden karni doydugu icin uyuyor. Memede cekmesi lazim o yuzden yorulup birakiyor iste. Ilk 20 gun enazindan o uykusuzluga katlanacaz mecbur. 40 dk da bir emmek isteyecek belki. Emdikce ancak sutun cogalir zaten. Bol su ve emzirme baska numarasi yok

ayakları balon olmuştu..hastane terliğini erken almamakla akıllılık etmişti, ama fayda etmedi.. denediği terlikler ayağına olmuyordu.. hastanede bu hamile kulu ayağına terlik giymicekmiydi :))))) kızlar napim ben sölin şimdi bana terlik alamadım kendime resmen ayağımın üstü çok şiş girmio 2 num büyük bile :) eşimin terliği gibi oluo öylede nasıl giyim ki yüzgeç gibi :)))

canım benim ayaklarimda normalde 36 bugün aldım terligimi 39 anca oldu dahada sisersem oda olmaz

Kızlar karnım çatlaması diye yağ sürüyordum ama baya tüylenme yaptı. Doktora giderken utanıyorum artık doğumdan önce alsam mı bir zararı olur mu acaba
ben alıyorum canım bir zarari olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…