2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oo seninki 6 yıldızlı otel ortamı yaratmış kendine, gider mi o :)

Şoyle bir 3 ay sonrasina yasamadan atlamak istiyorum. En zor zamanlardayiz, nasil dogacak, nasil bakicam, acemilik, gelen giden olacak. Açikçasi bende bu kadar sabir oldugunu sanmiyorum.

Bende cocugu doğurur dogurmaz ucakla balayi otelimize gitmek istiyorum. 40 cikana kadar kalsak orada telefonlar cekmese doktor olsa birde yakinda. Yemek zaten acik bufe

oo seninki 6 yıldızlı otel ortamı yaratmış kendine, gider mi o :)

ama dun cok sevindim ve cok uzuldum. Esim huyu bu degismez dedi kadincagiza boyle boyle etti diyince. Uzuldum cunku bildigi halde neden bana hep hak vermedi sevindim demek ki gozu o kadar kor degilmis

Ben 36+3 üm dr dün bakteri için kültür aldı benden.Avrupadayım şuanda, ilk doğumum İstanbul'da olmuştu ve bakılmamıştı.

Tesekkurler canım. Peki kesiyi hangi durumlarda atıyorlar ? Açılma az olunca mı hiç bilmiyorum. Bizim isteğimize bırakırlar mı acaba.
Yok canim istege birakacaklarini sanmıyorum. Dogum esnasinda karar veriyorlardir ama rutinde olan bir uygulama diye biliyorum. Kesisiz dogum nerdeyse hic duymadim. Bebek rahat ciksin diye yapiliyor. Yani rahim acilmis dogum masasinda doguruyorsun, bebegin basi gorunuyorken atiliyor ve bu da doguma cok az kaldi demek oluyor. O saatten sonra son guc ikinip cocugu doguracan bitti.

Olmaz Allahın izniyle canım sağlıkla kucağına alırsın sezaryen mi olacak.

Ayyy hayırlı olsun canımmm
Maşallah yaa nasıl geçti doğum. Sezaryen mi normal mi anlatsana çok merak ettim 4. deyince
İnşallah cnm kızım da zorunlu olmuştum buda sezeryanla olucak nasipse sağlıkla nasıp etsin hepimize

Benm doktoru instada takip edıyorumda paylasımlarında doğum seklini vs yazıyor doğurttuğu hastalarının. Kesisiz diyerek belirtiyor benm dr mecbur kalmadıkça bişey yapmıyo bakalım salı günü gttiğimde de bunu sorarım :)

*Izleyemeyenler icin aksam ustu saat 5ten sonra bebeklerin stres hormonu en yuksek duzeyde oluyormus .Bu nedenle bebeği saat 5 e yakin banyo yaptirirsak ve uyutmayi basarirsak stresini azaltabilirmisiz .
*Uyuturken göz kontağı kurmamak gerekiyormus.
*Pispislama hareketi bebegi cok sarsıyormuş ve cok yanlismis .Aşağıdan yukari sivazlamak gerekiyormuş.

Selam kızlar, benimkinin de gelmeye hiç niyeti yok. Dun kontrole gittim kanala da girmemiş. Valla artık sıkıldım bir de kızlar erken gelir diye diye beklentiye girmişim. Hızlandırmak için ne yapsam bilmiyorum.

Bende cocugu doğurur dogurmaz ucakla balayi otelimize gitmek istiyorum. 40 cikana kadar kalsak orada telefonlar cekmese doktor olsa birde yakinda. Yemek zaten acik bufe
valla cok iyi fikir keske boyle olsaydi dogum sonrasi hayat. Hayaller/hayatlar hesabi
Cok merak ediyorum lohusa kafasi nasil bir sey. İnsallah depresyona girmem ama kendime de guvenemiyorum

Ay bir de soruyorlar ya sinir oluyorum, yok kardesim su/sanci/nisan hicbir sey YoK. Sanki bir eksiklikmis gibi

Selam kızlar, benimkinin de gelmeye hiç niyeti yok. Dun kontrole gittim kanala da girmemiş. Valla artık sıkıldım bir de kızlar erken gelir diye diye beklentiye girmişim. Hızlandırmak için ne yapsam bilmiyorum.
valla sabir kalmadi. Herkes dogurdu bir bizler kaldik kaç kişiysek. Zaten çogu haziranda dogurdu, temmuza bile kalmadi. İnsan sabirsizlaniyor

Yarin doktora gideceğiz. Her gidisimde yatış yapılacak gibi stres yapiyorum. Bu kez hastane cantamizi da hazir edeceğiz arabada .Belli mi olur belki aliverir doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…