- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.861
Ülkedeki tüm kaynanalara duyulan öfkeyi toplayıp bunun üzerine kusasım geldi
Sabret, birşey kalmamış . Bir daha da gelmemesi için her türlü engeli çıkar bence.
Benim cati muayenem 34. Haftada yapildi. Ona gore dogumu konuatuk. Uygun olmasaydi sezeryan olacakti. Riske atmamali bence. Dr dogum kanalina girmis bu yuzden renkli ultrasonda goremeyecez dedi. Her an dogum olabilir dedi.Benim merak ettiğimde bu :)dün kontrolüm vardı ama dr bilemeyiz dedi çatı muayeneside yapmadı .Suyun gelirse, kanaman olursa yada sancı tıtarsa hemen hastaneye gel dedi.
canım doğum yaptığında yanında olmayacak demi .
Ya ne söylediğini duymayip kendi bildiğini yapacaksın
Yada soyledigine takılacaksan yanında olmasın çünkü lohusa duygusalligi oluyor sütun için rahat olmaya ihtiyacın var
Canim sende idrar yollari enfeksiyonu var miydi? Ya da bu aralar hafta hafta gebelik sitelerinde okudugum birsey var. B grubu bakteri taraması diye. 35 ile 37 arasinda yapilmasi lazimmis. Vajinal yoldan ornek alınıyormuş. Bu bakteri annede varsa dogum esnasinda antibiyotik veriliyormuş anneye. Yoksa bebege gecip enfeksiyona yol aciyormus. Benim doktorum hic bundan bahsetmedi ve yapmadi. Simdiye kadar B grubu bakteri kontrolu yapilan var mi? Sizde ki durum bundan kaynaklanmis olabilir mikanında enfeksiyon çıktı canim
ayy sorma aynenAnaaa canim hayirli ugurlu olsun sende benim gibi kazayami kurban gittin yoksa :)
Kolunu koparsam bunun kertenkele gibi yenisini cikarir gene gelir
Dimi:) rabbim sağlıklı bir şekilde nasıp etsin kaptan benim 16 temmuz inşallah bir terslik olmazsaBen bilmem zaten senin yüzünden hamile kaldım hallet artık
Yine derken
Abartmayalım 4. sadece
Evet bende 4.yü dogurdum yanimda uyuyo simdi :)ayy sorma aynen
Sende mi temmuz annesisin. Maşallah herkes burdaymış :)
insallah canim. Ben pek hareketli degilim, yorulunca bebek cok kasilip geriliyor bu sefer bana fenalik geliyor. Ama gunde 3-4 hurma yiyorum bilmem yeterli mi. İnsallah gunleri gecmeden saglikla gelirler.Valla ben çok strese girdim canım hiçbir belirti yok sancı falan.medine hurması yemeye başladım bolbol.yürütüşte yapıyorum çok hareketliyim ama bebeğim bi türlü inmedi doğum kanalına .hurma belki işe yarar .bakalım canm beklemedeyim ben.inşallah kendi sancımızla doğumumuzu yaparız
Tesekkurler canım. Peki kesiyi hangi durumlarda atıyorlar ? Açılma az olunca mı hiç bilmiyorum. Bizim isteğimize bırakırlar mı acaba.Canim daha once normal dogum yaptigim icin rahatlikla sunu soyleyebilirim. Kesiyi hic hissetmiyorsun. Ve derinin kontrolsuz yirtilmasindansa ki o zaman dikis daha zor oluyor kesi atilmasi cok daha mantikli. Kesiden once hafif bir lokal anestezi yapilmisti ki ben onu bile hissetmemistim. Guzel guzel doğuruyorsun sonra da kabiz olmamaya dikkat ediyorsun. Dikis alma yok, kaynayan dikis atıyorlar. Bir hafta 10 gun tuvaletten sonra dikislerini batikonlu suyla temizliyorsun bu kadar. Ilk hafta dimdik oturmakta zorlanabiliyorsun ona dikkat etmek lazim.
Olmaz Allahın izniyle canım sağlıkla kucağına alırsınDimi:) rabbim sağlıklı bir şekilde nasıp etsin kaptan benim 16 temmuz inşallah bir terslik olmazsa
Ayyy hayırlı olsun canımmmEvet bende 4.yü dogurdum yanimda uyuyo simdi :)
Bence direk oyle soylemen uygun olmaz .Hem aile iliskilerini baskalarina acmis olursun .Yarin bir gun sana koz olarak geri doner .Hem de esin anlamaz mi senin dert yandığını .Aslinda allah bana kapi acti canim. O laf ettigi biyologun esi cok iyi bir abimiz ve esim cok sever sayar. Simdi kadina diyecegim ki esiniz esime diyebilir mi acaba kaynana cok terslik ederse sut kesilir. Cok kalmamasi icin ugras desin. Haftasonu caya cagirdim o ekibi komple. Bu fırsatı degerlendirecegim
Allah iyiliğini versin ya.
Biraz yapışkan bişey belli. Benim kendi ailemden biri arsızdır biraz. Ben en son şunu farkettim. Fazla rahat ederlerse geliyorlar tekrar tekrar ve gitmek bilmiyorlar. Evi de düzeni de felç ediyorlar. Hatta eşimle ilişkimi bile.
O yüzden rahat etmemesi lazım. İstediğini yiyip içemesin, izleyemesin, gezemesin falan mesela. Bebiş olunca da onun ilgisini full bebişe yöneltirsen ilgi de göremez, pek takılamaz oralarda zannımca.
Sen hangi dr a gidiyordun canim .HatirlayamadimOlmaz Allahın izniyle canım sağlıkla kucağına alırsınsezaryen mi olacak.
Ayyy hayırlı olsun canımmm
Maşallah yaa nasıl geçti doğum. Sezaryen mi normal mi anlatsana çok merak ettim 4. deyince
Rengin Karataylı canım.Sen hangi dr a gidiyordun canim .Hatirlayamadim
Normal canim ,dogumum macaraliydi :) son iki dogumdur ön sancilari hissetmiyorum en son dogum anindaki o son siddetli sancilar sadece bu yüzden nerdeyse yolda doguruyodum :) fazla ayrinti veripte burdaki arkadaslari korkutmak isteniyorum :) zira benimki alisagelmedik bi durum..Rabbim seninve bekleyen herkesinde hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inssllahOlmaz Allahın izniyle canım sağlıkla kucağına alırsınsezaryen mi olacak.
Ayyy hayırlı olsun canımmm
Maşallah yaa nasıl geçti doğum. Sezaryen mi normal mi anlatsana çok merak ettim 4. deyince
Yaa çok şükür sağ salim yanında ya önemli olan o. Çok geçmiş olsunNormal canim ,dogumum macaraliydi :) son iki dogumdur ön sancilari hissetmiyorum en son dogum anindaki o son siddetli sancilar sadece bu yüzden nerdeyse yolda doguruyodum :) fazla ayrinti veripte burdaki arkadaslari korkutmak isteniyorum :) zira benimki alisagelmedik bi durum..Rabbim seninve bekleyen herkesinde hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inssllah
Doktorlar insan gbi temkinli olup ilgilenmiyo ki :/ korktuğum şeylerden biride bu. İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı bi kaç hafta önce. Antibiyotik verdi kullandm. Tekrar test yaptırdı öncekinde bol miktarda lokosit bakteri diyordu ilaçtan sonra az miktarda yazdı şuan durum ne bilmiyorum ama salı doktora gidicem bunu soylemeliyim gerekirse bi test daha yaparız :/Canim sende idrar yollari enfeksiyonu var miydi? Ya da bu aralar hafta hafta gebelik sitelerinde okudugum birsey var. B grubu bakteri taraması diye. 35 ile 37 arasinda yapilmasi lazimmis. Vajinal yoldan ornek alınıyormuş. Bu bakteri annede varsa dogum esnasinda antibiyotik veriliyormuş anneye. Yoksa bebege gecip enfeksiyona yol aciyormus. Benim doktorum hic bundan bahsetmedi ve yapmadi. Simdiye kadar B grubu bakteri kontrolu yapilan var mi? Sizde ki durum bundan kaynaklanmis olabilir mi
Bence direk oyle soylemen uygun olmaz .Hem aile iliskilerini baskalarina acmis olursun .Yarin bir gun sana koz olarak geri doner .Hem de esin anlamaz mi senin dert yandığını .
Oyle demek yerine tecrubelerinizi bizimle de paylaşır misiniz ,stres nasil etkiliyor lohusalik donemini vs sohbet acabilirsin .Direk esime bunlari söyler misiniz demek bence yanlis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?