2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim merak ettiğimde bu :)dün kontrolüm vardı ama dr bilemeyiz dedi çatı muayeneside yapmadı .Suyun gelirse, kanaman olursa yada sancı tıtarsa hemen hastaneye gel dedi.
Benim cati muayenem 34. Haftada yapildi. Ona gore dogumu konuatuk. Uygun olmasaydi sezeryan olacakti. Riske atmamali bence. Dr dogum kanalina girmis bu yuzden renkli ultrasonda goremeyecez dedi. Her an dogum olabilir dedi.

Aslinda allah bana kapi acti canim. O laf ettigi biyologun esi cok iyi bir abimiz ve esim cok sever sayar. Simdi kadina diyecegim ki esiniz esime diyebilir mi acaba kaynana cok terslik ederse sut kesilir. Cok kalmamasi icin ugras desin. Haftasonu caya cagirdim o ekibi komple. Bu fırsatı degerlendirecegim

kanında enfeksiyon çıktı canim
Canim sende idrar yollari enfeksiyonu var miydi? Ya da bu aralar hafta hafta gebelik sitelerinde okudugum birsey var. B grubu bakteri taraması diye. 35 ile 37 arasinda yapilmasi lazimmis. Vajinal yoldan ornek alınıyormuş. Bu bakteri annede varsa dogum esnasinda antibiyotik veriliyormuş anneye. Yoksa bebege gecip enfeksiyona yol aciyormus. Benim doktorum hic bundan bahsetmedi ve yapmadi. Simdiye kadar B grubu bakteri kontrolu yapilan var mi? Sizde ki durum bundan kaynaklanmis olabilir mi

Kolunu koparsam bunun kertenkele gibi yenisini cikarir gene gelir
Allah iyiliğini versin ya.
Biraz yapışkan bişey belli. Benim kendi ailemden biri arsızdır biraz. Ben en son şunu farkettim. Fazla rahat ederlerse geliyorlar tekrar tekrar ve gitmek bilmiyorlar. Evi de düzeni de felç ediyorlar. Hatta eşimle ilişkimi bile.
O yüzden rahat etmemesi lazım. İstediğini yiyip içemesin, izleyemesin, gezemesin falan mesela. Bebiş olunca da onun ilgisini full bebişe yöneltirsen ilgi de göremez, pek takılamaz oralarda zannımca.

insallah canim. Ben pek hareketli degilim, yorulunca bebek cok kasilip geriliyor bu sefer bana fenalik geliyor. Ama gunde 3-4 hurma yiyorum bilmem yeterli mi. İnsallah gunleri gecmeden saglikla gelirler.

Tesekkurler canım. Peki kesiyi hangi durumlarda atıyorlar ? Açılma az olunca mı hiç bilmiyorum. Bizim isteğimize bırakırlar mı acaba.

Dimi:) rabbim sağlıklı bir şekilde nasıp etsin kaptan benim 16 temmuz inşallah bir terslik olmazsa
Olmaz Allahın izniyle canım sağlıkla kucağına alırsın sezaryen mi olacak.

Evet bende 4.yü dogurdum yanimda uyuyo simdi :)
Ayyy hayırlı olsun canımmm
Maşallah yaa nasıl geçti doğum. Sezaryen mi normal mi anlatsana çok merak ettim 4. deyince

Bence direk oyle soylemen uygun olmaz .Hem aile iliskilerini baskalarina acmis olursun .Yarin bir gun sana koz olarak geri doner .Hem de esin anlamaz mi senin dert yandığını .
Oyle demek yerine tecrubelerinizi bizimle de paylaşır misiniz ,stres nasil etkiliyor lohusalik donemini vs sohbet acabilirsin .Direk esime bunlari söyler misiniz demek bence yanlis .

Kiz benimkinin rahati paşada yok. Sehpasini bi atayim da gor. Iviri ziviri tv si bilgisayari icin sandalyesi yaninda. Ama bugun bi dertli . Tabagini kirdim ayagima batti dedi. Az birsey yedim kahvalti edelim filan diyor. Nasilsa rahatsiz olmus tabaktan galiba. Ay cok severdim deseydim keske diyemedim

Maşallah yaa nasıl geçti doğum. Sezaryen mi normal mi anlatsana çok merak ettim 4. deyince
Sen hangi dr a gidiyordun canim .Hatirlayamadim

Şoyle bir 3 ay sonrasina yasamadan atlamak istiyorum. En zor zamanlardayiz, nasil dogacak, nasil bakicam, acemilik, gelen giden olacak. Açikçasi bende bu kadar sabir oldugunu sanmiyorum.

Normal canim ,dogumum macaraliydi :) son iki dogumdur ön sancilari hissetmiyorum en son dogum anindaki o son siddetli sancilar sadece bu yüzden nerdeyse yolda doguruyodum :) fazla ayrinti veripte burdaki arkadaslari korkutmak isteniyorum :) zira benimki alisagelmedik bi durum..Rabbim seninve bekleyen herkesinde hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inssllah

Yaa çok şükür sağ salim yanında ya önemli olan o. Çok geçmiş olsun Çektiğin sancılar ahirette kefaretin olacak inşallah

Doktorlar insan gbi temkinli olup ilgilenmiyo ki :/ korktuğum şeylerden biride bu. İdrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı bi kaç hafta önce. Antibiyotik verdi kullandm. Tekrar test yaptırdı öncekinde bol miktarda lokosit bakteri diyordu ilaçtan sonra az miktarda yazdı şuan durum ne bilmiyorum ama salı doktora gidicem bunu soylemeliyim gerekirse bi test daha yaparız :/

Yok canim yanlis olmaz cunku o bayan bana hep soyler. Bak yanina kismeyi alma etki oluyor vs der. Dunde bence anne stres yasamamali dedi sonra bana bakti. Kadina gece boyu eziyet ettiği icin ben demesem bile muhtemelen kendisi de der. Sagolsunlar demeye gerek kalmadan bircok konuda esime ikazda bulunuyorlar. Yani iliskimiz o sekilde. Ben dun esime de durumu anlattim bu yastan sonra degismez ki tavri bu dedi. Ozur dilersin olmazsa kusura bakmayin niyeti kotu degil aslinda filan diye toparlarsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…