2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa ama benim agrim vardi deniyor bana da tam tersi oluyor. Bebis rahat herhalde niyet yok diyorum daha coooook var diyor kaynana. Ama dogum kanalina girer demisti doktor girmedi nst de gram sanci yok ondan dedim hem sakaydi diyorum yo yo niyetlisin erken doğuma sabrin yok diyor. Ya hu 37+3 oldu nesi erken. Dogsa premature sayilmiyor ayrica demek istediğim dogsun degil ki niyeti yok diyorum. Ufff insanlar bi iki ay gitsin doğurunca geri gelsin dunyaya

Evet umut var ama neden ben 1 hafta dert anlattikca hayir degil dedi ki
Benim eşim de ailesinin hatasını görse de dile getirmez. Binde bir yorum yapar o da dilinin ucuyla. Ama yeri gelince çok az da olsa onları uyarmaya başladı. Önemli olan yüzüme karşı haklısın vs demesi değil, vakti gelince karşı tarafı uyarması önemli benim için. Seninki de öyle yapmaya başlar inşallah. Şakayla karışık veya biraz kırıldığımı belli ederek söylüyorum ben eşime, kızmış gibi değil. Belki ondandır, yavaş yavaş doğruyu yanlışı görmeye başladı. Seninki de bence doğru yolda

Kızlar benim doktorum bana o haftalarda tit yaptı tam idrar tahlili baktı sonuçlarına. Genelde yapıyor doktorlar. Yapmazlarsa siz hatırlatın unutabiliyorlar çok hastası olanlar falan

Arkadaşlar size bir dorum olacak bende 3 senedir çocuk sahibi olamıyorum. Fakat bu sefer ilişkiden 3 gün sonra sağ yumurtalığımda kelebek uçuşu gibi nasıl desem sankı gaz varmışta dışarı çıkamadan pıtır pıtır ıcımde atıomuş gibi 2 dk da bir gerçekleşen bir olay var 3 gündür devam ediyor hiç ağrımayan başım çatlıyor ve kasık ağrım var.. merak ettim kan testi yaptırdım doktor daha çocuk yerleşmemişse zaten negatif çıkar adetine yakın veya adetten sonra test yapalım dedi ben heyecanla kan testi yaptırdım tabi sonuç negatif ilişkiden 5 gün sonra ınsan hamıle mi çıkar Adetime daha 14 gün var nasıl sabredicem bilmiyorum

Hakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2. Afilim92
3. demlicaykeyfi
4. Removeben
5. Minaako
6. A Alevce7
7.?
cok iyi yapmissin bu liste lazimdi bize. Bekleyenler listesi
senin kv.yi zaten hayretle takip ediyorum yazdiklarindan. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim kimseyi çekecek durumda degiliz. Sadece Allah'a siginabiliyorum... Erkeklere bakma sen anlamazlar.

@Zehra ungrms

Aslinda rutin kesinin faydasi olmadigi arastirmalarda kanitladi. ABD'de ve Avrupa ulkelerinde artik rutin olarak yapilmiyor. Bebegin kafasinin cikacagi anda mecbur olunursa yapiyor doktor o da %10 civarina inmis durumda. Sanirim turkiye'de onceden doktorla anlasmak gerekiyor, rutin kesi istemiyorum ancak ihtiyac olursa yapin lutfen diye. Kimi doktor kabul ediyor, kimisi etmiyormus.

Son düzenleme:
Benim yasadigim yerde bu streptokok B testi her hamileye yapiliyor ben de 2 hafta sonra yaptiricam. Dediginiz gibi pozitif cikarsa dogumda antibiyotik verecekler bebek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…