2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar. Doktordan geldim simdi bebisim kilo almis. 2 hafta icinde 2400den 2800 e cikmis kilosu. Dr en fazla 2700 dogurursun demisti sanci yok ama bebis dogum kanalina girmis. Tecrubeli annaler bebek dogum kanalina girdikten ne kadar sure sonra dogum oluyor.

Canim daha once normal dogum yaptigim icin rahatlikla sunu soyleyebilirim. Kesiyi hic hissetmiyorsun. Ve derinin kontrolsuz yirtilmasindansa ki o zaman dikis daha zor oluyor kesi atilmasi cok daha mantikli. Kesiden once hafif bir lokal anestezi yapilmisti ki ben onu bile hissetmemistim. Guzel guzel doğuruyorsun sonra da kabiz olmamaya dikkat ediyorsun. Dikis alma yok, kaynayan dikis atıyorlar. Bir hafta 10 gun tuvaletten sonra dikislerini batikonlu suyla temizliyorsun bu kadar. Ilk hafta dimdik oturmakta zorlanabiliyorsun ona dikkat etmek lazim.

O nasil sey hakkaten nasil zayiflar bebek. Surekli sana boyle stres yasatiyorsa keske doktorunu degisseydin canim. Gicik oldugun adamda dogum yapmak da mesele.
Ben de dun gittim kontrole 2 haftada 300 gr almis. Tabi ben daha fazla bekledigim icin moralim bozuldu. Doktorum bu haftalarda oluyor bazen az aliyorlar bazen cok aliyorlar dedi. Bazen organ gelisimi agirlikta olurmus az kilo alirmis bazen kilo ve boya verirmis. Haftasiyla uyumlu sukur ama.niye az aldi diyorum kendi kendime bakamadim mi acaba diye konustum. Senin beslenmenle alakasi yok. Onun genetik kodlarinda dogum kilosu ve boyu belli istesen de bunu degistiremezsin dedi. Kendi cocugu 2700 dogmus esim bana dediki nasil doktorsun 2700 dogurttun demis. Biz bile bir sey yapamiyoruz dedi.
Rahatlatti beni gonderdi sagolsun. Dedigin gibi kilo alimi yavaslar ama anne karninda zayiflayani da yeni duydum

gunumuz ayni, benim de bebis yukarda. İnsallah gunlerini geçirmezler valla keske belli olabilseydi kesin tarih...

canim uzulme bak huyunu biliyorsun. Sen de suan ekstra duygusalsindir tabi. Son gunler stres var, daha da yipratma kendini
Valla ben çok strese girdim canım hiçbir belirti yok sancı falan.medine hurması yemeye başladım bolbol.yürütüşte yapıyorum çok hareketliyim ama bebeğim bi türlü inmedi doğum kanalına .hurma belki işe yarar .bakalım canm beklemedeyim ben.inşallah kendi sancımızla doğumumuzu yaparız

Canm kanalda oldugunu kendin hissettin mi yani fark oluyo mu benm doktorum kanalda veya degil demedi bende cok merak ediyorum

Topigimde her sey paylasildi .Nasilsa vaktin var bence bastan incele .Hepsini derli toplu bulursun. Cantam stylo sirt cantasi 120 ye almistim sanirim .
Oyle yapayim bari canim.peki sen anne bebek cantasi aldin mi?kac paraya aldin? Valla sorma simdiden yoruldum.tek basima halletmeye calisiyorum herşeyi.esim olsaydi daha kolay olurdu her sey ama maalesef yok.Allah yardimcimiz olsun

Ne yaptınız cnm. Bizim düşeşe geçti şükür doyurabilmek için ne buldun merak ettim :)

Benim merak ettiğimde bu :)dün kontrolüm vardı ama dr bilemeyiz dedi çatı muayeneside yapmadı .Suyun gelirse, kanaman olursa yada sancı tıtarsa hemen hastaneye gel dedi.

İnşallah canım ataşlıyım diyerek gezıyorum ortada bebişin napıyo bu arada :))

Ülkedeki tüm kaynanalara duyulan öfkeyi toplayıp bunun üzerine kusasım geldi
Sabret, birşey kalmamış . Bir daha da gelmemesi için her türlü engeli çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…