- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.941
Evet cnm yoğunluğa göre bir de ameliyathanenin durumuna göre
Gel ortada buluşalım 16 olsun de :))
Bende varımmm :)Hakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.?
O OceancanHakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.?
BennnHakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.?
evet canım bende hamileligim boyunca ara ara idrar yolu enfeksiyonu oldu 35 haftada ana sagligi merkezi kan idrar yapıyor ya orda idrar tahlilinde yine çıktı kendi doktoruma gösterdim fitil antibiyotik kullandım ama gecmemis doğuma girerken kan idrar yaptılar idrarda yine çıkmış .Canim sende idrar yollari enfeksiyonu var miydi? Ya da bu aralar hafta hafta gebelik sitelerinde okudugum birsey var. B grubu bakteri taraması diye. 35 ile 37 arasinda yapilmasi lazimmis. Vajinal yoldan ornek alınıyormuş. Bu bakteri annede varsa dogum esnasinda antibiyotik veriliyormuş anneye. Yoksa bebege gecip enfeksiyona yol aciyormus. Benim doktorum hic bundan bahsetmedi ve yapmadi. Simdiye kadar B grubu bakteri kontrolu yapilan var mi? Sizde ki durum bundan kaynaklanmis olabilir mi
çok iyi oldu canim eline saglikGüncelliyorum doğurmayanlar listemizi :)
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. S Shezofren88
9. A alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
var mı arttıran
benim beklenen dogum tarihi 15 temmuz
15 ten once olmasin da daha bisey istemem.14 unde babamiz Ankara'da olcak sinavi var .15 inde trafik yogunlugu .
Bende varım canm bekliyorumTaze güncellenmiş doğurmayanlar listemiz :)
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. S Shezofren88
9. A alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
12.Milana firuze
13.chatlax
14.Realmomy
15. O Oceancan
16.madamhd
bazı insanlar sadece hayatımızı zorlaştırmak için varlar malesefKayınvalidemle tartışıp duruyoruz hiç sabrım kalmadı artık. Herşeyime karışıyor. Bebeği öyle emzirme, öyle tutma, altı öyle değiştirilmez, yastıksız yatırma, su vermeden olmaz, ince giydiriyorsun hasta olcak, mamayı çoğalt aç kalıyor. O kadar sıkıldım ki.
Dün gece baya bağırıp çağırdım. Bebeğim beni emzik niyetine kullanıyor ve gögüs yaralarım iyileşmeyi geç daha da artıyor. Gögüslerim kabuk bağladığı için çocuk 20 dk emicekse süt kabuklar yüzünden az geldiği için 1 saatten aşağı emmiyor, tam doyup bırakıyor. Beşiğe alıyorum başlıyor ağlamaya, sonrası zaten şaka gibi 4-5 dk emip uyuyor iyice dalmasını bekliyorum yatırıyorum tekrar uyanıyor ve bu şekilde 5-6 kere tekrar ediyor. Her yeniden tutuşunda canımdan can gidiyor sanki sütte geç aktığı için çok hızlı emiyor başlarda. Açlıktan olsa tamamda keyfi yapıyor benim kız, kıyamıyorumda. Dün gece eşimde dayanamadı artık emzik verelim en azından 1-2 gün uykuya dalarken seni kullanmasın böyle hiç yaralar geçmiycek dedi. İstemeyerekde olsa kabul ettim emziği verdik beşiğinde uyanınca 3-4 dkda uykuya dalıp çıkarttı ağzından. Kımıldatmadığımızdan da uyanmadı. Sonra mutfağa geçtik anneme söyledim oda iyi yapmışsın dedi o sırada kayınvalidem duydu. Başladı bağırıp çağırmaya emzirmiyceksen mamayı artır ne var sanki gögüslerinde bizde yaşadık aynı şeyleri çocuk hasta olsun sana yapacağımı bilirim. Emziğe alışacak seni emmiycek bi dahaki gelişimde sütüne bakıcam gibi şeyler dedi. Nasıl çıldırdıysam bağırıp çağırdım baksana yara oldu süt akmıycak yakında tamamen kabuk bağlıycak ne istiyorsun anlamıyorum falan dedim. Emzirmeye çalışıyorum zaten emzik vermemle ne alaka diye baya bağırdım. O bana bağırdı ben ona. En son sinirlendi gitti mutfaktan. Sabahta sütünü sağsın öyle versin dedi kahvaltıda bende amacı açlık değil beni emmek istiyor yoksa mama verdiğimde emmek istemezdi dedim. biberonla verirsin onu emer dedi, biberona alışırsa beni hiç almazsa napıcam diyorum alır alır diyor kayınvalidem. Çıldırmak üzereyim. Herşeyime karışıyor.
Ne emziğe ne biberona karşı değilim mecbur kalmadan kullanma taraftarı değilim sadece. Ayrıca ben doyması için acı çekmeye razıyım tek istediğim sonrasında defalarca 3-4 dklık emme uykuya dalma faslını hafifletip gögüslerimin iyileşmesini hızlandırmaktı. Bunu anlamak bu kadar zor mu anlamıyorum.
Seninle doğum günlerimiz aynıydı. Sen doğurdun ben hâla bekliyorum gelesi yok. Neyi bekliyorsaGeçecek cnm :)))))
İyi çok şükür cnm şimdi beşikte fıldır fıldır bana bakıyor
O bebeği benden çok düşündüğünü iddia ediyor çünkü. Ben hala kendimi düşünüyormuşum ona göre. Her arayana da gelinin sütü yok bebek aç diyor ona da çıldırıyorum.bazı insanlar sadece hayatımızı zorlaştırmak için varlar malesefsanki kv olmasa sen bebeğine bakamicaksın onu büyütmek için yeterli değilsin. neden bu kadar müdahale etme ihtiyacı duyuyolar hiç anlamıyorum
günlerimiz de aynıymışBende varım canm bekliyorum
Ben ben.. yine sizin daha günunuz var. benim günüm geçecek öyle doguracam galibaHakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.?
Kayınvalidemle tartışıp duruyoruz hiç sabrım kalmadı artık. Herşeyime karışıyor. Bebeği öyle emzirme, öyle tutma, altı öyle değiştirilmez, yastıksız yatırma, su vermeden olmaz, ince giydiriyorsun hasta olcak, mamayı çoğalt aç kalıyor. O kadar sıkıldım ki.
Dün gece baya bağırıp çağırdım. Bebeğim beni emzik niyetine kullanıyor ve gögüs yaralarım iyileşmeyi geç daha da artıyor. Gögüslerim kabuk bağladığı için çocuk 20 dk emicekse süt kabuklar yüzünden az geldiği için 1 saatten aşağı emmiyor, tam doyup bırakıyor. Beşiğe alıyorum başlıyor ağlamaya, sonrası zaten şaka gibi 4-5 dk emip uyuyor iyice dalmasını bekliyorum yatırıyorum tekrar uyanıyor ve bu şekilde 5-6 kere tekrar ediyor. Her yeniden tutuşunda canımdan can gidiyor sanki sütte geç aktığı için çok hızlı emiyor başlarda. Açlıktan olsa tamamda keyfi yapıyor benim kız, kıyamıyorumda. Dün gece eşimde dayanamadı artık emzik verelim en azından 1-2 gün uykuya dalarken seni kullanmasın böyle hiç yaralar geçmiycek dedi. İstemeyerekde olsa kabul ettim emziği verdik beşiğinde uyanınca 3-4 dkda uykuya dalıp çıkarttı ağzından. Kımıldatmadığımızdan da uyanmadı. Sonra mutfağa geçtik anneme söyledim oda iyi yapmışsın dedi o sırada kayınvalidem duydu. Başladı bağırıp çağırmaya emzirmiyceksen mamayı artır ne var sanki gögüslerinde bizde yaşadık aynı şeyleri çocuk hasta olsun sana yapacağımı bilirim. Emziğe alışacak seni emmiycek bi dahaki gelişimde sütüne bakıcam gibi şeyler dedi. Nasıl çıldırdıysam bağırıp çağırdım baksana yara oldu süt akmıycak yakında tamamen kabuk bağlıycak ne istiyorsun anlamıyorum falan dedim. Emzirmeye çalışıyorum zaten emzik vermemle ne alaka diye baya bağırdım. O bana bağırdı ben ona. En son sinirlendi gitti mutfaktan. Sabahta sütünü sağsın öyle versin dedi kahvaltıda bende amacı açlık değil beni emmek istiyor yoksa mama verdiğimde emmek istemezdi dedim. biberonla verirsin onu emer dedi, biberona alışırsa beni hiç almazsa napıcam diyorum alır alır diyor kayınvalidem. Çıldırmak üzereyim. Herşeyime karışıyor.
Ne emziğe ne biberona karşı değilim mecbur kalmadan kullanma taraftarı değilim sadece. Ayrıca ben doyması için acı çekmeye razıyım tek istediğim sonrasında defalarca 3-4 dklık emme uykuya dalma faslını hafifletip gögüslerimin iyileşmesini hızlandırmaktı. Bunu anlamak bu kadar zor mu anlamıyorum.
Sakin ol canım benim, o kaynananı da uzaklaştır yanından. Zaten en zor zamanlar bide onunla uğraşacak halin yok senin.Kayınvalidemle tartışıp duruyoruz hiç sabrım kalmadı artık. Herşeyime karışıyor. Bebeği öyle emzirme, öyle tutma, altı öyle değiştirilmez, yastıksız yatırma, su vermeden olmaz, ince giydiriyorsun hasta olcak, mamayı çoğalt aç kalıyor. O kadar sıkıldım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?