2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek doğum kanalına girince hissediyo musunuz? benimki kanalda değilmiş kanala girerse hisseder miyim acaba?

evet canım bende hamileligim boyunca ara ara idrar yolu enfeksiyonu oldu 35 haftada ana sagligi merkezi kan idrar yapıyor ya orda idrar tahlilinde yine çıktı kendi doktoruma gösterdim fitil antibiyotik kullandım ama gecmemis doğuma girerken kan idrar yaptılar idrarda yine çıkmış .
o söylediğin testten yapılmadı bebegimde CRP 13 birkaç saat sonra 19 a çıktı çok şükür bugün yogunbakimda 3.gunu 6 ya dusmus çok şükür
bide sezeryan oldum normal olsa doğum sırasında benden enfeksiyon kapmış olabilir diycem ama bu sekildede kapabiliyor demekki.
eğer sendede varsa doktorunla konuş canım

Kayınvalidemle tartışıp duruyoruz hiç sabrım kalmadı artık. Herşeyime karışıyor. Bebeği öyle emzirme, öyle tutma, altı öyle değiştirilmez, yastıksız yatırma, su vermeden olmaz, ince giydiriyorsun hasta olcak, mamayı çoğalt aç kalıyor. O kadar sıkıldım ki.

Dün gece baya bağırıp çağırdım. Bebeğim beni emzik niyetine kullanıyor ve gögüs yaralarım iyileşmeyi geç daha da artıyor. Gögüslerim kabuk bağladığı için çocuk 20 dk emicekse süt kabuklar yüzünden az geldiği için 1 saatten aşağı emmiyor, tam doyup bırakıyor. Beşiğe alıyorum başlıyor ağlamaya, sonrası zaten şaka gibi 4-5 dk emip uyuyor iyice dalmasını bekliyorum yatırıyorum tekrar uyanıyor ve bu şekilde 5-6 kere tekrar ediyor. Her yeniden tutuşunda canımdan can gidiyor sanki sütte geç aktığı için çok hızlı emiyor başlarda. Açlıktan olsa tamamda keyfi yapıyor benim kız, kıyamıyorumda. Dün gece eşimde dayanamadı artık emzik verelim en azından 1-2 gün uykuya dalarken seni kullanmasın böyle hiç yaralar geçmiycek dedi. İstemeyerekde olsa kabul ettim emziği verdik beşiğinde uyanınca 3-4 dkda uykuya dalıp çıkarttı ağzından. Kımıldatmadığımızdan da uyanmadı. Sonra mutfağa geçtik anneme söyledim oda iyi yapmışsın dedi o sırada kayınvalidem duydu. Başladı bağırıp çağırmaya emzirmiyceksen mamayı artır ne var sanki gögüslerinde bizde yaşadık aynı şeyleri çocuk hasta olsun sana yapacağımı bilirim. Emziğe alışacak seni emmiycek bi dahaki gelişimde sütüne bakıcam gibi şeyler dedi. Nasıl çıldırdıysam bağırıp çağırdım baksana yara oldu süt akmıycak yakında tamamen kabuk bağlıycak ne istiyorsun anlamıyorum falan dedim. Emzirmeye çalışıyorum zaten emzik vermemle ne alaka diye baya bağırdım. O bana bağırdı ben ona. En son sinirlendi gitti mutfaktan. Sabahta sütünü sağsın öyle versin dedi kahvaltıda bende amacı açlık değil beni emmek istiyor yoksa mama verdiğimde emmek istemezdi dedim. biberonla verirsin onu emer dedi, biberona alışırsa beni hiç almazsa napıcam diyorum alır alır diyor kayınvalidem. Çıldırmak üzereyim. Herşeyime karışıyor.

Ne emziğe ne biberona karşı değilim mecbur kalmadan kullanma taraftarı değilim sadece. Ayrıca ben doyması için acı çekmeye razıyım tek istediğim sonrasında defalarca 3-4 dklık emme uykuya dalma faslını hafifletip gögüslerimin iyileşmesini hızlandırmaktı. Bunu anlamak bu kadar zor mu anlamıyorum.

Kıxlar Kont geldim 3.350 olmuş bebeğim suyu çok fazla dedi Dr 3günde bi kont artık dedi Dr ama çok korkuyorum suyu fazla olunca böyle bi durum yaşayan varmıı

bazı insanlar sadece hayatımızı zorlaştırmak için varlar malesef sanki kv olmasa sen bebeğine bakamicaksın onu büyütmek için yeterli değilsin. neden bu kadar müdahale etme ihtiyacı duyuyolar hiç anlamıyorum

O bebeği benden çok düşündüğünü iddia ediyor çünkü. Ben hala kendimi düşünüyormuşum ona göre. Her arayana da gelinin sütü yok bebek aç diyor ona da çıldırıyorum.

Allah sabır versin canım. Duymamaya sallamamaya çalış, herhalde tek yapılabilecek şey o

Sakin ol canım benim, o kaynananı da uzaklaştır yanından. Zaten en zor zamanlar bide onunla uğraşacak halin yok senin.

Bak ne diyeceğim ben de bugün bir şey keşfettim ana dizi gibi de olur, Fisher price sallanan salıncağın ana kucağı vardı onu söktüm salıncağından yatırdım bebişi oraya..emerken kucağımda keyif yapmasından kollarım göğsüm kopmuştu artık, şu an acayip rahatladım.çünkü gömülmüş pozisyonda çok rahat uyuyor şu an içinde.
Ana dizleri de 100 TL civarında. Ergonomik birşey al yatır içinde istersen tabii sen bilirsin. Emzikten daha iyi. Hem kaliteli emer..bu arada ben de bugün gece tecrübelerini paylaşırım, çünkü gece yine normal düz pozisyonda reflü yatağına yatırıcam. Orda yatırınca hemen uyanıyordu uyku kalitesi iyi olursa bundan ona alırım gece valla .Yoksa memeler pembenin 50 tonunu gördü :)))

Sen salla kaynananı, yanına bile yaklaştırma..onunlamı uğraşıcan Allah aşkına. Alt nasıl bağlanır bebeğin altını pisletince daha iyi çözersin. herkes bunun okulunu mu okumuş onlarda illaki öğrendiler bi şekilde. Sen de yaparsın kendine güven gereksizleri de salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…