2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O bebeği benden çok düşündüğünü iddia ediyor çünkü. Ben hala kendimi düşünüyormuşum ona göre. Her arayana da gelinin sütü yok bebek aç diyor ona da çıldırıyorum.
kesinlikle taviz verme canım bebek konusunda sadece senin sözün geçsin. onun annesi sensin. bunu da onların kafasına sokmaya çalış bebeğin için en iyisini sen bilirsin.

Geçmiş olsun canım iyi mi bebeğin ?

Benide gören soruyo daha doğurmadın mı diye. Karnıma bakıp çık oğlum artk diyolar. Bizden çok onlara geçmiyo vakit sanırım.

O bebeği benden çok düşündüğünü iddia ediyor çünkü. Ben hala kendimi düşünüyormuşum ona göre. Her arayana da gelinin sütü yok bebek aç diyor ona da çıldırıyorum.
Ne hakla senin mahremiyetini anlatıyormuş canım ya sor hesabını. Allah Allah ya, 3. Şahıslara neyöiş snin sütün.
Annesi sensin, en iyisini de sen bilrisin. Bakmaya geldiği bakmazlar böyle ahkam keserler. Saygısızlık olmadığı sürece söyle canım sen de çekinme . kimseye bebeğin ve senin hakkında, senin izin vermediğin şeyleri paylaşamaz, bu kadar basit.

Allah sabır versin canım. Duymamaya sallamamaya çalış, herhalde tek yapılabilecek şey o
Amin canım haftasonu gidicek allahtan 2 gün daha dayanmam lazım.
Anadizi alabilirim aslında canım hem evde de kullanışlı olur ama bu onu emmekten vazgeçirir mi bilemedim.
Zaten ona hiç bişey sormamama sinirleniyor diye düşünüyorum. Ne söylese ben biliyorum anne diyorum karışıcak başka yerler arıyor muhtemelen.
Tecrübelerini bekliyorum canım bende merak ediyorum reflü yatağını kullanışlı duruyor :)
kesinlikle taviz verme canım bebek konusunda sadece senin sözün geçsin. onun annesi sensin. bunu da onların kafasına sokmaya çalış bebeğin için en iyisini sen bilirsin.
Ben ne dersem diyim anlamıyor canım allahtan 2 gün sonra gidiyor yoksa sütüm kesilecek diye korkmaya başladım.

umarım tekrar gelmez

Nasılsınız kizlar ara ara takip ediyorum yazmaya pek fırsat olmuyor. Benim için sezeryanin en zor yani gaz sancıları oldu 3 gün oldu doğum yapalı hala gazdan kurtulamadım. Onun dışında gerekli gereksiz olanları yazayım herkes üşürsün dedi hirkam coraplarim hic cikmadi çantadan cunki sürekli terledim. Depend hastane izin vermedi 1gun citcitli hasta bezi taktik ayaklaninca normal gece boyu orkid kullandım. Emzirme sutyeni göğüs pedi hic kullanmadım süt gelsin diye serbest birakilmaliymis. Evdede takmiyorum hala. Bolca bebek bezine ve takımına ihtiyaç oluyor birde islak mendil alt acma örtüsü. Pisik için krem ve gogus kremi lansinoh vazgeçilmezim oldu. Pompa almamistim simdilik gerek yok biberonda ayni sekilde. Ama emzige alistirdim buyuk rahatlik yoksa zor olacakti ilk cocuklarimdan biliyorum

Bende anlamıyorum ne yazık ki her seferinde kızıyorum sütüm var benim hem.millete ne diyorum amam ne farkeder diyor. kardeşime fotoğraf atınca nazar olcak diye kızıyor kendisi kameradan akrabalarına bebeği gösteriyor böyle bi değişik kendisi.

hastane için bi tane alt açma örtüsü yeterli olmaz mı?

hastane için bi tane alt açma örtüsü yeterli olmaz mı?
Canim bebegin cinsiyeti Ne? Bizimki erkek her açmada malum fıskiye gibi koyuveriyordu :) 3tane almıştım eğer birgün daha kalsaydım yedek istiycektim evden bizimki çok batırdı. 2 gece bir gün kaldım hastanede.

İnşallah vardır canım hayırlısıyla nasip olsun benim yumurtlamanın 7.günü kan testi negatif 10.günü pozitif çıkmıştı. Biraz daha sabret :)

Canım hiç takma gerekirse gönder hepsini kendin halledebilirsin bence sakin kafayla. Kendileri doğurmuş büyütmüş bize karışmasınlar bu bebekler bizim bebeklerimiz. Ben anneme şimdiden anlattım su vermiceksin tuzlu su yok nar damlatma yok biberon bunları yaparsanız kalbinizi kırarım dedim. Sonrasında kıyamayıp gizlice şeker çikolata da yedirmeye çalışırlar. Zaten kayınvalidem doğacağı gün gelip haftasonu gider eşime götür dedim haftasonu da benim babamla erkek kardeşim gelip pazar gidecekler. Sadece annem ve kız kardeşim olur bide kısa ziyarete gelen giden işte. Zaten kafamız karışık stresli bi dönemdeyiz alışma sürecindeyiz iyice insanı şaşırtıyorlar çok bilmişler.

Benim yasadigim yerde bu streptokok B testi her hamileye yapiliyor ben de 2 hafta sonra yaptiricam. Dediginiz gibi pozitif cikarsa dogumda antibiyotik verecekler bebek icin.
10 cm açılma olursa yetmez mi acaba ? Allah yardımcımız olsun düşündükçe geriliyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…