2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

10 cm açılma olursa yetmez mi acaba ? Allah yardımcımız olsun düşündükçe geriliyorum yaa

Aslinda 10 cm acilma diye standard birsey yok, rahim agzinin tamamen incelip yokoldugu nokta tam aciklik oluyor ona 10 cm diyorlar. Ama bu kesi, rahim agzina atilmiyor zaten. Bebek disari cikarken, perine ve vajina agzi arasindaki deriye atiliyor. Genelde dogum cok hizli ilerlerse, oradaki derinin esnemeye vakti olmuyor, o zaman atiyorlar kesiyi. Iste o bolge kolay esneyebilsin diye, ebeler masaj yapabiliyor veya ilik bezle filan gevsetmeye calisiyorlar. Bi de dogumdan onceki haftalar, masaj yaparak deriyi esnemeye alistirabilirsiniz deniyor.

Canim bebegin cinsiyeti Ne? Bizimki erkek her açmada malum fıskiye gibi koyuveriyordu :) 3tane almıştım eğer birgün daha kalsaydım yedek istiycektim evden bizimki çok batırdı. 2 gece bir gün kaldım hastanede.
bizimki kız :) ve büyük ihtimalle hastanede sadece 1 gün kalırız. ben yine de iki üç tane alayım ne olur ne olmaz :)

hic taviz verme canim. Neyse ki gidecekmis. Hic lazim degiller ama niyeyse fazlalik yapmaya hevesliler. Bir bebegin sadece annesine ihtiyaci var. Takma kafana, gidecegini dusun
Benide gören soruyo daha doğurmadın mı diye. Karnıma bakıp çık oğlum artk diyolar. Bizden çok onlara geçmiyo vakit sanırım.

aynen, onlara ne oluyorsa... Herkesin her konuda bir fikri var masallah. Yok karnin yukarda yok asagida. Yakinda diyecegim ki acayim da bakin açiklik falan vardir da belki doktor anlamamistir siz anlarsiniz

Son düzenleme:
Saatimiz bile aynı neredeyse benimde aynı gün saat 11 de yatis yapılacak.Hakkimizda hayırlısı sağlıkla girip çıkalim inşAllah

Evet canım aynıymış gerçekten :) 10.30 yatışını yap ameliyathane 11.30 civarı boşalır seni alırız sıkıntı olmazsa dediler. Doğsunlar artık ayy 9 ay değil asır sürdü sanki.
Saatimiz bile aynı neredeyse benimde aynı gün saat 11 de yatis yapılacak.Hakkimizda hayırlısı sağlıkla girip çıkalim inşAllah

Allah hepimize saglik sihhat afiyet huzur mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin kizlar.

Tamam beklenen dogum tarihi var, 40 haftanin doldugu gun ama net bir sey olmayinca sanki sonsuza kadar boyle devam edecek gibi geliyor insana. Bir de ilk dogum olacaksa zaten acemilik bilinmezlik de var.

Kizlar allah nasip ederse 18nde dogumum var biliosunuz tayinimiz cikti hataya bebegim 20 gunluk olunca evime gitmeyi dusunuorum cunku esyalar yerlesicek filan annem gelicek tabi o yerlestircek..20 gunluk bebisle 7 saat yol gidilir mi kendi arabamizla gidicez

Bende doğurmayan 1-2 kışı kaldık sanıyordum.

Sen de yorulursun o da yorulur .Emzirirsin ,altini degistirirsin .2 saatte bir mola verseniz 3 4 mola ile kurtarirsiniz .Eger uyursa sorun olmaz .Az cok o zamana kadar keşfedersin bebisini.

Benim arkadaşım kesisiz yırtıksız dikişsiz bir normal Doğum yaptı. Ve normal doğumu sürekli kötü anlatıyor. Daha ne ister bir insan :) ama çok çok az kişi bu şekilde Doğum yapabiliyor. Bakalım bizi ne bekliyor

Selam kızlar, benimkinin de gelmeye hiç niyeti yok. Dun kontrole gittim kanala da girmemiş. Valla artık sıkıldım bir de kızlar erken gelir diye diye beklentiye girmişim. Hızlandırmak için ne yapsam bilmiyorum.
Ben de bekliyorum ama hala aşağı inmedi :) doktor eğilerek ev işi yap, sıcak suya otur bol bol yürü dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…