- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.981
10 cm açılma olursa yetmez mi acaba ? Allah yardımcımız olsun düşündükçe geriliyorum yaa
bizimki kız :) ve büyük ihtimalle hastanede sadece 1 gün kalırız. ben yine de iki üç tane alayım ne olur ne olmaz :)Canim bebegin cinsiyeti Ne? Bizimki erkek her açmada malum fıskiye gibi koyuveriyordu :) 3tane almıştım eğer birgün daha kalsaydım yedek istiycektim evden bizimki çok batırdı. 2 gece bir gün kaldım hastanede.
hic taviz verme canim. Neyse ki gidecekmis. Hic lazim degiller ama niyeyse fazlalik yapmaya hevesliler. Bir bebegin sadece annesine ihtiyaci var. Takma kafana, gidecegini dusunKayınvalidemle tartışıp duruyoruz hiç sabrım kalmadı artık. Herşeyime karışıyor. Bebeği öyle emzirme, öyle tutma, altı öyle değiştirilmez, yastıksız yatırma, su vermeden olmaz, ince giydiriyorsun hasta olcak, mamayı çoğalt aç kalıyor. O kadar sıkıldım ki.
Dün gece baya bağırıp çağırdım. Bebeğim beni emzik niyetine kullanıyor ve gögüs yaralarım iyileşmeyi geç daha da artıyor. Gögüslerim kabuk bağladığı için çocuk 20 dk emicekse süt kabuklar yüzünden az geldiği için 1 saatten aşağı emmiyor, tam doyup bırakıyor. Beşiğe alıyorum başlıyor ağlamaya, sonrası zaten şaka gibi 4-5 dk emip uyuyor iyice dalmasını bekliyorum yatırıyorum tekrar uyanıyor ve bu şekilde 5-6 kere tekrar ediyor. Her yeniden tutuşunda canımdan can gidiyor sanki sütte geç aktığı için çok hızlı emiyor başlarda. Açlıktan olsa tamamda keyfi yapıyor benim kız, kıyamıyorumda. Dün gece eşimde dayanamadı artık emzik verelim en azından 1-2 gün uykuya dalarken seni kullanmasın böyle hiç yaralar geçmiycek dedi. İstemeyerekde olsa kabul ettim emziği verdik beşiğinde uyanınca 3-4 dkda uykuya dalıp çıkarttı ağzından. Kımıldatmadığımızdan da uyanmadı. Sonra mutfağa geçtik anneme söyledim oda iyi yapmışsın dedi o sırada kayınvalidem duydu. Başladı bağırıp çağırmaya emzirmiyceksen mamayı artır ne var sanki gögüslerinde bizde yaşadık aynı şeyleri çocuk hasta olsun sana yapacağımı bilirim. Emziğe alışacak seni emmiycek bi dahaki gelişimde sütüne bakıcam gibi şeyler dedi. Nasıl çıldırdıysam bağırıp çağırdım baksana yara oldu süt akmıycak yakında tamamen kabuk bağlıycak ne istiyorsun anlamıyorum falan dedim. Emzirmeye çalışıyorum zaten emzik vermemle ne alaka diye baya bağırdım. O bana bağırdı ben ona. En son sinirlendi gitti mutfaktan. Sabahta sütünü sağsın öyle versin dedi kahvaltıda bende amacı açlık değil beni emmek istiyor yoksa mama verdiğimde emmek istemezdi dedim. biberonla verirsin onu emer dedi, biberona alışırsa beni hiç almazsa napıcam diyorum alır alır diyor kayınvalidem. Çıldırmak üzereyim. Herşeyime karışıyor.
Ne emziğe ne biberona karşı değilim mecbur kalmadan kullanma taraftarı değilim sadece. Ayrıca ben doyması için acı çekmeye razıyım tek istediğim sonrasında defalarca 3-4 dklık emme uykuya dalma faslını hafifletip gögüslerimin iyileşmesini hızlandırmaktı. Bunu anlamak bu kadar zor mu anlamıyorum.
Benide gören soruyo daha doğurmadın mı diye. Karnıma bakıp çık oğlum artk diyolar. Bizden çok onlara geçmiyo vakit sanırım.
Ben de varımHakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.?
Saatimiz bile aynı neredeyse benimde aynı gün saat 11 de yatis yapılacak.Hakkimizda hayırlısı sağlıkla girip çıkalim inşAllahKızlar biz kontrole geldik 10 temmuz da oğluşa kavuşuyoruz inş 11.30 da sezeryan saati ama belki daha geç de alabilirler. Doktorum kilosuna falan bakmadı bu sefer suyu kalp atışları vs bunlar iyi napcan kiloyu herşey normaldi zaten dedi :) çok heyecanlı kızlar çok az kaldı inş sağlıkla kavuşuruz. Şimdi anestezi uzmanının istediği tetkikleri yapıyoruz. Onlar da bitince hazır olacak herşey inş.
Saatimiz bile aynı neredeyse benimde aynı gün saat 11 de yatis yapılacak.Hakkimizda hayırlısı sağlıkla girip çıkalim inşAllah
Allah hepimize saglik sihhat afiyet huzur mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin kizlar.Bir daha taze güncellenmiş doğurmayanlar listemiz :)
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. S Shezofren88
9. A alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
12.Milana firuze
13.chatlax
14.Realmomy
15. O Oceancan
16.madamhd
17.ceylin-46
18.Gmz2675
19.5816bursa
20. @Zehra ungrms
21. A Aysse34663
22. M miracefe
23.Srkyesraaa
24.Veritas34
Hiç de az değilmişiz gerçekten
BennnHakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.?
Evet canim sagol bende doğurmadım koca göbekli dolaşıyorum.Milana firuze de doğurmadı sanırım :)
Bende doğurmayan 1-2 kışı kaldık sanıyordum.Bir daha taze güncellenmiş doğurmayanlar listemiz :)
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. S Shezofren88
9. A alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
12.Milana firuze
13.chatlax
14.Realmomy
15. O Oceancan
16.madamhd
17.ceylin-46
18.Gmz2675
19.5816bursa
20. @Zehra ungrms
21. A Aysse34663
22. M miracefe
23.Srkyesraaa
24.Veritas34
Hiç de az değilmişiz gerçekten
Sen de yorulursun o da yorulur .Emzirirsin ,altini degistirirsin .2 saatte bir mola verseniz 3 4 mola ile kurtarirsiniz .Eger uyursa sorun olmaz .Az cok o zamana kadar keşfedersin bebisini.Kizlar allah nasip ederse 18nde dogumum var biliosunuz tayinimiz cikti hataya bebegim 20 gunluk olunca evime gitmeyi dusunuorum cunku esyalar yerlesicek filan annem gelicek tabi o yerlestircek..20 gunluk bebisle 7 saat yol gidilir mi kendi arabamizla gidicez
Allah şifa versin canım.. İyi olsun da inşallahçok şükür iyi canım bugün 1 saat yanindaydim emzirdim öptüm kokladim çok iyi geldi CRP düşmüş çok şükür yarın bile çıkar aslında ama Dr 1 hafta kalacak diyor
Benim arkadaşım kesisiz yırtıksız dikişsiz bir normal Doğum yaptı. Ve normal doğumu sürekli kötü anlatıyor. Daha ne ister bir insan :) ama çok çok az kişi bu şekilde Doğum yapabiliyor. Bakalım bizi ne bekliyorYok canim istege birakacaklarini sanmıyorum. Dogum esnasinda karar veriyorlardir ama rutinde olan bir uygulama diye biliyorum. Kesisiz dogum nerdeyse hic duymadim. Bebek rahat ciksin diye yapiliyor. Yani rahim acilmis dogum masasinda doguruyorsun, bebegin basi gorunuyorken atiliyor ve bu da doguma cok az kaldi demek oluyor. O saatten sonra son guc ikinip cocugu doguracan bitti.
Ben de bekliyorum ama hala aşağı inmedi :) doktor eğilerek ev işi yap, sıcak suya otur bol bol yürü dediSelam kızlar, benimkinin de gelmeye hiç niyeti yok. Dun kontrole gittim kanala da girmemiş. Valla artık sıkıldım bir de kızlar erken gelir diye diye beklentiye girmişim. Hızlandırmak için ne yapsam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?