2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de yorulursun o da yorulur .Emzirirsin ,altini degistirirsin .2 saatte bir mola verseniz 3 4 mola ile kurtarirsiniz .Eger uyursa sorun olmaz .Az cok o zamana kadar keşfedersin bebisini.
Umarim sakin bi bebis olurda sıknıtı cıkarmaz bana cunku evim de degilim rahat deilm hic .... sen naptin canim doktor kontrolune gittin mi ben 12snde gidicem 6 gun sorada dogum

Ne yaptınız cnm. Bizim düşeşe geçti şükür doyurabilmek için ne buldun merak ettim :)
Olabildigince uyandirip doyurmaya calistm ama cokta uyanmadigi icin yada yeterince emmedwn uyudugu icin sutumu sagip uykuda biberonla verdm. Bide okadar cok kisi soylediki artk bende yaptm 2,3 cay kasigi sekerli su verdm neysee bugun tekrar bakildi topuktan cok sükur 10 dusmus

Ne sinir bir kadın tövbe estağfurullah allah sana sabır versin bir an önce gitse de rahat etsen. Taviz vermemeye çalış bu senin bebeğin. Allah ıslah etsin.

gidilir canım insan kendi evinde daha rahat eder inşallah önce bebeğine kavusursun sonra evine yerlesirsin inşallah ne güzel annen yanında sen bebeginle ilgilenirsin annen esin yaparlar

gidilir canım insan kendi evinde daha rahat eder inşallah önce bebeğine kavusursun sonra evine yerlesirsin inşallah ne güzel annen yanında sen bebeginle ilgilenirsin annen esin yaparlar
Ainn ole cnm insallh saglikla alalim kucagimiza yavrumu sonraki dusuncem evime gitmek bian once

Umarim sakin bi bebis olurda sıknıtı cıkarmaz bana cunku evim de degilim rahat deilm hic .... sen naptin canim doktor kontrolune gittin mi ben 12snde gidicem 6 gun sorada dogum
Ben yarin gitcem canim .H.ici esim yogun oluyor .Haftasonu gidiyoruz genelde .

Amin canım. Haklısın valla benim ilk doğumum olcak kımsetse ilk zamanlarımı unuttum 9 aydır bu son halimdeki gibiyim sanki aylar geçtide son haftalar geçmiyor hiç ya

Kızlar biliyorsunuzdur belki ama benim gibi bilmeyenlere olsun emzirme videolarını izlerken yeni öğrendim emzirirken uyursa az emdiğini düşünüyorsanız çenesine yada yanaklarına dokunmamız gerekyormuş emmeye devam ediyorlarmış

Kızlar bebekle olmak çok zor ve güzel.
Serviste ilk gecemizi bebeğimle sorunsuz geçirdim.
Gündüzüm de sornsuzdu.
2 saatte bir sağdım ve mama verdim.
Gece görümcem yardım için kaldı ama bir daha öyle bir taviz vermicek hastane. Çünkü çok kızdılar bize .
Iki saat uyumusum . 2 haftadır dus alamiyodum onu aldım.
Bizim oğlan maşallah gece hiç uyumadı...
Agladi halasına naz yaptı.
Sabah ise ultrasona gitti kafa yapısıyla ilgil. Temis bişey yokmus.

Bugünde baya yordu beni.
Doktor mamayı dörde düşür dedi
Süt veriyorum ama kaşıkla verdiğimi yiyor.
Memeden çekmiyor.
Ağlıyor.
Itiyor
Siz nasıl emsiriyoreunus

Sütüm gelmez diye üzülürken.
Boşa gidiyor emmiyor diye üzülür hale geldim..
Ve çok ağlıyor bu süreçte. Sinirlerim yıpranıyor o ağladıkça. Biberondan veya kaşıkla içiyor
Memeden çok zor kabul ediyor oysa kendi kendinede sut geliyor.

Kızlar ayaklarimda cok ödem var.. . Ne yapsam ki

Sütüm gelsin diye ne yaptim?
Bebeği boşta olsa gogsum ağzına değdirdim.
Humana çayi
Rezene çayı
Ictim.
Şimdilerde artsin diye tahin hurma ceviz badem fındık kullanıyorum

Amin canım. Haklısın valla benim ilk doğumum olcak kımsetse ilk zamanlarımı unuttum 9 aydır bu son halimdeki gibiyim sanki aylar geçtide son haftalar geçmiyor hiç ya
ay aynen ya, sanki 9 aydir bu sekildeyim oyle bir his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…