2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde pazartesi günü kontrol canım bakalım ne diyecek dr bey zaten artık son kontrol olması lazım bizim , artık gün vermeli daha önce 16 temmuz demişti bakalım ne diyecek merakla bekliyorum.

Kizlar benim de aksamdan beri batmalarim var .Alttan bicak dayayip ceviriyorlar sanki .Kac kere çığlık attim şiddetinden. Esim gidelim diyor .Ben dayancam sabah randevu var zaten diyorum .Bakalim nolcak .

Geçmiş olsun canım sabahtan benimde ayakta durunca batmalarım çoktu , yavaş yavaş gelecek bizim minnaklar galiba ..

Biraz araştırdım ama spinal tehlikeli gibi geliyor birde haberlerde felç olan biri vardı o korkutuyor bni hep normal die düşünmedim ama zmn yaklaşınca tedirgin oluyorm
genel ve spinalin ikisindede aynı derecede risk varmış endişe etme

Kizlar benim de aksamdan beri batmalarim var .Alttan bicak dayayip ceviriyorlar sanki .Kac kere çığlık attim şiddetinden. Esim gidelim diyor .Ben dayancam sabah randevu var zaten diyorum .Bakalim nolcak .
canım benim normalde sancilarim 18-20 lerdeydi son günlerde alttan batmalarim oluyordu doğuma girerken nstde sancim 60 larda çıktı seninde sancin yüksek cikar

İnsanın en çok anlayışa ihtiyacı olduğu dönemde böyle yapmaları ne kadar gereksiz oysa. Allahtan benim eşimde annemde anlayışlı. Tek problem kayınvalidem oda zaten 5 insana bedeldir. Gitmesini dört gözle bekler oldum. Bu günlerde geçecek elbet. En güzel günlerimizi mahvettikleriyle kalıcaklar.

dr ne diyor peki?

cok iyi oldu bu listeyi yapman. Ben de 3 kisi falan kaldik gibi hissediyordum psikolojik olarak baya fazlayiz guzellll. Yalniz degiliz
Hiç bişey demedi canım 5 temmuzdu bizim tarih o gün gittik sancı yok suyum gelmedi, ultrasonda bakıldınherşey normal pazar tekrar çağırdı..

Gelecekleri için mi batmalar oluyo acaba

Benim kızım hep kasıklarımdaydı ama artık taşırken zorlandığımı hissddiyorum ondan bu batma ve acıları gelmek istediğine yoruyorum benim haftamda olup da doğuran da çok oldu bu gurupta belkide ondan olabilir diyorum..

Benim eşimde iyidir Alan razı olsun ondan ama bazen anlamadığı yerden tepki alınca şaşkınlıktan savunmaya geçiyor. Ben hamile o da hamile, ben lohusa o da lohusa oluyor. :) yoksa iyidir sğolsun
Annem cok dağınık o da iyidir ama netten okey oynayacam diye gamsızlığı zirve yapıyor bu da beni geriyor.
Yine de takmamaya çalışıyorum iyi ki varlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…