İnşallah canım, düzelecek elbet
Senin KV de benimki gibi çok bilmiş.
Ben az kalmıştı depresyona giriyordum canım annem bir taraftan eşim bir taraftan düşün yani anlamadılar beni en yakınların, hüngür hüngür ağladım. Annem gitmekle tehdit etti az kalmıştı papaz oluyorduk .KV nin dedikleri ayrıca battı saçma sapan eski deyimler söyledi. Yok yavrumun yavrusu yarısı yılanın yavrusu denirmiş ama saçmaymış falan diyo sonrada, ben bu nedemek diye sorunca...ona ayrı ağladım..
Sonra şunu dedim kendime canım sana da tavsiye ederim.
BU ONLARIN AYIBI ONLAR UTANSIN BENİM AYIBIM DEĞİL.
Bu bana öyle iyi geldi ki o saatten sonra takmadım hiç birşeyi inan. Sen de takma
Allah egosu olan insanları ıslah etsin, onların ayıbı da hatasız mükemmel olduklarını düşünmeleri. Halbuki hata hepimiz için. Ama kıramazlar lanet egolarını. İhtiyacımız var ya, eh zamanla anlarlar...
Canım nacizane tavsiyem, göğsünü yukardan aşağıya üstte dört parmağınla altta baş parmağınla tut ve tarar gibi olabildiğince düz baskı ile aşağıya doğru sık. Defalarca yap sütün kanalları açılsın. Özellikle sert bezeli yerlerin üstünden sık. Kanallar bazen zor açılıyor tıkanık oluyor. Sütün memende 4. Aydan beri üretiliyor o orada yani... Bir dene canım. Allah analı babalı büyütsün ve acil şifa versin.