2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şekerli suyu hiç duymamıştım. Bende mamayı dayadım :)

Removeben la senin kaynanalar resmen kaynanatör yaa. Allah sabırlar versin kuzum, yazsanız roman olur o derece.

Biraz araştırdım ama spinal tehlikeli gibi geliyor birde haberlerde felç olan biri vardı o korkutuyor bni hep normal die düşünmedim ama zmn yaklaşınca tedirgin oluyorm

Aynısını yasıyorum. Kahvaltı hazırlarken altlara battı da battı. Gün içinde de karnımda kımıl kımıl. Napıyo bilmiyorum bugun günümün çoğu soluma uzanarak geçti. Senin kontrol ne zaman ? Ben salı gidicem kanala girmiş mi sorarım artık onun belirtisi nasıl acaba :)

Kizlar benim de aksamdan beri batmalarim var .Alttan bicak dayayip ceviriyorlar sanki .Kac kere çığlık attim şiddetinden. Esim gidelim diyor .Ben dayancam sabah randevu var zaten diyorum .Bakalim nolcak .

Biraz araştırdım ama spinal tehlikeli gibi geliyor birde haberlerde felç olan biri vardı o korkutuyor bni hep normal die düşünmedim ama zmn yaklaşınca tedirgin oluyorm
Ben geçen yıl spinal ile fissür ameliyatı oldum canım hiç korkma. Başım da ağrımadı. Herşeyin riski var hayatta normal doğumunda, genel anestezinin de. Olumlu düşün hiçbirşey olmaz. Birşey olacağından korkarak başlarsan daha zorlaşır herşey. Sen bebeğini düşün onu ilk göreceğin anı düşün :)

Haklısın ama ben hep en kötüyü düşünmeye programlıyım elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…