2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Takip et mikrop kaptiysa akar zaten
Akmazsa sıkıntı yoktur cnm

Evet ben de anlamadim sacma sacma yemek verdiler. Kayisili activia aldirip deniyim bi. Tesekkurler.

Gunaydın herkese çok gusel bi haftasonu olsun hepimize sabah gene erken kalkanlardanım mecburen gene burnum tıkalı gene nefes alamıyorum son 9 ay gibi bugun temizlik var evde su temizliğide bi atlatsam yarında bebeğimin beşiğini kurcaz carsaflarını yıkıcam yarın bide kuafor işi var sona persembeyi beklicem doğum için.hem çok heyecanlıyım hemde cok korkuyorum.oğlumu görmeyi iple çekiyorum yuzunu kokusunu cok merak ediyorum.herkesin bebeği sağlıkla gelsin inşallah

canım burda paylaşılan kur vardı hani ben doğumdan sonra hep onu içtim çok rahat bir şekilde tuvalete çıktım sulu şeyler tüket.
Lavman makatindan hortumla sıvı veriyorlar rahat tuvalete cikiyorsun

canım burda paylaşılan kur vardı hani ben doğumdan sonra hep onu içtim çok rahat bir şekilde tuvalete çıktım sulu şeyler tüket.
Lavman makatindan hortumla sıvı veriyorlar rahat tuvalete cikiyorsun
Anladim canim tesekkurler. Sut kuru diye kaydetmistim. Demek hem ona hem buna yariyomus. Kahvalti geldi simdi. Peynir ve petibör koymuslar.

@serenity16 bende varim.

E Egepam bende abd de yasiyorum, doktor bu hafta enfeksiyon icin test yapacak, kuralmis zaten, istege bagli degil.
Turkiye de duymadim ben. Forumda da kimse bana test yapildi yapilacak demedi. Doktorum da bir sey demedi. Bir onceki hamileligim gerci 10 sene onceydi ama onda da yapilmadi. Merak ettim o yuzden

Bende de idrar yolu enfeksiyonu hep olurdu. Yanlis tedavi gordum yillar once ve yerlesti gibi bir sey oldu. Sukur hamilelikte cikmadi. En son testte bakteri cikmisti ama doktorum bu senin kendi bakterin de olabilir kultur yapmadan antibiyotik veremem dedi. Kultur de temiz cikti cok sukur. Ama insan endise ediyor iste, normal dogum düşünüyorum bir de enfeksiyon kapar mi diye korkarken senin durumunu okudum detayini o yuzden merak ettim. Peki dogar dogmaz kan tahlili mi aldilar bebisden. Neden crp sine bakildi. Enfeksiyon bulgusu neydi ki crp ye bakmayi dusunduler

Turkiye de duymadim ben. Forumda da kimse bana test yapildi yapilacak demedi. Doktorum da bir sey demedi. Bir onceki hamileligim gerci 10 sene onceydi ama onda da yapilmadi. Merak ettim o yuzden

Bende bilmiyordum gecen hafta muayenede dedi haftaya infection test yapicaz vajinadan, o an tamam dedim ciktim odadan, jeton gec dustugu icin:). Sonra kendi kendime bu da ne ki acaba dedim simdi, ayni senin gibi hic duymadim turkiyeden. Internetten baktim biraz 35ile 37.hafta da yapiliyormus. Eger enfeksiyon var ise dogum esnasinda hazirlikli olunuyormus felan, antibiyotik veriyolarmis cocuga gecmesin diye.
Bir diger konuda bu baktiklari bakteri hic belirti vermiyormus, yani anne adayi bunu anlayamazmis.
Bakalim persembe alicaklar vajinadan ornek.

Kızlar benim doktorum bana o haftalarda tit yaptı tam idrar tahlili baktı sonuçlarına. Genelde yapıyor doktorlar. Yapmazlarsa siz hatırlatın unutabiliyorlar çok hastası olanlar falan
Benim dedigim tit degil canim. Vajenden akintini alip tahlile gonderiyorlar diye biliyorum. Ama bu haftalarda tit de yapilmali kesinlikle haklisin

Simdi okusak bir dert okumasak bir dert. Buyuk ihtimal problem cikmaz zaten ama sans iste ya çıkarsa diye endise ediyor insan. Okuyup doktora sordugunda ondan daha mi iyi bileceksin oluyor. Gerek gormuyorum diyip kestirip atarsa napacan. Bazi doktora isini hatirlatinca maalesef huysuzluk yapabiliyorlar. Internetten herseyi okumayin falan diyorlar.. haftaya 36+3 de gidecem. Soyleyelim bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…