- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.081
Canim sicak suyla tampon yapabilirsin göğsüne. Çokça su iç sütüm gelmeyecek hissine kapılma. Sakin ol .Hurma yiyebilirsin ,irmik helvasi ,humana ,rezene filan .Hemen mucizevi bir etki gostermez ama bir kac gun sonrasina faydasi olur .Tek tek alıntılayamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim . Dün sürekli akıntım vardı meğer kesen üsten delinmiş amniyon sıvısı sızıyormuş hastaneye gidince öğrendik su seviyesi iyice azaldığından hemen sezeryana aldılar. Epidural olurken hiçbir şey anlamadim ilk beş dakikada kızımı aldılar onu izlerken tüm işlemleri bitti. Bu benim mi şimdi diye ağlıyordum öyle güzel bir şey ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizlerde sağsalim kucağınıza alın. Bizim ufaklık tefek sıkıntılarımız var böbreklerimiz birbirine yapışıkmış bir aylıkken nefroloji doktoru görecek ona göre karar verilcek ameliyat gerekli mi diye. Ve hala sütüm yok. Yavrum öyle uğraşıyor emmek için ama benim elimden bir şey gelmiyor. Yetemiyorum sabırla bekliyoruz sütümün gelmesini. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Ben bennnTaze güncellenmiş doğurmayanlar listemiz :)
1. ben..
2.Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4.Removeben
5.Minaako
6. @Alevce7
7. @almilacm
8. @Shezofren88
9. @alcala
10.ayprensesii
11. @cisse0932
12. @Milana firuze
13.chatlax
14. @Efsane anne
15. @Oceancan
16.madamhd
17. @ceylin-46
18. @Gmz2675
Artıyoruz :)
canım benim bu sefer hastanede ertesi gün sütum geldi ama hastanede duş aldım özelse sende yapabilirsin bol bol su iç humana çok iyi geliyor İncirli kur var ondan içtim oda çok fayda etti bide sütum yok deme endişe etme sütum gelecek de çünkü gelecek yanındakiler sütun yok derler takma gelecek cunkuTek tek alıntılayamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim . Dün sürekli akıntım vardı meğer kesen üsten delinmiş amniyon sıvısı sızıyormuş hastaneye gidince öğrendik su seviyesi iyice azaldığından hemen sezeryana aldılar. Epidural olurken hiçbir şey anlamadim ilk beş dakikada kızımı aldılar onu izlerken tüm işlemleri bitti. Bu benim mi şimdi diye ağlıyordum öyle güzel bir şey ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizlerde sağsalim kucağınıza alın. Bizim ufaklık tefek sıkıntılarımız var böbreklerimiz birbirine yapışıkmış bir aylıkken nefroloji doktoru görecek ona göre karar verilcek ameliyat gerekli mi diye. Ve hala sütüm yok. Yavrum öyle uğraşıyor emmek için ama benim elimden bir şey gelmiyor. Yetemiyorum sabırla bekliyoruz sütümün gelmesini. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Aynen canım dur bakalım temmuza daha yeni girdik temmuz bitmeden kimler doğar kimlerEvet kızlar yaa. Zaten biz geç kalmadık, diğerleri erkencibiz Temmuz annesiyiz, ve daha Temmuz’un 6 su, di mi ama
Geçmiş olsun inşş bebeğinde en kısa zamanda iyileşir , sezeryarda hemen süt gelmiyormuş canım ama yinede süt yapıcı şeyler yemekde fayda var su, kasıyı hoşafı.. bi arkadaş atmıştı burdanTek tek alıntılayamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim . Dün sürekli akıntım vardı meğer kesen üsten delinmiş amniyon sıvısı sızıyormuş hastaneye gidince öğrendik su seviyesi iyice azaldığından hemen sezeryana aldılar. Epidural olurken hiçbir şey anlamadim ilk beş dakikada kızımı aldılar onu izlerken tüm işlemleri bitti. Bu benim mi şimdi diye ağlıyordum öyle güzel bir şey ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizlerde sağsalim kucağınıza alın. Bizim ufaklık tefek sıkıntılarımız var böbreklerimiz birbirine yapışıkmış bir aylıkken nefroloji doktoru görecek ona göre karar verilcek ameliyat gerekli mi diye. Ve hala sütüm yok. Yavrum öyle uğraşıyor emmek için ama benim elimden bir şey gelmiyor. Yetemiyorum sabırla bekliyoruz sütümün gelmesini. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Ben varım canım pazartesi randevum hem nst hemde çatı muayenesi var:) hadi hayirlisi. Pazartesi var mi nstsi olan sonuc karsilastiririz
Kızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
Geçmiş olsun inşş bebeğinde en kısa zamanda iyileşir , sezeryarda hemen süt gelmiyormuş canım ama yinede süt yapıcı şeyler yemekde fayda var su, kasıyı hoşafı.. bi arkadaş atmıştı burdanEki Görüntüle 2166003
Cok gecmis olsun canim ama olacagi varmis olmus sen uzme kendini.... gitmek istersin elbet ama senin ve bebegin icin cok onemli bir gün ... ararsin ve konusursun dogumdan sonra toparlaninca da bebisle gidersinKızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
Bide birisi bi içeçek tarifi vermişti hatırlıyormusunuz kayısı incir ve hurmaylamı yapılıyodu.bakındım ama bulamadım
Hayırlısı olsun canım ve çok geçmiş olsun. Umarım ameliyat gerektirmeden düzelir bebişin böbrekleri.Tek tek alıntılayamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim . Dün sürekli akıntım vardı meğer kesen üsten delinmiş amniyon sıvısı sızıyormuş hastaneye gidince öğrendik su seviyesi iyice azaldığından hemen sezeryana aldılar. Epidural olurken hiçbir şey anlamadim ilk beş dakikada kızımı aldılar onu izlerken tüm işlemleri bitti. Bu benim mi şimdi diye ağlıyordum öyle güzel bir şey ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizlerde sağsalim kucağınıza alın. Bizim ufaklık tefek sıkıntılarımız var böbreklerimiz birbirine yapışıkmış bir aylıkken nefroloji doktoru görecek ona göre karar verilcek ameliyat gerekli mi diye. Ve hala sütüm yok. Yavrum öyle uğraşıyor emmek için ama benim elimden bir şey gelmiyor. Yetemiyorum sabırla bekliyoruz sütümün gelmesini. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Çok büyük geçmiş olsun cnm. Allah daha büyük kazalardan korusun. Sen bebeğini düşün lütfen. Kv nin yanında eşi çocukları falan vardır toparlayacaktır inşallah.Kızlar eşim götürmedi bebeğimizi düşünmek zorundasın dedi beni annemlere bıraktı kardeşim ona eşlik etti yalnz gitmesinide ben istemedim. Kv şuan pek iyi değilmş çok ağrısı varmış arayamam şuan arasamda konuşamam zaten. Çok üzgünüm dualarınızı esirgemeyin lütfen hepinizden Allah razı olsun
Ben ikisine de anlattım annem ses çıkarmaz kayınvalidem de karışmadık şey bırakmadı emzirirken çocuk rahat değil bile dedi o yüzden 1 saat emiyor çocuk sanki gık bile demiyor. Aile hekimine gittik kilo alımı başlamış mama verme fazla dedi yine de mamayı artıralım derdinde. Allahtan gidiyor yoksa sütüm kesilecek diye eşimde bende stresteyiz.
Ben herşeye karşı çıkıyorum ama yalnız bırakmaya korkar oldum canım tek o anne sanki. Benim annemin söylediklerini bile yok sayıyor kadın deli ediyor beni.
Amin canım inşallah hafta sonu gidiyor bakalım. Yoksa hergünüm ayrı bi strese dönüştü.
Bizde yıkadık canım, anneme sen biliyor musun diye sordu annem bende çocuk büyüttüm biliyorum tabi dedi annemden aldı hemen ayy ben güvenemedim bi an sana dedi. Bi daha rüyasında görür torun yıkamayı.
Bizimkide öyle işte canım memede uyumak istiyor bıraktırınca başlıyor ağlamaya, açlıktan olsa zaten dayanırım ama böyle olunca sızım sızım sızlıyor gögüslerim. Gece 2 saat beklettim uyanmasın diye sabaha zor emzirdim. Umarım düzelir kısa zamanda.
Fenalık geldi bana şu kaynoşlarınızdan. Allah size sabır versin. Sanırım en şanslı benim bu konuda. Sadece annem olacak kaynana 600km uzaklıkta
Sizler de fazla yüz vermeyin lohusayken hiç çekilmez
Tek tek alıntılayamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim . Dün sürekli akıntım vardı meğer kesen üsten delinmiş amniyon sıvısı sızıyormuş hastaneye gidince öğrendik su seviyesi iyice azaldığından hemen sezeryana aldılar. Epidural olurken hiçbir şey anlamadim ilk beş dakikada kızımı aldılar onu izlerken tüm işlemleri bitti. Bu benim mi şimdi diye ağlıyordum öyle güzel bir şey ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizlerde sağsalim kucağınıza alın. Bizim ufaklık tefek sıkıntılarımız var böbreklerimiz birbirine yapışıkmış bir aylıkken nefroloji doktoru görecek ona göre karar verilcek ameliyat gerekli mi diye. Ve hala sütüm yok. Yavrum öyle uğraşıyor emmek için ama benim elimden bir şey gelmiyor. Yetemiyorum sabırla bekliyoruz sütümün gelmesini. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Ben varım canım pazartesi randevum hem nst hemde çatı muayenesi var
Salı gidiciiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?