2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eşim götürmedi bebeğimizi düşünmek zorundasın dedi beni annemlere bıraktı kardeşim ona eşlik etti yalnz gitmesinide ben istemedim. Kv şuan pek iyi değilmş çok ağrısı varmış arayamam şuan arasamda konuşamam zaten. Çok üzgünüm dualarınızı esirgemeyin lütfen hepinizden Allah razı olsun

Canim sicak suyla tampon yapabilirsin göğsüne. Çokça su iç sütüm gelmeyecek hissine kapılma. Sakin ol .Hurma yiyebilirsin ,irmik helvasi ,humana ,rezene filan .Hemen mucizevi bir etki gostermez ama bir kac gun sonrasina faydasi olur .

canım benim bu sefer hastanede ertesi gün sütum geldi ama hastanede duş aldım özelse sende yapabilirsin bol bol su iç humana çok iyi geliyor İncirli kur var ondan içtim oda çok fayda etti bide sütum yok deme endişe etme sütum gelecek de çünkü gelecek yanındakiler sütun yok derler takma gelecek cunku

Geçmiş olsun inşş bebeğinde en kısa zamanda iyileşir , sezeryarda hemen süt gelmiyormuş canım ama yinede süt yapıcı şeyler yemekde fayda var su, kasıyı hoşafı.. bi arkadaş atmıştı burdan

Geçmiş olsun canım bence de bi git gör

Bide birisi bi içeçek tarifi vermişti hatırlıyormusunuz kayısı incir ve hurmaylamı yapılıyodu.bakındım ama bulamadım

Cok gecmis olsun canim ama olacagi varmis olmus sen uzme kendini.... gitmek istersin elbet ama senin ve bebegin icin cok onemli bir gün ... ararsin ve konusursun dogumdan sonra toparlaninca da bebisle gidersin

Bide birisi bi içeçek tarifi vermişti hatırlıyormusunuz kayısı incir ve hurmaylamı yapılıyodu.bakındım ama bulamadım

Gün kururu , üzüm kurusu , hurma ve biraz tarçınla suda kaynatın rondodan geçirip için demişti canım :)

Kızlarr miniğim bugün içerde çok hareketli ayakta kalıncada bir iki kere batma oldu , en son bizim kızlardan böyle olanların suyu gelmişti galiba benim kızım kanala girmemişti ama acaba kanala girmeye mi çalışıyor ki ? Varmı bunları yaşayan bu aralar

Hayırlısı olsun canım ve çok geçmiş olsun. Umarım ameliyat gerektirmeden düzelir bebişin böbrekleri.

Çok büyük geçmiş olsun cnm. Allah daha büyük kazalardan korusun. Sen bebeğini düşün lütfen. Kv nin yanında eşi çocukları falan vardır toparlayacaktır inşallah.

İnşallah canım, düzelecek elbet
Senin KV de benimki gibi çok bilmiş.
Ben az kalmıştı depresyona giriyordum canım annem bir taraftan eşim bir taraftan düşün yani anlamadılar beni en yakınların, hüngür hüngür ağladım. Annem gitmekle tehdit etti az kalmıştı papaz oluyorduk .KV nin dedikleri ayrıca battı saçma sapan eski deyimler söyledi. Yok yavrumun yavrusu yarısı yılanın yavrusu denirmiş ama saçmaymış falan diyo sonrada, ben bu nedemek diye sorunca...ona ayrı ağladım..
Sonra şunu dedim kendime canım sana da tavsiye ederim.

BU ONLARIN AYIBI ONLAR UTANSIN BENİM AYIBIM DEĞİL.

Bu bana öyle iyi geldi ki o saatten sonra takmadım hiç birşeyi inan. Sen de takma

Fenalık geldi bana şu kaynoşlarınızdan. Allah size sabır versin. Sanırım en şanslı benim bu konuda. Sadece annem olacak kaynana 600km uzaklıkta

Sizler de fazla yüz vermeyin lohusayken hiç çekilmez

Allah egosu olan insanları ıslah etsin, onların ayıbı da hatasız mükemmel olduklarını düşünmeleri. Halbuki hata hepimiz için. Ama kıramazlar lanet egolarını. İhtiyacımız var ya, eh zamanla anlarlar...

Canım nacizane tavsiyem, göğsünü yukardan aşağıya üstte dört parmağınla altta baş parmağınla tut ve tarar gibi olabildiğince düz baskı ile aşağıya doğru sık. Defalarca yap sütün kanalları açılsın. Özellikle sert bezeli yerlerin üstünden sık. Kanallar bazen zor açılıyor tıkanık oluyor. Sütün memende 4. Aydan beri üretiliyor o orada yani... Bir dene canım. Allah analı babalı büyütsün ve acil şifa versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…