2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada geyik bir yana bebeğimin göbeği düşeli 5 gün oldu hiç bir şey yoktu 2 kere banyo yaptırdık...
bugün ilk defa göbeği kanamış kurumuş sonra..
Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?

2 gün takip edicem düzelmezse pazartesi doktora gideriz artık...

Canım bizim de 5. Günümüde düştü. Herhangi bir kanama olmadı. Dün hatta aile hekimi için gittik sordu kanama oldu mu diye.
İhmal etme götür istersen canım

Canım bizim de 5. Günümüde düştü. Herhangi bir kanama olmadı. Dün hatta aile hekimi için gittik sordu kanama oldu mu diye.
İhmal etme götür istersen canım

Aynen ben de haftasonu takip edip pazartesi götürürüm, gazdan sıkıyordu göbeğini sıkınmaktan kanatmış olmalı

Bizimde oluyor canım arada ama onlar olmasa çok zorlanırdık muhtemelen. Bende anneme şunu yapar mısın falan dedikce koşuyor kadın. Eşimde babalık izninde dinleniyor ondan sakin sanırım ee bide annesini görüyor hak veriyor bana o yüzden ses çıkartamıyor.
Ben 41+2 oldum hala tık yok doktor suni sancı ile almak istiyor bir haftadır ama ben istemiyorum hata mı ediyorum sizce?
Bence kabul et canım. Günü geçince kakasını yapma ihtimali artıyor diye biliyorum yine sen bilirsin tabi

Bizim kız uyanmıyor. 4 saattir uyuyordu. Zorla uyandırdım 10 dk emmedi bile yine uyudu. Uğraşıyorum 10 dkdır tık yok. Sarılık olcak diye korkuyorum ama 10 dk emme yeterli mi sizce bırakayım uyusun mu çocuk

Bizim kız uyanmıyor. 4 saattir uyuyordu. Zorla uyandırdım 10 dk emmedi bile yine uyudu. Uğraşıyorum 10 dkdır tık yok. Sarılık olcak diye korkuyorum ama 10 dk emme yeterli mi sizce bırakayım uyusun mu çocuk
Kaç günlük oldu seninki canım?
Fizyolojik sarılıktı bizimki 3 günlükken başladı
Ve uyanmıyordu...
Sarılığı geçti
Şimdi de uyumuyor.
Memeden çektiğim anda gözünü açıyor.
Sabahta kalkmak bilmiyor.

Sen uyandır istersen canım en azından 1 saat sonra da başarsan , emsin bi 15 dk daha en az

Fizyolojik sarılık nasıl oluyor canım?
6 günlük şuanda 7.güne girdik hatta. Uyandırdım canım uyu uyan 20 dk daha emdi. En son gögsüme bayıldı kaldı yavrum şimdi yatırdım :)

Fizyolojik sarılık nasıl oluyor canım?
6 günlük şuanda 7.güne girdik hatta. Uyandırdım canım uyu uyan 20 dk daha emdi. En son gögsüme bayıldı kaldı yavrum şimdi yatırdım :)
Canm bak benmki sarilik oldu uyanmiyokafayi yicektm yada uyansa bile 10dk fln emip geri uyuyodu. Sutumu sagip biberonda uyurken vs vermeye basladim biberon kayiyoya agzina ilk biraz agzinda duruo ama farkedince cuk cuk emmeye baslio biberonu. Uyandiysa onden nekadar emerse emzirip sonra kalani sagip ole veriom

Geçmiş olsun canım iyileşmeye başlamadı mı? bende sarılıktan korkuyorum sebeplerini tam bilmiyorum ama hastaneden düzenli emzir sarılık olmasın dediler herkes uyandırma çocuğu deyip duruyor acıkınca o ağlarmış zaten. Senin neden sarılık oldu?

Kizlar bebisle 3. gunumuzden gunaydin. Bugun taburcu olma gunumuz. Dikis agrilarim normal cok olursa parol veriyolar. Gayretle kendim oturup kalkabiliyorum. Bebisin emmesi idrari kakasi da normal. Ama en buyuk sorunum hunharca kabiz olmam. Sanki bagirsagimda kaya oarcalari var ve cikmiyo. Burdaki yemekleri diyeyisyen hazirliyo diye hic kendim bisey yiyip icmiyodum. Kadin da basmis bana patates puresini ekmek makarnayi bagrisaklarimi dugumledi. Ama artik canima tak etti diye evden getirdigim gunkurusuyla kayisi suyunu tukemeye basladim. Canim anneler napsam da bu sikintidan kurtulsam? Hemsire isterseniz gitmeden lavman yaparlar dedi. Lavman nasil oluyo ki??

Ovvv baya varmisiz. Bizim pazartesi tarih etlerde çek sezeryanda olduğu için. Hepimize hayırlı doğumlar kızlar.

Günaydın cnm. Sezeryanda makarna vermezler aslında. Benim hastane hep çorba ve sulu yemek bolca kayısı hoşafı ve çok rahatsız sam prehistorik veriyor. Bağırsaklar hamileyken sağa sola savrulduğu için florası değişiyor. Prebiyotik bu evrede çok büyük yardımcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…