2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu doktorlar da bir ilginc yani. Sagolsun burda ne sorsam cevapliyor, acikliyorlar baya baya.
Buyuk ihtimal test de bisey cikmaz benim fikrim de oyle zaten. Neyse verelim bakalim ornek, nasil oluyor benimde bir fikrim yok.
Senin doktor ne diyecek bakalim, bende merak ettim simdi

Benim dedigim tit degil canim. Vajenden akintini alip tahlile gonderiyorlar diye biliyorum. Ama bu haftalarda tit de yapilmali kesinlikle haklisin
Evet kültür diyorsun benim kültür için gerek yoktu hem enfekisyon hiç çıkmadı hem de sezeryan olacak diye gerek olmadı. Ama doktorlar çok hasta bakıyor unutuyorlar bazı şeyleri ben kendimde takio edip hatırlatıyorum sürekli.mesela bizde kan uyuşmazlığı var eminim unuttu doktorum doğumda hatırlatmam lazım. Malesef herkes kendi işini görüyor biraz hastanelerde artık.

Evet ben de anlamadim sacma sacma yemek verdiler. Kayisili activia aldirip deniyim bi. Tesekkurler.
Canım magnezi calcine toz ilaç al kullan kabızlık şikayetin geçecek bana dua edeceksinbir su bardağına 1 kaşık ekle kendi kaşığı var zaten sürekli karıştıra karıştıra iç çünkü hemen dibe çöküyo .sen sabah içersen akşam etki eder ama oyle temizlerki içini acayip rahatlarsın.deneyip memnun kalırsan haber verirsin merak ederim seni

İki üç günü bulur dedi ebeler de . Sancı ya da kasılma olsaydı beyne uyarı gittiğinden daha çabuk iniyormuş. Gelecek elbet yavruma da her defasında aynısını söylüyorum sabret anneciğim gelecek diye diye boş memeyi veriyorum.

zeyneppk sağolsun kızlar eve geldik dün akşam şimdi daha rahatım hepsini deneyeceğim. Süt olur inşallah yavruma.

Hayırlısı olsun canım ve çok geçmiş olsun. Umarım ameliyat gerektirmeden düzelir bebişin böbrekleri.
Çocuk doktoru sık rastlanan bir durum diyor ama biz çok tedirgin olduk ayrıntılıda da görmüşlerdi şimdi kesinleşti. İnşallah gerek kalmaz ameliyata

Sağol canım geceden beri yapıyorum söylediklerini inşallah bugün sütlü bir gün olur

zeyneppk sağolsun kızlar eve geldik dün akşam şimdi daha rahatım hepsini deneyeceğim. Süt olur inşallah yavruma.
Kızlar ben üçüncü sezaryen oldum zaten ilk bir kaç gün sarı süt azar azar geliyo o ilk sarı süt çok önemli bebeğiniz alıyordur illaki onu 3 cü günden spnra gelmeye başlar tamamen ama oda şarıl şarıl gelmez daha sonra artar hergün biraz daha ilk günler önemli olan bebeğin memeyi tutabilmesi o çektikçe gelir ayrıca süt arttırıcı olarak şunu farkettim bizim burda bimde hala Ramazan şerbeti satılıyor varsa eğer alın için ondan aynı lohusa şerbeti gibi tadı hem faydalı şeyler var içince zencefil karanfil tarcın falan bi deneyin bende çok işe yaradı

kızlar hastaneden çıkarken Dr bana kan ilacı antibiyotik ve dikisime sürmek için krem vermiş size nasıl ilaç verdiler vitamin vermemis mesela imom alsammi hem sutumle bebegimede geçer

Nasılsın canım bebiş nasıl toparlandiniz mı

Canim sağlıkla bebegine kavus inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…