2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kurtarsin saglikla alin kucaginiza insallah

Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?

Canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

canım bende kulturlerde temiz çıkıyordu idrar tahlilinde ve tit te çıktı bende enfeksiyon olduğu için bebekte kapmış olabilir diye kan alıp baktılar yoksa bir sıkıntısı yoktu

Kizlar 50 75 arasi sancilarim cıktı düzensiz. Geceki durumu soyledim .Normal, bekliyoruz artik tarzında konustu .Her an her sey olabilir.
Gece hastanede 5 dogum varmis nst de yığılma vardi.Doktorun da perti çıkmış.
S Shezofren88 yoksa o bes kisiden biri sen misin

Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?
Ben dalan roxy aldım onla yıkadım canım ama tam olarak nasıl olduğunu bebişim kıyafetlerini batırıncan anlıcam :)

Ayy çokk heyecanlıı. Canım sen sezaryen beklemiyor muydun

yok canım ben değilim keşke sancım olsa doğursam :) sen nasıl oldun

Ben 41+2 oldum hala tık yok doktor suni sancı ile almak istiyor bir haftadır ama ben istemiyorum hata mı ediyorum sizce?
Ya açıkçası bebeğin okadar içerde kalması da beni korkutuyo bişe falan olur diye ama teyzemin kızı son çocuğunda beklemek istedi ve 41+6 da kendi sancısı geldi ve doğurdu. Ama sancı gelmesiydi 42 de suni ile alcaklardı. İnşş okadar beklemezsiniz hurma yiyin yürüyüş squat yapın adaçayı da iyimiş inş açılma sancı olur

Canım lavman yaptırabilirsin arkandan serum gebi su veriyo hiç açımıyo merak atme. Sonra hemen wc ye çıkıyosun. Sonrada kayısı hoşaflarını içersin bence eve kabızla gitme zor olur

Pazartesi yazarım ben sana canım nasıl geçiyor korkulcak gibi mi diye bende de hafif bir korku var çünkü :)

Daha önce hiç çekilmedimi canım nst büyük ihtimal çekilirsin pazartesi
Çalışmaz raporu alırken çekildim canım 36 de ama kendi dr um çekmedi büyük ihtimal nst ye bağlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…