2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geceleri uyuyamiyorum. En fazla 2 saat uyuyorum
Gunduz de 1 saat uyuyorum .Gunduz ruya gormuyorum ama gece o iki saatlik uykuda surekli dogum yapiyorum. Heyecan ,stres ,mutluluk hepsi bir arada.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Amin inşallah doğum yaklaştı ya normal bunların hepsi
Ama gerçekten uyuyabilmek için elinden geleni yap duş al rahatla eşine masaj yaptır ve rahat bir uyku çek
Doğumdan sonra enerjiye ihtiyacın olacak
Bebek doğduğundan beri uyuyamıyorum gece ile gündüz yer değiştirmiş durumda

Ayy çokk heyecanlıı. Canım sen sezaryen beklemiyor muydun
Evet ama sabirsiz gibi.Her gece rahatsizlaniyorum .Ani sezeryan olabilir. Bugun tahlil de aldilar.
yok canım ben değilim keşke sancım olsa doğursam :) sen nasıl oldun
Nst de uyudu bebek aslinda .Doktor bakarken kasilma oldu bir kere .Eve geldik uzaniyorum .Bugun aşırı kalabalıktı.Hastanede tansiyonum düştü.

Keske uyuyabilsem .Artik geceleri sanci giriyor bugun nst de de sanci çıktı. Bizimki beklemiycek sanirim .

Anladim canim tesekkur ederim ❤❤

Senin kasılmalar bana gelsin sen sezeryan istiyorsun ya bende normal :) dinlen canım çok fazla yürüme bide sıcaklarda çok etkiliyor

Kontrolden geldik cok sukur kizlar hersey yolunda 36+5 im. Nst odasinda kizlarla muhabbet ettik 41 haftalik biri vardi suni sanciyla dogurucakmis bugun hemde 2. Dogumu olcak, onceside normalmis, valla tirsmadim degil, normal doguranlar 2.ler cabuk gelir diyordum ama kizi gorunce korku basti, herkes ayni olmaz gerci, dr bana bol bol yuru bebek asagi dussun dedi, ben basliim aksam yuruyuslerine hayirlisiyla gelsin bebeler..

Senin kasılmalar bana gelsin sen sezeryan istiyorsun ya bende normal :) dinlen canım çok fazla yürüme bide sıcaklarda çok etkiliyor
Ay cok iyi olur .Gece saga dönmüşüm bebek rahatsiz oldu sola donmeye calisirken bir sanci girdi dönemedim çığlık attim .Kasildikca geriliyorum ister istemez.

Canım geçmiş olsun, sen de inşallah sağlıkla bir an önce bebeğini dünyaya getirsen rahatlıyacaksın. Sıcaklar çok etkiliyor... yaz hamileliği anneye çok zormuş onu anladım.

Az kaldı inşallah....

Insallah canim .Allah bizi de sag salim kurtarsin. Bir haftada bebek hic kilo almamis ya minnak doğacak.

Çalışmaz raporu alırken çekildim canım 36 de ama kendi dr um çekmedi büyük ihtimal nst ye bağlar beni
Büyük ihtimal canım bağlar . Bende 36da girmiştim normal çıkmıştı bakalım bu seferki nasıl çıkacak çok merak ediyorum
İnşallah olmaz biraz daha sabreder canım yat dinlen hiç hareket etme olursada üzülme hiç haftalatımız normal zaten artık

Kizlar sizce bu nisan mi foto koyamadim bi turlu kahverengi sümüksü bi akinti oldu az once hafif kirmizi renkte

Eklentiler

• IMG-20180707-WA0000.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?
Ben dalan roxy kullandım canım çok hoşuma gitti kokusu mis gibi. Memnunum ben. Diğerlerini denemedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…