2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende kulturlerde temiz çıkıyordu idrar tahlilinde ve tit te çıktı bende enfeksiyon olduğu için bebekte kapmış olabilir diye kan alıp baktılar yoksa bir sıkıntısı yoktu
Cok ilginc canim allahtan dusunmusler bakmislar. Bebek kesenin icinde korunakli bolgede diye soylenir ya. Idrar yollarindaki enfeksiyonu nasil kapmis gercekten ilk defa duydum ve bende de hep bakteri oldugu icin endiselendim.
Senin sezeryandi ustelik yani suyun gitmedi degil mi?

Merhaba sevgili anneler ramzi teorisine göre beneğin konumunu görüp cinsiyet tahmınınde bulunabılır mısınız? Şimdiden teşekkürler .6+3su an.

Ya pardon kusura bakmayin ben heyecandan ne yaptigimi bilemedim ozur dilerim biraz da sanci olunca telastan iste
Sanci da gelmis ne guzel. Korkuya gerek yok panik yapma. Kalk telas yapmadan hazirliklarini yap. Istersen ayakta ilik dusunu al suyun hala gelmediyse tabi. Sakinligini koru sanci geldiginde derin nefes almayi ihmal etme. Burundan al agizdan yavasca ver. Arabanizi dikkatli kullanin hastaneye gidin. Ama sakin ve korkma

Tesekkur ederim mazur gorun heyecandan ne yapacagimi bilemedim ondan boyle oldu sanci var ara ara ama dakika tutmaya baslamadim henuz
Ilk bebek mi degilse zaten tecrubelisin. En basta sakin kalmalisin. Korkmayi birak bu aksam kucagina alacagin icin mutlu ol hadi darisi basimiza

Insallah canim .Allah bizi de sag salim kurtarsin. Bir haftada bebek hic kilo almamis ya minnak doğacak.

Belki yanılma payı vardır az da olsa kilo almıştır canım..almasa da canını sıkma. Benimki de doğum sonrası 13. gün doğum kilosunu biraz aştı aile hekimi haftaya bakıcam eğer kilo almamışsa mama vericem dedi ama kim dinler .1.ayının son haftasına kadar bekliycem inşallah benimki de seninki de kilo alır canımcım. Emen çocuk yeterli çiş kaka da yapıyor ama henüz hatırı sayılı kilo almadı.
İnşallah az da olsa alırlar.

Yok suyum gelmedi ama sancilar dayanalir gibi su anda inceden inceye agriyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…