- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.261
Kiz niye korkuyorsun mucizene kavusmana az kaldi iste.. bak kac tane anne sancim olsa da dogursam diyor surda. Korkunu yenersen sancilar cekilmeyecek gibi degil. Sezeryan olacaksan da doktorunu haberdar etCok korkuyorum sabah ta midem bulaniyodu zaten dua edin nolur
Bende bu zamana kadar bi sanci baslasa diyordum ama nisan i gorunce tirstim galibaKiz niye korkuyorsun mucizene kavusmana az kaldi iste.. bak kac tane anne sancim olsa da dogursam diyor surda. Korkunu yenersen sancilar cekilmeyecek gibi degil. Sezeryan olacaksan da doktorunu haberdar et
Normal dogumdu canim ben ilkini 39 da dogurmustum yine oyle bekliyordum galiba ondan oldu boyleIlki sezeryan miydi? O zaman doktorunu haberdar et seni acil sezeryana alirlar
Lekeleri cikariyor ama diymi?nerden aldin peki canim internet uzerinden mi? Bez olarak ne onerirsin?Az kullanman yeterli oluyor canım zaten. 1 makina çamaşıra yarım çay bardağı ölçüsü o ölçüde kullandım hiç ikinci durulama falan yapmadan yıkadım. Hala da kokuyor dolap mis gibi.
canım ben olsam bi acile giderdim ne olur ne olmaz. belki nişan değil kanamadır plasentayla ilgili bi sorun falan olabilir. doğum başlamadıysa geri gönderirler zaten. ilk doğum muydu senin?Yok suyum gelmedi ama sancilar dayanalir gibi su anda inceden inceye agriyo sadece
yok canım almıyorlar, ben yurtdışındayım. Burda son ana kadar bekliyorlar. 40. Haftadan sonra 10 gün bekliyorlar hala gelmezse suni veriyorlar onda olmazsa sezeryan artık.. bi de tüp bebek benimki, türkiyede olsa anında alırlardıAlmıyorlarmı nedn bekletiyorlar. Bna dr kendi doğmazsa 40+0da alıcam dedi o gün doluymuş 40+1e gün verdi daha şimdiden
Canm bilmiyorum neden oldu zaten bircok bebek oluyomus. Sana tavsiyem uyanmasini bekleme en gec 2 saatte bir emzir aglamasini fln bekleme ozamanda sarilik olurGeçmiş olsun canım iyileşmeye başlamadı mı? bende sarılıktan korkuyorum sebeplerini tam bilmiyorum ama hastaneden düzenli emzir sarılık olmasın dediler herkes uyandırma çocuğu deyip duruyor acıkınca o ağlarmış zaten. Senin neden sarılık oldu?
Ilki normalse daha ne diyon kiz. Her hamilelik kendine hastir. Ilki oyleydi bu da oyle olacak diye bir kaide yok. Tam olarak kac haftasin? Sancin devam ediyor muNormal dogumdu canim ben ilkini 39 da dogurmustum yine oyle bekliyordum galiba ondan oldu boyle
Benim kiza ben pembe gumus beyaz konsepti hazirladim. Kapi susumuz ve tullerimiz var. Cibinlik tulum takimi terlik tac kolonya siseleri ve magnetler hepsi ayni konsept. Ayrica pembe gri beyaz badem draje ve cikolatamiz var. Masa ortusu gri ustu payetli gri runner olacak. Balon da aldim onu da esim ben dogumdayken sisirtsin. Hazir karton pembe puantiyeli tabak bardak ve pecete aldim. Cam serbet sebili goturecem. Bir de kartondan gumus renkli hazir sunum standi aldim. Onlara da kurabiye pogaca falan aldiracam. Serbeti de cappy ramazan serbeti verecem.Kızlar hastane odanıza neler yapcaksınız süsleme falan yapacak mısınız? Balon vs gibi. Annem masaya tül ve runner dikmiş mavi hediyeliklerimi de yaptırmıştım ama meyve suyu kurabiye plastik tabak bardak falan alayım diyorum. Hiç yakınımda doğum yapan olmadı süsleyen falan odasını siz neler tavsiye edersiniz?
Ben internetten aldım canım deterjanı. Benim de ilk bebeğim olacak ama bütün arkadaşlarım prima premium care al en iyisi o dediler ondan aldım. Salı inş oğluş doğunca bezi de anlamış olurum. Ama en az 4 arkadaşım hiç başka deneme dediler bende onlara güvendim. Sıkıntı olursa deneyerek göreceğiz artık.Lekeleri cikariyor ama diymi?nerden aldin peki canim internet uzerinden mi? Bez olarak ne onerirsin?
Anladim canim tesekkur ederim.islakmendil olarak ne aldin?e bebekte uni baby var kampanyali 12 paket 74 lira flaan.sence alayim mi?sen ne aldin?Ben internetten aldım canım deterjanı. Benim de ilk bebeğim olacak ama bütün arkadaşlarım prima premium care al en iyisi o dediler ondan aldım. Salı inş oğluş doğunca bezi de anlamış olurum. Ama en az 4 arkadaşım hiç başka deneme dediler bende onlara güvendim. Sıkıntı olursa deneyerek göreceğiz artık.
Hazır sunum standını nerden aldın canım baya bir hazırlık yapmışsın ama ne kadar güzel. Bende fil konseptli gri sarı mavi renlklerde konsept yaptım hediyelik. Filli lavanta keseleri gümüş kutu içinde, kral taçlı kolonya, kapı süsü, ismi yazan çantalar yaptırdım. Eşimle şimdi burda bir parti malzemecilerine gidip mavi kağıt tabak falan alayım bari. Çok ağırım ayaklarım bomba oldu ama oğluşum için giderim son kez dışarı napim :) hatta ben bi foto çekeyim koyayım buraya yaptırdıklarımı. Siz de fikir verirsiniz belkiBenim kiza ben pembe gumus beyaz konsepti hazirladim. Kapi susumuz ve tullerimiz var. Cibinlik tulum takimi terlik tac kolonya siseleri ve magnetler hepsi ayni konsept. Ayrica pembe gri beyaz badem draje ve cikolatamiz var. Masa ortusu gri ustu payetli gri runner olacak. Balon da aldim onu da esim ben dogumdayken sisirtsin. Hazir karton pembe puantiyeli tabak bardak ve pecete aldim. Cam serbet sebili goturecem. Bir de kartondan gumus renkli hazir sunum standi aldim. Onlara da kurabiye pogaca falan aldiracam. Serbeti de cappy ramazan serbeti verecem.
Burada hepimiz ondan aldık sanırım yenidoğan ıslak mendili. Al canım. Birde ben bebek temizleme pamuklarından aldım ılık suyla da silerim belki ilk 10 gün falan dedim. Ya da pamukla vücudunu silerken falan güzel.Anladim canim tesekkur ederim.islakmendil olarak ne aldin?e bebekte uni baby var kampanyali 12 paket 74 lira flaan.sence alayim mi?sen ne aldin?
Tamam 1 pakette pamuk alayim o zaman.peki unibaby tek paket olarak mi aldin yoksa benim dedigim gibi şu 10 lu paketlerden miBurada hepimiz ondan aldık sanırım yenidoğan ıslak mendili. Al canım. Birde ben bebek temizleme pamuklarından aldım ılık suyla da silerim belki ilk 10 gün falan dedim. Ya da pamukla vücudunu silerken falan güzel.
37+2 canim adet agrisi gibiIlki normalse daha ne diyon kiz. Her hamilelik kendine hastir. Ilki oyleydi bu da oyle olacak diye bir kaide yok. Tam olarak kac haftasin? Sancin devam ediyor mu
12li aldım ilk etapta sonra bittikçe alırım dedim canım depolamadım. Oğluşun odasını çekeryim resimlerini yükleyeyim buraya. Çekmecelerine sıraladım hepsini.Tamam 1 pakette pamuk alayim o zaman.peki unibaby tek paket olarak mi aldin yoksa benim dedigim gibi şu 10 lu paketlerden mi
Bebek temizleme pamugu daha iyi ben doğduğundan beri ondan kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım. Sürekli pamuk kullan cnm.Burada hepimiz ondan aldık sanırım yenidoğan ıslak mendili. Al canım. Birde ben bebek temizleme pamuklarından aldım ılık suyla da silerim belki ilk 10 gün falan dedim. Ya da pamukla vücudunu silerken falan güzel.
Ay yerim ben o minnosu :))) tamam canim cok tesekkur ederim ❤12li aldım ilk etapta sonra bittikçe alırım dedim canım depolamadım. Oğluşun odasını çekeryim resimlerini yükleyeyim buraya. Çekmecelerine sıraladım hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?