- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.281
Islak mendil almayalim mi canim? Şu baby&me temizleme pamugu var e bebekte.ondan alcam 1 tane.islatip mi kullaniyoruz onu?Bebek temizleme pamugu daha iyi ben doğduğundan beri ondan kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım. Sürekli pamuk kullan cnm.
Haftan guzel sikinti olmaz insallah. Zaten nisandan sonra hemen de dogurabilirsin 2 3 gun sonra da 1 hafta sonra da dogurabilirsin. Sanci ve suyunu takip etmelisin canim. Duzenli mi sancilarin dk tuttun mu37+2 canim adet agrisi gibi
Bebek temizleme pamugu alın cnm bende baby&me kullanıyorum ıslak mendil kullanma cnm şimdilik ama al evde bulunsun ıslak mendil, ilik suyla temizliyorsun cnm. Ben suyu kaynatıp termosa koyuyorum 2 gün idare ediyor beni.Islak mendil almayalim mi canim? Şu baby&me temizleme pamugu var e bebekte.ondan alcam 1 tane.islatip mi kullaniyoruz onu?
Senin hazirliklarin da cok guzel. Parti malzemesi satan yerlerde karton katli sunumluk satiliyor canim. Evde sunumluk vardi ama o kadar cok sey tasiyacam ki usendim onu da cantaya atmaya. Zaten konseptli bardak tabak almaya gidiyorsun onu da sor canim.Hazır sunum standını nerden aldın canım baya bir hazırlık yapmışsın ama ne kadar güzel. Bende fil konseptli gri sarı mavi renlklerde konsept yaptım hediyelik. Filli lavanta keseleri gümüş kutu içinde, kral taçlı kolonya, kapı süsü, ismi yazan çantalar yaptırdım. Eşimle şimdi burda bir parti malzemecilerine gidip mavi kağıt tabak falan alayım bari. Çok ağırım ayaklarım bomba oldu ama oğluşum için giderim son kez dışarı napim :) hatta ben bi foto çekeyim koyayım buraya yaptırdıklarımı. Siz de fikir verirsiniz belki
Cok tesekkur ederim canim.o zaman 2 paket alayim ben bu pamuktan nolur nolmaz :))Bebek temizleme pamugu alın cnm bende baby&me kullanıyorum ıslak mendil kullanma cnm şimdilik ama al evde bulunsun ıslak mendil, ilik suyla temizliyorsun cnm. Ben suyu kaynatıp termosa koyuyorum 2 gün idare ediyor beni.
Cok sukur bu haftalara gelebildik canim.Büyük ihtimal canım bağlar . Bende 36da girmiştim normal çıkmıştı bakalım bu seferki nasıl çıkacak çok merak ediyorum
İnşallah olmaz biraz daha sabreder canım yat dinlen hiç hareket etme olursada üzülme hiç haftalatımız normal zaten artık
Insallah ya boyle cok zayif olmasini istemiyorum .Tutulabilsin insan kucaklarken tereddut ediyor zayif bebekleri.Belki yanılma payı vardır az da olsa kilo almıştır canım..almasa da canını sıkma. Benimki de doğum sonrası 13. gün doğum kilosunu biraz aştı aile hekimi haftaya bakıcam eğer kilo almamışsa mama vericem dedi ama kim dinler .1.ayının son haftasına kadar bekliycem inşallah benimki de seninki de kilo alır canımcım. Emen çocuk yeterli çiş kaka da yapıyor ama henüz hatırı sayılı kilo almadı.
İnşallah az da olsa alırlar.
yok canım bir sıkıntım yoktu 38.haftada planlı sezaryen oldu su gelmesi falan yoktu yaniCok ilginc canim allahtan dusunmusler bakmislar. Bebek kesenin icinde korunakli bolgede diye soylenir ya. Idrar yollarindaki enfeksiyonu nasil kapmis gercekten ilk defa duydum ve bende de hep bakteri oldugu icin endiselendim.
Senin sezeryandi ustelik yani suyun gitmedi degil mi?
Hastaneye gitmeden bu doktorunuzu arayın bence belki on dk bir gelirse çağırır sizi evde sancı çekersiniz belki. Yaa sizin yerinize ben heycanlandım valla allahım kolay doıurmayı nasip ettsinTesekkur ederim mazur gorun heyecandan ne yapacagimi bilemedim ondan boyle oldu sanci var ara ara ama dakika tutmaya baslamadim henuz
ben sleepy aldım her şeyini :) saf su+pamuk ıslak mendil, bebek bezi, alt açma. görümcenin de 1,5 aylık bebeği var o da kullanıyor ve memnun. bakalım ben de deneyip göreceğim :)Burada hepimiz ondan aldık sanırım yenidoğan ıslak mendili. Al canım. Birde ben bebek temizleme pamuklarından aldım ılık suyla da silerim belki ilk 10 gün falan dedim. Ya da pamukla vücudunu silerken falan güzel.
Roxy sabun tozu aldım, memnunum benMerhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?
Al cnm indirimi takip et ben 6 li paket almıştım şimdi tekrar alicam. 2 paketim kaldı bizimkinin maşallahı var :))Cok tesekkur ederim canim.o zaman 2 paket alayim ben bu pamuktan nolur nolmaz :))
Tamam canim bende stoklayayim bari :)) bu arada şampuan ne aldin?Al cnm indirimi takip et ben 6 li paket almıştım şimdi tekrar alicam. 2 paketim kaldı bizimkinin maşallahı var :))
Kiz millet doguma gidiyor.Dur iki dakikaTamam canim bende stoklayayim bari :)) bu arada şampuan ne aldin?
Evet bugün farklı bi iki model alıcamcanım farklı emzikler denedin mi? belki başka bir emzik istiyodur :)
Çatım ne iyi ne kötüymüş bebek de 3.5kilo dr istersen alalım ama bekleyelim dersen bekleriz dedi bende bekleyelim dedim o zmn 17sinde kadar beklerim 18e bırakmam dedi.Benim de bugün 40+0 oldu canım doktorum 41 e kadar bekleriz dedi :) sen sezaryen mi olacaksın
Hımm anladm o zmn tmm.burda olsan ztn gelişimini tamamlar tamamlamaz alırlardı. Hayırlısı ne ise o olsun inşallahY
yok canım almıyorlar, ben yurtdışındayım. Burda son ana kadar bekliyorlar. 40. Haftadan sonra 10 gün bekliyorlar hala gelmezse suni veriyorlar onda olmazsa sezeryan artık.. bi de tüp bebek benimki, türkiyede olsa anında alırlardı
Ben doğurdum 17 gün önceTemmuz annelerinde kimler dogurdu onun listesi varmi merak ettm
Maşallah cnm allah güle güle kullanmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsnEki Görüntüle 2166218 Eki Görüntüle 2166219 Eki Görüntüle 2166220 Eki Görüntüle 2166221 Eki Görüntüle 2166222 Eki Görüntüle 2166223 Eki Görüntüle 2166224 Eki Görüntüle 2166225 Eki Görüntüle 2166226 Eki Görüntüle 2166227
Kızlaar bizim salı doğum olacak artık. Hazırlıklarımız bitti şükür. Sizinle de paylaşmak istedim güzel duygularımı:) sağlıkla kavuşalım herşeyden önce inş.
Ben dalin kullaniyorum cnm.Tamam canim bende stoklayayim bari :)) bu arada şampuan ne aldin?
Ohh miss saglikla kullansin paşaEki Görüntüle 2166218 Eki Görüntüle 2166219 Eki Görüntüle 2166220 Eki Görüntüle 2166221 Eki Görüntüle 2166222 Eki Görüntüle 2166223 Eki Görüntüle 2166224 Eki Görüntüle 2166225 Eki Görüntüle 2166226 Eki Görüntüle 2166227
Kızlaar bizim salı doğum olacak artık. Hazırlıklarımız bitti şükür. Sizinle de paylaşmak istedim güzel duygularımı:) sağlıkla kavuşalım herşeyden önce inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?