2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek temizleme pamugu daha iyi ben doğduğundan beri ondan kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım. Sürekli pamuk kullan cnm.
Islak mendil almayalim mi canim? Şu baby&me temizleme pamugu var e bebekte.ondan alcam 1 tane.islatip mi kullaniyoruz onu?

Islak mendil almayalim mi canim? Şu baby&me temizleme pamugu var e bebekte.ondan alcam 1 tane.islatip mi kullaniyoruz onu?
Bebek temizleme pamugu alın cnm bende baby&me kullanıyorum ıslak mendil kullanma cnm şimdilik ama al evde bulunsun ıslak mendil, ilik suyla temizliyorsun cnm. Ben suyu kaynatıp termosa koyuyorum 2 gün idare ediyor beni.

Senin hazirliklarin da cok guzel. Parti malzemesi satan yerlerde karton katli sunumluk satiliyor canim. Evde sunumluk vardi ama o kadar cok sey tasiyacam ki usendim onu da cantaya atmaya. Zaten konseptli bardak tabak almaya gidiyorsun onu da sor canim.

Bebek temizleme pamugu alın cnm bende baby&me kullanıyorum ıslak mendil kullanma cnm şimdilik ama al evde bulunsun ıslak mendil, ilik suyla temizliyorsun cnm. Ben suyu kaynatıp termosa koyuyorum 2 gün idare ediyor beni.
Cok tesekkur ederim canim.o zaman 2 paket alayim ben bu pamuktan nolur nolmaz :))

Cok sukur bu haftalara gelebildik canim.
Insallah ya boyle cok zayif olmasini istemiyorum .Tutulabilsin insan kucaklarken tereddut ediyor zayif bebekleri.

yok canım bir sıkıntım yoktu 38.haftada planlı sezaryen oldu su gelmesi falan yoktu yani

Tesekkur ederim mazur gorun heyecandan ne yapacagimi bilemedim ondan boyle oldu sanci var ara ara ama dakika tutmaya baslamadim henuz
Hastaneye gitmeden bu doktorunuzu arayın bence belki on dk bir gelirse çağırır sizi evde sancı çekersiniz belki. Yaa sizin yerinize ben heycanlandım valla allahım kolay doıurmayı nasip ettsin

ben sleepy aldım her şeyini :) saf su+pamuk ıslak mendil, bebek bezi, alt açma. görümcenin de 1,5 aylık bebeği var o da kullanıyor ve memnun. bakalım ben de deneyip göreceğim :)

Tamam canim bende stoklayayim bari :)) bu arada şampuan ne aldin?
Kiz millet doguma gidiyor.Dur iki dakika
Sendeki rahatliktan istiyorum .En guzel telassiz alisveris haftalari ohh miss
Bakim urunlerini mustela aldim ben h.burada da ucuz.

Benim de bugün 40+0 oldu canım doktorum 41 e kadar bekleriz dedi :) sen sezaryen mi olacaksın
Çatım ne iyi ne kötüymüş bebek de 3.5kilo dr istersen alalım ama bekleyelim dersen bekleriz dedi bende bekleyelim dedim o zmn 17sinde kadar beklerim 18e bırakmam dedi.

Hımm anladm o zmn tmm.burda olsan ztn gelişimini tamamlar tamamlamaz alırlardı. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Maşallah cnm allah güle güle kullanmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsn

Ohh miss saglikla kullansin paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…