- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.301
Hersey çok güzel ve çok özenli olmuş canım emeğine sağlık güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 2166218 Eki Görüntüle 2166219 Eki Görüntüle 2166220 Eki Görüntüle 2166221 Eki Görüntüle 2166222 Eki Görüntüle 2166223 Eki Görüntüle 2166224 Eki Görüntüle 2166225 Eki Görüntüle 2166226 Eki Görüntüle 2166227
Kızlaar bizim salı doğum olacak artık. Hazırlıklarımız bitti şükür. Sizinle de paylaşmak istedim güzel duygularımı:) sağlıkla kavuşalım herşeyden önce inş.
çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 2166218 Eki Görüntüle 2166219 Eki Görüntüle 2166220 Eki Görüntüle 2166221 Eki Görüntüle 2166222 Eki Görüntüle 2166223 Eki Görüntüle 2166224 Eki Görüntüle 2166225 Eki Görüntüle 2166226 Eki Görüntüle 2166227
Kızlaar bizim salı doğum olacak artık. Hazırlıklarımız bitti şükür. Sizinle de paylaşmak istedim güzel duygularımı:) sağlıkla kavuşalım herşeyden önce inş.
Canım bebek gelmezse ilk başta suni sancıyı denemesi gerekmiyor mu niye direk sezeryana alıcam diyoki biraz tuhaf değil mi?Çatım ne iyi ne kötüymüş bebek de 3.5kilo dr istersen alalım ama bekleyelim dersen bekleriz dedi bende bekleyelim dedim o zmn 17sinde kadar beklerim 18e bırakmam dedi.
Hımm anladm o zmn tmm.burda olsan ztn gelişimini tamamlar tamamlamaz alırlardı. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Kiz millet doguma gidiyor.Dur iki dakika
Sendeki rahatliktan istiyorum .En guzel telassiz alisveris haftalari ohh miss
Bakim urunlerini mustela aldim ben h.burada da ucuz.
Tesekkur ederim canim❤Ben dalin kullaniyorum cnm.
Anladim canim sagol cevaplarin icin.yok canım bir sıkıntım yoktu 38.haftada planlı sezaryen oldu su gelmesi falan yoktu yani
Ayyy senin sezeryan degil miydi canim ya??? Tarihinne zamandi? Gun iyice yaklasmisss cok heyecanli... :)Kizlar 50 75 arasi sancilarim cıktı düzensiz. Geceki durumu soyledim .Normal, bekliyoruz artik tarzında konustu .Her an her sey olabilir.
Gece hastanede 5 dogum varmis nst de yığılma vardi.Doktorun da perti çıkmış.
S Shezofren88 yoksa o bes kisiden biri sen misin
Cok guzel olmus canim gule gule kullanin insallahEki Görüntüle 2166218 Eki Görüntüle 2166219 Eki Görüntüle 2166220 Eki Görüntüle 2166221 Eki Görüntüle 2166222 Eki Görüntüle 2166223 Eki Görüntüle 2166224 Eki Görüntüle 2166225 Eki Görüntüle 2166226 Eki Görüntüle 2166227
Bende herseyi sebamed aldim canim. .Tesekkur ederim canim❤
Çatı bana da soyle salı gunune hazırlığım olsun :/Pazartesi yazarım ben sana canım nasıl geçiyor korkulcak gibi mi diye bende de hafif bir korku var çünkü :)
Daha önce hiç çekilmedimi canım nst büyük ihtimal çekilirsin pazartesi
Noldu canım çok mu ağrın vardı ki ?Gunaydin kizlar.Nst sirasi bekliyorum sabaha kadar dayandim .
Biz de burdan birbirimize sorarak ogrendik canim .Tabii ki sorabilirsin. Yardimci oluruz .Indirim takip et .Ben bir ara her gun e bebek,civil,joker,h&m bakiyordum.ay tamam canim kusura bakmayin nolur.acemilik iste.etrafimda bilen kimse de yok sizlere soruyorum.insallah bende tecrube sahibi olacagim birgun:))
16-18arasi hala hangisi oldugunu soylemedi .Dogmazsa haftaya kadar o zaman gun vercek sanirim.Ayyy senin sezeryan degil miydi canim ya??? Tarihinne zamandi? Gun iyice yaklasmisss cok heyecanli... :)
Cok guzel olmus canim gule gule kullanin insallah
Canim alttan bicak sapliyorlar gibi oluyordu.2 3 saat boyle 15 20 dk da bir geldi gitti sanci .Uyumusum sabaha karsi sagdan sola dönerken karnimin sag tarafina sanci girdi nefes alamadim .Dönemedim. Sabah da zaten randevu vardi duzensiz sanci cikti 50-75 arasi .Noldu canım çok mu ağrın vardı ki ?
Benimde antibiyotik ve iki ağrı kesici var ama hamilelikte kullandığım kan ilacı ve imom A devam edeceksin dedikızlar hastaneden çıkarken Dr bana kan ilacı antibiyotik ve dikisime sürmek için krem vermiş size nasıl ilaç verdiler vitamin vermemis mesela imom alsammi hem sutumle bebegimede geçer
Aa ciddi misin düzenli mi sancılarKeske uyuyabilsem .Artik geceleri sanci giriyor bugun nst de de sanci çıktı. Bizimki beklemiycek sanirim .
Ben de antibiyotik ağrı kesici ve kan ilacı alıyorum dr iyi beslenirsen ek vitamine gerek Yok dedi. Tecrübeli anneler biz bu ilk topuk kanı alma olayını çok zor geçirdik hemşire bi 20 kere falan iğne batırdı bebiş çok ağladı ilk gece hastanede oldu bu kadar zor olduğunu bilsem izin vermezdim hemşire herkeste böyle oluyor dedi şimdi sağlık ocağında tekrar alacaklarmış sizin nasıl oldu sağlık ocağında aynı şeyleri bebeğime 2. Kez yaşatmak istemiyorumBenimde antibiyotik ve iki ağrı kesici var ama hamilelikte kullandığım kan ilacı ve imom A devam edeceksin dedi
İnşallah canım benim ❤❤Orası öyle tabi canım. Böylede düşününce çok heyecanlaniyorum. Belkide haftaya bugün kucagimda uyuyo olacak :)
Bende de bir bant var bi kaç gün sonra kendi başına çıkartabilirsin dedi ama dikişler hala açıldığı için ben korkuyorum kendim çıkartmaya başkasına da çıkartıramam nasıl yapacağımı bilmiyorum. Benim merak ettiğim şey de acaba iz kalmasın diye bir merhem falan sürmek gerekir mi ? Dr bana böyle bişiden bahsetmedi ama piyasada dikiş izi için ürünler varmışSezaryan olan arkadaşlar
Dikişlerinizin bakımınızı nasıl yaptiniz
D9ktor bana bir hafta kalacak dedigi bir bant yapştırdı karnima ama o bant bi hafta olmadan cikti.
Ağrımda var
Burdaki hemşireye sordum ama o da branso olmadığı için bişey demeyeceğini söyledi.
Sis ne yapiyosunuz..
Yok duzensizdi canim simdi evde yatiyorum.Aa ciddi misin düzenli mi sancılar
Canim ben burun ameliyatimda iz icin bir krem almistim yone ondan alcam 3 tup bitirdim hic iz kalmadi .Ama dikis tazeyken surulmuyor bir ay sonra filan baslaniyor.Bende de bir bant var bi kaç gün sonra kendi başına çıkartabilirsin dedi ama dikişler hala açıldığı için ben korkuyorum kendim çıkartmaya başkasına da çıkartıramam nasıl yapacağımı bilmiyorum. Benim merak ettiğim şey de acaba iz kalmasın diye bir merhem falan sürmek gerekir mi ? Dr bana böyle bişiden bahsetmedi ama piyasada dikiş izi için ürünler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?