2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hersey çok güzel ve çok özenli olmuş canım emeğine sağlık güle güle kullanın inşallah

[

çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah

Canım bebek gelmezse ilk başta suni sancıyı denemesi gerekmiyor mu niye direk sezeryana alıcam diyoki biraz tuhaf değil mi?

Kiz millet doguma gidiyor.Dur iki dakika
Sendeki rahatliktan istiyorum .En guzel telassiz alisveris haftalari ohh miss
Bakim urunlerini mustela aldim ben h.burada da ucuz.
ay tamam canim kusura bakmayin nolur.acemilik iste.etrafimda bilen kimse de yok sizlere soruyorum.insallah bende tecrube sahibi olacagim birgun:))

Ayyy senin sezeryan degil miydi canim ya??? Tarihinne zamandi? Gun iyice yaklasmisss cok heyecanli... :)

Cok guzel olmus canim gule gule kullanin insallah

Pazartesi yazarım ben sana canım nasıl geçiyor korkulcak gibi mi diye bende de hafif bir korku var çünkü :)

Daha önce hiç çekilmedimi canım nst büyük ihtimal çekilirsin pazartesi
Çatı bana da soyle salı gunune hazırlığım olsun :/

ay tamam canim kusura bakmayin nolur.acemilik iste.etrafimda bilen kimse de yok sizlere soruyorum.insallah bende tecrube sahibi olacagim birgun:))
Biz de burdan birbirimize sorarak ogrendik canim .Tabii ki sorabilirsin. Yardimci oluruz .Indirim takip et .Ben bir ara her gun e bebek,civil,joker,h&m bakiyordum.
Ayyy senin sezeryan degil miydi canim ya??? Tarihinne zamandi? Gun iyice yaklasmisss cok heyecanli... :)

Cok guzel olmus canim gule gule kullanin insallah
16-18arasi hala hangisi oldugunu soylemedi .Dogmazsa haftaya kadar o zaman gun vercek sanirim.

Noldu canım çok mu ağrın vardı ki ?
Canim alttan bicak sapliyorlar gibi oluyordu.2 3 saat boyle 15 20 dk da bir geldi gitti sanci .Uyumusum sabaha karsi sagdan sola dönerken karnimin sag tarafina sanci girdi nefes alamadim .Dönemedim. Sabah da zaten randevu vardi duzensiz sanci cikti 50-75 arasi .

kızlar hastaneden çıkarken Dr bana kan ilacı antibiyotik ve dikisime sürmek için krem vermiş size nasıl ilaç verdiler vitamin vermemis mesela imom alsammi hem sutumle bebegimede geçer
Benimde antibiyotik ve iki ağrı kesici var ama hamilelikte kullandığım kan ilacı ve imom A devam edeceksin dedi

Sezaryan olan arkadaşlar
Dikişlerinizin bakımınızı nasıl yaptiniz
D9ktor bana bir hafta kalacak dedigi bir bant yapştırdı karnima ama o bant bi hafta olmadan cikti.
Ağrımda var

Burdaki hemşireye sordum ama o da branso olmadığı için bişey demeyeceğini söyledi.

Sis ne yapiyosunuz..

Benimde antibiyotik ve iki ağrı kesici var ama hamilelikte kullandığım kan ilacı ve imom A devam edeceksin dedi
Ben de antibiyotik ağrı kesici ve kan ilacı alıyorum dr iyi beslenirsen ek vitamine gerek Yok dedi. Tecrübeli anneler biz bu ilk topuk kanı alma olayını çok zor geçirdik hemşire bi 20 kere falan iğne batırdı bebiş çok ağladı ilk gece hastanede oldu bu kadar zor olduğunu bilsem izin vermezdim hemşire herkeste böyle oluyor dedi şimdi sağlık ocağında tekrar alacaklarmış sizin nasıl oldu sağlık ocağında aynı şeyleri bebeğime 2. Kez yaşatmak istemiyorum

Bende de bir bant var bi kaç gün sonra kendi başına çıkartabilirsin dedi ama dikişler hala açıldığı için ben korkuyorum kendim çıkartmaya başkasına da çıkartıramam nasıl yapacağımı bilmiyorum. Benim merak ettiğim şey de acaba iz kalmasın diye bir merhem falan sürmek gerekir mi ? Dr bana böyle bişiden bahsetmedi ama piyasada dikiş izi için ürünler varmış

Aa ciddi misin düzenli mi sancılar
Yok duzensizdi canim simdi evde yatiyorum.
Canim ben burun ameliyatimda iz icin bir krem almistim yone ondan alcam 3 tup bitirdim hic iz kalmadi .Ama dikis tazeyken surulmuyor bir ay sonra filan baslaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…