- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.321
Bende de bir bant var bi kaç gün sonra kendi başına çıkartabilirsin dedi ama dikişler hala açıldığı için ben korkuyorum kendim çıkartmaya başkasına da çıkartıramam nasıl yapacağımı bilmiyorum. Benim merak ettiğim şey de acaba iz kalmasın diye bir merhem falan sürmek gerekir mi ? Dr bana böyle bişiden bahsetmedi ama piyasada dikiş izi için ürünler varmış
Eger beklersen aynı gun dogurucaz sanirim :) sancim var diyince korktum... bana da 14demisti dunku kontrolde hersey normal.gorunuyor 16yi bi gorelim dedi :) daha bile uzatabilir bebegi riske sokmadan bende biraktigi izlenim boyle dr un...Biz de burdan birbirimize sorarak ogrendik canim .Tabii ki sorabilirsin. Yardimci oluruz .Indirim takip et .Ben bir ara her gun e bebek,civil,joker,h&m bakiyordum.
16-18arasi hala hangisi oldugunu soylemedi .Dogmazsa haftaya kadar o zaman gun vercek sanirim.
Aynen.. Bende öyle yapıyorum, termos iyi iş gördü :)Bebek temizleme pamugu alın cnm bende baby&me kullanıyorum ıslak mendil kullanma cnm şimdilik ama al evde bulunsun ıslak mendil, ilik suyla temizliyorsun cnm. Ben suyu kaynatıp termosa koyuyorum 2 gün idare ediyor beni.
O bantlar cabuk cikiyor canim ya ilk hamileligimde benimde dustan sonra cikmisti ama biz eczaneden temin edip tekrar yapistirmistik ne olur ne olmaz diye... dr gerek yok kalabilir oyle demisti ayrica bilgin olsun... benim icim rahat etmediginden tekrar yapıştırdımCanım dus aldın mı.
Ben 4 . Gunn isin verilrigi için dus aldim.
Iki gün sonra o sey cikmis beyaz kısmı( sargı bezi gibi) o yapışkanınıdq yavaş yavaş çektim ama acımadı
Pansuman falan yapmam lazım mi.
Birde neyebdikkat etmem lazim
Ben cok paniktim dr fark etti .O yuzden cok yorum yapmadi .Rahatsizlanirsan hemen gel .Normal devam ederse haftaya görüşürüz dedi .Eger beklersen aynı gun dogurucaz sanirim :) sancim var diyince korktum... bana da 14demisti dunku kontrolde hersey normal.gorunuyor 16yi bi gorelim dedi :) daha bile uzatabilir bebegi riske sokmadan bende biraktigi izlenim boyle dr un...
O bantlar cabuk cikiyor canim ya ilk hamileligimde benimde dustan sonra cikmisti ama biz eczaneden temin edip tekrar yapistirmistik ne olur ne olmaz diye... dr gerek yok kalabilir oyle demisti ayrica bilgin olsun... benim icim rahat etmediginden tekrar yapıştırdım
Bisey olmaz umarim... ama sancin devam ederse de mucizen geliyor demektir panige gerek yok... miss kokusuna hazirlan insallah... bebek kilo almamis demissin ama bence pek guvenilir olmuyor zaten son ölçümler... muhakkak almistir sikma canini.. en son ne kadar demisti dr?Ben cok paniktim dr fark etti .O yuzden cok yorum yapmadi .Rahatsizlanirsan hemen gel .Normal devam ederse haftaya görüşürüz dedi .
Canim orasi dogum yaptığın hastane degil mi direk dr a sor ya da hemsiresine .Yardimci olmak zorundalar daha yeni dogum yaptinBende şuan rahat etmiyorum
Tek basima yapıştırmak da güç olur.
Hastanetdeyim bebeğimin refakatçisi olarak...
Depend kullanıyorum birde sırf iç çamaşırının bitiş yeri dikiş yerine gelmesin diye ama kapalı kalıyor diye sorun olur mu...
Lütfn biliyosanız soyleyin
Güvenilir degil iste ondan korkuyorum gecen hafta 3 tü yine 3 .Ayni hastanede arkadasim dogum yapti .Bebek olcumden 100 200 gr eksik cikti .O cihaz 100 200 fazla gösteriyorsa 3 ten düşük dogacak diye korkuyorum.Bisey olmaz umarim... ama sancin devam ederse de mucizen geliyor demektir panige gerek yok... miss kokusuna hazirlan insallah... bebek kilo almamis demissin ama bence pek guvenilir olmuyor zaten son ölçümler... muhakkak almistir sikma canini.. en son ne kadar demisti dr?
Senin normal dikis mi yapistirmamo canim? Inan hic bilgim yok otesi hakkindaBende şuan rahat etmiyorum
Depend kullanıyorum birde sırf iç çamaşırının bitiş yeri dikiş yerine gelmesin diye ama kapalı kalıyor diye sorun olur mu...
Tam tersinde olabilir? + da cikabilir hic endise etme.. inan hepimiz ayniyiz bu konuda anloyorum seni... 28.haftadan beri bebek kilo alsin diye ugrasiyorumGüvenilir degil iste ondan korkuyorum gecen hafta 3 tü yine 3 .Ayni hastanede arkadasim dogum yapti .Bebek olcumden 100 200 gr eksik cikti .O cihaz 100 200 fazla gösteriyorsa 3 ten düşük dogacak diye korkuyorum.
Canım bende dikiş yerim yapıştırma incecik belli belirsiz bir çizgi var 3 gün bantlı kaldı 4. Gün dr. Açtı bantı hayatına devam et dedi halende normal durumda sadece o çizgi var. Pansuman falan olacak birşey bile yok yani. Sizde nasıl aynı mıSezaryan olan arkadaşlar
Dikişlerinizin bakımınızı nasıl yaptiniz
D9ktor bana bir hafta kalacak dedigi bir bant yapştırdı karnima ama o bant bi hafta olmadan cikti.
Ağrımda var
Burdaki hemşireye sordum ama o da branso olmadığı için bişey demeyeceğini söyledi.
Sis ne yapiyosunuz..
Canım refakatçi pansumanını yapmazlar.servis hastası olmadığın için.pansumanı çok basit biraz pamukla batikon( tendürdiyot) alıp yaranı pamuğa döktüğün batikonla sil ama bir defa sil kirli pamuğu yara üzerinde ikinci defa geçirme.sildikren sonra gazlı bez koy üzerine ve bandı yapıştır .sezeryan hastaları zaten kendileri yaparlar genelde çünkü evde de pansuman devam edecekBende şuan rahat etmiyorum
Evet canım çok şükür ay daha gelmesin çok erken diye 38 lere geldik artık hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimizCok sukur bu haftalara gelebildik canim.
Insallah ya boyle cok zayif olmasini istemiyorum .Tutulabilsin insan kucaklarken tereddut ediyor zayif bebekleri.
Tamam canım söylerim çekiniyorum valla nasıl olcak diye hamilelikten önce akıntım vardı çok onun için muayene olmuştum ozamanda numune için bir şeyle kurcalamıştı doktor birde bilmiyodum napcağını adam birden bir soktu ben şokÇatı bana da soyle salı gunune hazırlığım olsun :/
Eki Görüntüle 2166218 Eki Görüntüle 2166219 Eki Görüntüle 2166220 Eki Görüntüle 2166221 Eki Görüntüle 2166222 Eki Görüntüle 2166223 Eki Görüntüle 2166224 Eki Görüntüle 2166225 Eki Görüntüle 2166226 Eki Görüntüle 2166227
Kızlaar bizim salı doğum olacak artık. Hazırlıklarımız bitti şükür. Sizinle de paylaşmak istedim güzel duygularımı:) sağlıkla kavuşalım herşeyden önce inş.
O pamuklardan bende aldımda hastane çantamda hatta onları ılık suyla ıslatıp mı kullandın canım bir videoda doktor panuklarıda kaynatın diyodu da hastaneye nasıl götürcem öyle diye normal koydum sen nasıl yaptın ilk baştaAynen.. Bende öyle yapıyorum, termos iyi iş gördü :)
Evet olmayinca olmuyor .Dogumdan sonra sutumuz gelsin de insallah toparlarlar .Tam tersinde olabilir? + da cikabilir hic endise etme.. inan hepimiz ayniyiz bu konuda anloyorum seni... 28.haftadan beri bebek kilo alsin diye ugrasiyorumama olmazsa da olmuyor maalesef... gonul isterki azicik kucagi doldursun dogdugunda ... zayif dogarlarsa da sonradan alirlar insallah kiloyu endise etmeyelim. . Saglikli olsunlar da
Yaa evet Iyi ki gece gitmemisim 5 doğum .Birinden biriyle koridorda filan karsilassam heyecandan ben de dogururdumEvet canım çok şükür ay daha gelmesin çok erken diye 38 lere geldik artık hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Tamam canım söylerim çekiniyorum valla nasıl olcak diye hamilelikten önce akıntım vardı çok onun için muayene olmuştum ozamanda numune için bir şeyle kurcalamıştı doktor birde bilmiyodum napcağını adam birden bir soktu ben şok
Bi aletle yapsa neyse elleriyle mi bakarlar acaba ? Çatı muayenesi olanlar, helpp!!Evet canım çok şükür ay daha gelmesin çok erken diye 38 lere geldik artık hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Tamam canım söylerim çekiniyorum valla nasıl olcak diye hamilelikten önce akıntım vardı çok onun için muayene olmuştum ozamanda numune için bir şeyle kurcalamıştı doktor birde bilmiyodum napcağını adam birden bir soktu ben şok
Yaaa iyi atlatmışsın e artk ağrılar sancılar normal kuzum korkma hiç gönlünü ferah tut bebişin ayarladığınız günde gelecek inşallah yaramazlık yapmaz :) acaba alttan iğnelenme batma olması açılmaya mı işaret ? Ben çok ayakta durunca birden bi bıçak saplanıyo sanki içim çekiliyo . :/Canim alttan bicak sapliyorlar gibi oluyordu.2 3 saat boyle 15 20 dk da bir geldi gitti sanci .Uyumusum sabaha karsi sagdan sola dönerken karnimin sag tarafina sanci girdi nefes alamadim .Dönemedim. Sabah da zaten randevu vardi duzensiz sanci cikti 50-75 arasi .
Yok duzensizdi canim simdi evde yatiyorum.
Canim ben burun ameliyatimda iz icin bir krem almistim yone ondan alcam 3 tup bitirdim hic iz kalmadi .Ama dikis tazeyken surulmuyor bir ay sonra filan baslaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?