2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneye gitmeden bu doktorunuzu arayın bence belki on dk bir gelirse çağırır sizi evde sancı çekersiniz belki. Yaa sizin yerinize ben heycanlandım valla allahım kolay doıurmayı nasip ettsin
Amin insallah canim benim bekliyorum zaten evde tatlim gitmedim hastaneye sancilar daha duzenli hale geldi sanki saatte bir bi agri oluyo

Yok duzensizdi canim simdi evde yatiyorum.

Canim ben burun ameliyatimda iz icin bir krem almistim yone ondan alcam 3 tup bitirdim hic iz kalmadi .Ama dikis tazeyken surulmuyor bir ay sonra filan baslaniyor.
Dikişler estetik olmayacak mı onun izi kalmıyor hiç

Hastaneden çıkmadan pansuman yapıp o bandı taktılar hiç bir şekilde çıkarmıyorsun 1 hafta sonra gel dikişleri alıp çıkaracam dedi doktor
Gittim dikişleri aldı bandı çıkardı bişey yap demedi ama içim ürperiyor oraya bakınca
Benm de biraz sizi gibi bir ağri var
10 gün oldu 15 20 gün sonra o ağrı da gidiyor

İzlediğim videolarda parmak diyorlardı doktorlar ama açılma var mı diye elleriyle baktıklarına göre bu da eldir bennce :)
Yıllar önce doğum yapan arkadas her gelen elini daldırıyo demişti geçende instada okudum psikolojimi bozdular valla ellerini ovuşturarak gelenleri tekmeyle uçuracan ordan aslında

Son düzenleme:
Kizlar sizce bu nisan mi foto koyamadim bi turlu kahverengi sümüksü bi akinti oldu az once hafif kirmizi renkte

Bence de hoş bi resim olmadı.

nişan değil yaklaşık 20 gün önce falan benzer şekilde akıntım oldu 39+5 oldum ama hala doğurmadım

Yıllar önce doğum yapan arkadas her gelen elini daldırıyo demişti geçende instada okudum psikolojimi bozdular valla ellerini ovuştutarak gelenleri tekmeyle uçuracan ordan aslında
Benim arkadaşta aynısnı söylemişti habire gelip elini sokuyo diye ama çatıda o kadar değildir ya o sancı çekerkendir öyledir dimii

Hastanede normal içme su ile kullandım ama, eve gelince kaynamış ılınmış su ile kullandım canım. Termosa suyu koyuyorum 2-3 gün rahatça kullanabiliyorum.

Bence de hoş bi resim olmadı.

nişan değil yaklaşık 20 gün önce falan benzer şekilde akıntım oldu 39+5 oldum ama hala doğurmadım
Resim icin ozur dilemistim zaten heyecandan ne yapacagimi sasirdim telas yaptim diye sonradan silmek istedim silemedim sagol yorumun icin ayrica

Canim orasi dogum yaptığın hastane degil mi direk dr a sor ya da hemsiresine .Yardimci olmak zorundalar daha yeni dogum yaptin
Evet canim ama burası yenidogan servisi
Kadın doğum servisi farklı bina da...

Benimki yapıştırma değil canım sanirim
Görmedim ama burdaki doktorlar dikiyormus
Yani pansuman yapmam gerekiyor mu
gerekmiyor mu...
Hastaneden çıkarken bunla ilgili hiçbişey demediler.
Kendinkendine cıktı benimki ama napcam..
Doktor iyice gerdirip öyle yapistirmisti ama tek ba sima da yapmam imkansis gibi.
Dikiş alınacak vs demedi ama herhangibir kadimndoguma git kontrole dedi

Hastanede normal içme su ile kullandım ama, eve gelince kaynamış ılınmış su ile kullandım canım. Termosa suyu koyuyorum 2-3 gün rahatça kullanabiliyorum.
Sağol canım bir termos alayım bende artık lazım olcak peki pamuklarıda kaynattın mı suyu kaynatırken

Benim arkadaşta aynısnı söylemişti habire gelip elini sokuyo diye ama çatıda o kadar değildir ya o sancı çekerkendir öyledir dimii
Çatıda doktor yapacak aynen ama doğum olacağı zaman gelen dalacak normal istiyorumya ben aklım geliiyy gidiiyy valla hurma squat merdiven inme ve bol yürüyüş yapışmam lazım annem geleydi bi onu bekliyorum eşim şuan temizlik yapıyo ben yatış

Bilmiyorum ki oyle bir sey demedi dr canim .O igne batmalarina alistim dedigingibi yorulunca oluyor bu daha farkli .Gecen hafta bir gun de boyle olmustu .Bakalim vucut belirti vermeye basladi .Sağlıkla doguralim insallah.
Dikkat et kendine o zaman cnm yoracak işler yapma
Is istesem de yapamiyorum hem cok sicakhem nefes nefese kalıyorum. Yatmaya devam :))
Dikişler estetik olmayacak mı onun izi kalmıyor hiç
Onu konuşmadık hic .Sezeryan konusu açılınca heyecanim 2 katliyor .Ama bazen sadece yanlarda birer normal dikis oluyormus. O iki dikis olursa da kullanırım.

Aynen benm pamuklarda çantayı bekliyo onları nasıl kaynatacaz hastanede :/ Forse göğüs pedi almışmıydın kullandın mı
Bu topikte mi okumustum bilmiyorum da ilk basta göğüs pesi önerilmiyormus emzirme sutyeni de ayni sekilde .Kimdi ki yazan yaa sebebini unuttum valla

Bu topikte mi okumustum bilmiyorum da ilk basta göğüs pesi önerilmiyormus emzirme sutyeni de ayni sekilde .Kimdi ki yazan yaa sebebini unuttum valla
Niye acaba nerdeyse hepimiz aldık . Gerçi göğüs pedi yerine göğüs kalkanı daha çok işlev görüyo sanırım.

Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?

Canım ben Hacı Şakir’in sabun tozunu aldım. Kızlarımın kıyafetlerini de ilk 1 yıl kendi kıyafetlerimizden ayrı Hacı Şakir’in sabun tozuyla yıkamıştım, gene öyle yapıcam

Ederim doğuma girerken kk kadınlarının hepsine canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…