- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.341
Amin insallah canim benim bekliyorum zaten evde tatlim gitmedim hastaneye sancilar daha duzenli hale geldi sanki saatte bir bi agri oluyoHastaneye gitmeden bu doktorunuzu arayın bence belki on dk bir gelirse çağırır sizi evde sancı çekersiniz belki. Yaa sizin yerinize ben heycanlandım valla allahım kolay doıurmayı nasip ettsin
İzlediğim videolarda parmak diyorlardı doktorlar ama açılma var mı diye elleriyle baktıklarına göre bu da eldir bennce :)Bi aletle yapsa neyse elleriyle mi bakarlar acaba ? Çatı muayenesi olanlar, helpp!!
Bende de bir bant var bi kaç gün sonra kendi başına çıkartabilirsin dedi ama dikişler hala açıldığı için ben korkuyorum kendim çıkartmaya başkasına da çıkartıramam nasıl yapacağımı bilmiyorum. Benim merak ettiğim şey de acaba iz kalmasın diye bir merhem falan sürmek gerekir mi ? Dr bana böyle bişiden bahsetmedi ama piyasada dikiş izi için ürünler varmış
Dikişler estetik olmayacak mı onun izi kalmıyor hiçYok duzensizdi canim simdi evde yatiyorum.
Canim ben burun ameliyatimda iz icin bir krem almistim yone ondan alcam 3 tup bitirdim hic iz kalmadi .Ama dikis tazeyken surulmuyor bir ay sonra filan baslaniyor.
Hastaneden çıkmadan pansuman yapıp o bandı taktılar hiç bir şekilde çıkarmıyorsun 1 hafta sonra gel dikişleri alıp çıkaracam dedi doktorSezaryan olan arkadaşlar
Dikişlerinizin bakımınızı nasıl yaptiniz
D9ktor bana bir hafta kalacak dedigi bir bant yapştırdı karnima ama o bant bi hafta olmadan cikti.
Ağrımda var
Burdaki hemşireye sordum ama o da branso olmadığı için bişey demeyeceğini söyledi.
Sis ne yapiyosunuz..
Yıllar önce doğum yapan arkadas her gelen elini daldırıyo demişti geçende instada okudum psikolojimi bozdular valla ellerini ovuşturarak gelenleri tekmeyle uçuracan ordan aslındaİzlediğim videolarda parmak diyorlardı doktorlar ama açılma var mı diye elleriyle baktıklarına göre bu da eldir bennce :)
Kizlar sizce bu nisan mi foto koyamadim bi turlu kahverengi sümüksü bi akinti oldu az once hafif kirmizi renkte
Benim arkadaşta aynısnı söylemişti habire gelip elini sokuyo diyeYıllar önce doğum yapan arkadas her gelen elini daldırıyo demişti geçende instada okudum psikolojimi bozdular valla ellerini ovuştutarak gelenleri tekmeyle uçuracan ordan aslında
O pamuklardan bende aldımda hastane çantamda hatta onları ılık suyla ıslatıp mı kullandın canım bir videoda doktor panuklarıda kaynatın diyodu da hastaneye nasıl götürcem öyle diye normal koydum sen nasıl yaptın ilk başta
Resim icin ozur dilemistim zaten heyecandan ne yapacagimi sasirdim telas yaptim diye sonradan silmek istedim silemedim sagol yorumun icin ayricaBence de hoş bi resim olmadı.
nişan değil yaklaşık 20 gün önce falan benzer şekilde akıntım oldu 39+5 oldum ama hala doğurmadım
Evet canim ama burası yenidogan servisiCanim orasi dogum yaptığın hastane degil mi direk dr a sor ya da hemsiresine .Yardimci olmak zorundalar daha yeni dogum yaptin
Benimki yapıştırma değil canım sanirimCanım bende dikiş yerim yapıştırma incecik belli belirsiz bir çizgi var 3 gün bantlı kaldı 4. Gün dr. Açtı bantı hayatına devam et dedi halende normal durumda sadece o çizgi var. Pansuman falan olacak birşey bile yok yani. Sizde nasıl aynı mı
Yani pansuman yapmam gerekiyor muCanım refakatçi pansumanını yapmazlar.servis hastası olmadığın için.pansumanı çok basit biraz pamukla batikon( tendürdiyot) alıp yaranı pamuğa döktüğün batikonla sil ama bir defa sil kirli pamuğu yara üzerinde ikinci defa geçirme.sildikren sonra gazlı bez koy üzerine ve bandı yapıştır .sezeryan hastaları zaten kendileri yaparlar genelde çünkü evde de pansuman devam edecek
Kendinkendine cıktı benimki ama napcam..Hastaneden çıkmadan pansuman yapıp o bandı taktılar hiç bir şekilde çıkarmıyorsun 1 hafta sonra gel dikişleri alıp çıkaracam dedi doktor
Gittim dikişleri aldı bandı çıkardı bişey yap demedi ama içim ürperiyor oraya bakınca
Benm de biraz sizi gibi bir ağri var
10 gün oldu 15 20 gün sonra o ağrı da gidiyor
Sağol canım bir termos alayım bende artık lazım olcak peki pamuklarıda kaynattın mı suyu kaynatırkenHastanede normal içme su ile kullandım ama, eve gelince kaynamış ılınmış su ile kullandım canım. Termosa suyu koyuyorum 2-3 gün rahatça kullanabiliyorum.
Oyy maşallah minnoşlaraaaİnşallah canım benim ❤❤
Benimki şu an kucağımda emiyor diğer prensesim de yanımda kardeşinin elini tutuyor ❤
Çatıda doktor yapacak aynen ama doğum olacağı zaman gelen dalacakBenim arkadaşta aynısnı söylemişti habire gelip elini sokuyo diyeama çatıda o kadar değildir ya o sancı çekerkendir öyledir dimii
Bilmiyorum ki oyle bir sey demedi dr canim .O igne batmalarina alistim dedigingibi yorulunca oluyor bu daha farkli .Gecen hafta bir gun de boyle olmustu .Bakalim vucut belirti vermeye basladi .Sağlıkla doguralim insallah.Yaaa iyi atlatmışsın e artk ağrılar sancılar normal kuzum korkma hiç gönlünü ferah tut bebişin ayarladığınız günde gelecek inşallah yaramazlık yapmaz :) acaba alttan iğnelenme batma olması açılmaya mı işaret ? Ben çok ayakta durunca birden bi bıçak saplanıyo sanki içim çekiliyo . :/
Is istesem de yapamiyorum hem cok sicakhem nefes nefese kalıyorum. Yatmaya devam :))Dikkat et kendine o zaman cnm yoracak işler yapma
Onu konuşmadık hic .Sezeryan konusu açılınca heyecanim 2 katliyor .Ama bazen sadece yanlarda birer normal dikis oluyormus. O iki dikis olursa da kullanırım.Dikişler estetik olmayacak mı onun izi kalmıyor hiç
Aynen benm pamuklarda çantayı bekliyo onları nasıl kaynatacaz hastanede :/Sağol canım bir termos alayım bende artık lazım olcak peki pamuklarıda kaynattın mı suyu kaynatırken
Bu topikte mi okumustum bilmiyorum da ilk basta göğüs pesi önerilmiyormus emzirme sutyeni de ayni sekilde .Kimdi ki yazan yaa sebebini unuttum vallaAynen benm pamuklarda çantayı bekliyo onları nasıl kaynatacaz hastanede :/Forse göğüs pedi almışmıydın kullandın mı
Niye acaba nerdeyse hepimiz aldık . Gerçi göğüs pedi yerine göğüs kalkanı daha çok işlev görüyo sanırım.Bu topikte mi okumustum bilmiyorum da ilk basta göğüs pesi önerilmiyormus emzirme sutyeni de ayni sekilde .Kimdi ki yazan yaa sebebini unuttum valla
Merhaba annisler:)) bebek deterjani tercihiniz neler oldu acaba? Dalan roxy öneriyorlar genelde.sivi deterjanlarin leke cikarmadigina dair sikayetler var.sizler neler aldiniz?
Ederim doğuma girerken kk kadınlarının hepsine canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inş.Yaaaa bayıldım hepsine gülümseyerek bakmışım ayyyy çok güzel yapmışsınız Rabbim sağlıkla kavuştursun ♡ demek salı doğumbende çatı muayenesinde olacağım o gün beri öte derken geldik bu haftalara Rabbim hepimizi kavuştursun sağlıklı sıhhatli inşallah, bize de dua et emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?