- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.361
Herkez bunu soruyor bende bilmiyorum çatı muyensinde emin olamadı sanrm ne iyi ne kötü dedi çarşmba günü takrar bakıcak sanrmCanım bebek gelmezse ilk başta suni sancıyı denemesi gerekmiyor mu niye direk sezeryana alıcam diyoki biraz tuhaf değil mi?
aacaba bu göbek çatlaklarındada işi yarar mı azcık karnım çatladı geçirir mi izleri ?Yok duzensizdi canim simdi evde yatiyorum.
Canim ben burun ameliyatimda iz icin bir krem almistim yone ondan alcam 3 tup bitirdim hic iz kalmadi .Ama dikis tazeyken surulmuyor bir ay sonra filan baslaniyor.
Elleriyle ölçüyorlar canım, tamamen organ-ik ':))))Bi aletle yapsa neyse elleriyle mi bakarlar acaba ? Çatı muayenesi olanlar, helpp!!
Hayır canım ya o kadarı abartı. Pamuğu dışarıda bırakma ve fazladan ıslanmış pamuğu sonrakine bırakma yeter.Sağol canım bir termos alayım bende artık lazım olcak peki pamuklarıda kaynattın mı suyu kaynatırken
Doğumu tetikliyomuş öyle duydum. Kendi ama çatı muayenesi öyle olmaz dimi :/Elleriyle ölçüyorlar canım, tamamen organ-ik ':))))
Derin nefes alınca kısa sürüyor etkisi. Benimde ebe hemşire birden yaptı anlamadan o an güçlü bir nefes aldım çok fazla etkilemedi ..gelen suyum daha da çok gelmeye başladı...
Sadece hastanede kullanma demislerdi sanirim inan hatırlayamadım. Ama ben kalkanimi filan götürecegim .Niye acaba nerdeyse hepimiz aldık . Gerçi göğüs pedi yerine göğüs kalkanı daha çok işlev görüyo sanırım.
Magnezyumu aksam aliyorum ona ragmen oldu. Ayrica gunde 2 sise maden suyu içiyorum. Bir de icmesem vay halimeAfilim92 canım sen magnezyum kullanırken mı böle sancılandın gece yoksa kullanmıyor musun?
Sanmiyorum canim yanik ve derin yaralar için .Aleo vera iyi geliyormus catlaklara .Ben evde yetistiriyorum .Yuzume maske bile yapiyorum. Bir kac kez karnima da kullandim ama cok kokuyor .Karnim catlamadi sukur .Kalcam catladi bacaklarimla .Acab
aacaba bu göbek çatlaklarındada işi yarar mı azcık karnım çatladı geçirir mi izleri ?
Yok canım, evde göğüsler fora vaziyetteyim. Elbise tshirt ıslanırsa atıuorum kirliye, zaten terliyorum çok sıcak ve bebişle yapışık vaziyetteyiz.Aynen benm pamuklarda çantayı bekliyo onları nasıl kaynatacaz hastanede :/Forse göğüs pedi almışmıydın kullandın mı
Sağol canım bende devam ediyim ozamanBenimde antibiyotik ve iki ağrı kesici var ama hamilelikte kullandığım kan ilacı ve imom A devam edeceksin dedi
Rahim açıklığına baktı benim... çatı muayenesi farklı olabilir belki ama o da elle bildiğim kadarıyla. Bilenler varsa söylesin farkını ?Doğumu tetikliyomuş öyle duydum. Kendi ama çatı muayenesi öyle olmaz dimi :/
Yok bizmki öyle denk geldi :) salı günü 37+1 oluyorum. Doğumunnn yaklaştııı Yaaa demek beraber yürüdüğümüz bu yolda beni yalnız bırakacaksınZK_ASK Salıdan salıya mı haftana grıorsun sende bnmde öle salı son kontrolum war bnm dgrr salıda sezeryan
En iyisi valla bu mevsimde en mantıklı olanı yapıyosun :) minnoşumuz nasıl ♡ geceler nasıl geçiyor :))Yok canım, evde göğüsler fora vaziyetteyim. Elbise tshirt ıslanırsa atıuorum kirliye, zaten terliyorum çok sıcak ve bebişle yapışık vaziyetteyiz.
Ozamana alışmış oluruz heralde canımÇatıda doktor yapacak aynen ama doğum olacağı zaman gelen dalacaknormal istiyorumya ben aklım geliiyy gidiiyy valla hurma squat merdiven inme ve bol yürüyüş yapışmam lazım annem geleydi bi onu bekliyorum eşim şuan temizlik yapıyo ben yatış
Hastanede çok zor olur ya en iyisi panuğu ılık suyla ıslatıp kullanmak ıslak mendilden iyidir yaniAynen benm pamuklarda çantayı bekliyo onları nasıl kaynatacaz hastanede :/Forse göğüs pedi almışmıydın kullandın mı
Geçen video izlerken doktorun biri söyledide canım bende düşündüm nasıl götürcem o şekilde diye. En iyisi ılık suyla ıslatıp temizlemek ozaman senin dediğin gibiHayır canım ya o kadarı abartı. Pamuğu dışarıda bırakma ve fazladan ıslanmış pamuğu sonrakine bırakma yeter.
Yaklaştı walla yaklastıkca bnde heyecan stres korku artıor bırde ıshal oldum yedıgome ıctıgıme dıkkt eder oldum hıc cklmıor uzulme kıs bllı olmaz belkı senın mucızende hemen hemen ozamanlarda gelır hayırlısıylaYok bizmki öyle denk geldi :) salı günü 37+1 oluyorum. Doğumunnn yaklaştııı Yaaa demek beraber yürüdüğümüz bu yolda beni yalnız bırakacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?