2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebek gelmezse ilk başta suni sancıyı denemesi gerekmiyor mu niye direk sezeryana alıcam diyoki biraz tuhaf değil mi?
Herkez bunu soruyor bende bilmiyorum çatı muyensinde emin olamadı sanrm ne iyi ne kötü dedi çarşmba günü takrar bakıcak sanrm

Acab
Yok duzensizdi canim simdi evde yatiyorum.

Canim ben burun ameliyatimda iz icin bir krem almistim yone ondan alcam 3 tup bitirdim hic iz kalmadi .Ama dikis tazeyken surulmuyor bir ay sonra filan baslaniyor.
aacaba bu göbek çatlaklarındada işi yarar mı azcık karnım çatladı geçirir mi izleri ?

Bi aletle yapsa neyse elleriyle mi bakarlar acaba ? Çatı muayenesi olanlar, helpp!!
Elleriyle ölçüyorlar canım, tamamen organ-ik ':))))
Derin nefes alınca kısa sürüyor etkisi. Benimde ebe hemşire birden yaptı anlamadan o an güçlü bir nefes aldım çok fazla etkilemedi ..gelen suyum daha da çok gelmeye başladı...

Doğumu tetikliyomuş öyle duydum. Kendi ama çatı muayenesi öyle olmaz dimi :/

Niye acaba nerdeyse hepimiz aldık . Gerçi göğüs pedi yerine göğüs kalkanı daha çok işlev görüyo sanırım.
Sadece hastanede kullanma demislerdi sanirim inan hatırlayamadım. Ama ben kalkanimi filan götürecegim .
Afilim92 canım sen magnezyum kullanırken mı böle sancılandın gece yoksa kullanmıyor musun?
Magnezyumu aksam aliyorum ona ragmen oldu. Ayrica gunde 2 sise maden suyu içiyorum. Bir de icmesem vay halime

Acab

aacaba bu göbek çatlaklarındada işi yarar mı azcık karnım çatladı geçirir mi izleri ?
Sanmiyorum canim yanik ve derin yaralar için .Aleo vera iyi geliyormus catlaklara .Ben evde yetistiriyorum .Yuzume maske bile yapiyorum. Bir kac kez karnima da kullandim ama cok kokuyor .Karnim catlamadi sukur .Kalcam catladi bacaklarimla .

Aynen benm pamuklarda çantayı bekliyo onları nasıl kaynatacaz hastanede :/ Forse göğüs pedi almışmıydın kullandın mı
Yok canım, evde göğüsler fora vaziyetteyim. Elbise tshirt ıslanırsa atıuorum kirliye, zaten terliyorum çok sıcak ve bebişle yapışık vaziyetteyiz.

Kizlar bir yontem okumustum .Bu kullandiginiz temizleme pamuklarini kavanoza dolduruyorsunuz .Her birini koyarken 2 3 damla isitip sogutulmus zeytinyagi damlatiyorsunuz .Direk kullanima hazir oluyor .Masaj yagi ve pisik kremi kullanmayanlar saf zeytinyagi kullaniyor .Ben de yapcam bunu.

Yok canım, evde göğüsler fora vaziyetteyim. Elbise tshirt ıslanırsa atıuorum kirliye, zaten terliyorum çok sıcak ve bebişle yapışık vaziyetteyiz.
En iyisi valla bu mevsimde en mantıklı olanı yapıyosun :) minnoşumuz nasıl ♡ geceler nasıl geçiyor :))

Ozamana alışmış oluruz heralde canım artık en son gelene sende sok hatrın kalmasın deriz bende normal istiyorum inşallah olur ya bazen ay yapabilcem mi diyorum sonra yapanlardan neyin eksik diye gaza getiriyorum kendimi :) merdiven inme yapıyorum sadece ben o da işte mecburşuktan wcye gittiğim için zırt pırt :) hurmaya pazartesi başlıcam birde adaçayına. Oh en güzeli benimde eşim evde çamaşır falan atmmıştım onları ser dedim sermiş süpürmüş evi :)
Aynen benm pamuklarda çantayı bekliyo onları nasıl kaynatacaz hastanede :/ Forse göğüs pedi almışmıydın kullandın mı
Hastanede çok zor olur ya en iyisi panuğu ılık suyla ıslatıp kullanmak ıslak mendilden iyidir yani
Hayır canım ya o kadarı abartı. Pamuğu dışarıda bırakma ve fazladan ıslanmış pamuğu sonrakine bırakma yeter.
Geçen video izlerken doktorun biri söyledide canım bende düşündüm nasıl götürcem o şekilde diye. En iyisi ılık suyla ıslatıp temizlemek ozaman senin dediğin gibi

Yok bizmki öyle denk geldi :) salı günü 37+1 oluyorum. Doğumunnn yaklaştııı Yaaa demek beraber yürüdüğümüz bu yolda beni yalnız bırakacaksın
Yaklaştı walla yaklastıkca bnde heyecan stres korku artıor bırde ıshal oldum yedıgome ıctıgıme dıkkt eder oldum hıc cklmıor uzulme kıs bllı olmaz belkı senın mucızende hemen hemen ozamanlarda gelır hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…