- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.381
Kaç gün oldu doğum yapalı canım?Evet canim ama burası yenidogan servisi
Kadın doğum servisi farklı bina da...
Benimki yapıştırma değil canım sanirim
Görmedim ama burdaki doktorlar dikiyormus
Yani pansuman yapmam gerekiyor mu
gerekmiyor mu...
Hastaneden çıkarken bunla ilgili hiçbişey demediler.
Kendinkendine cıktı benimki ama napcam..
Doktor iyice gerdirip öyle yapistirmisti ama tek ba sima da yapmam imkansis gibi.
Dikiş alınacak vs demedi ama herhangibir kadimndoguma git kontrole dedi
Gece yatmak bilmiyor, sabah kalkmak bilmiyor. Bunu bu kadar erken söyleyeceğini hiç tahmin etmezdim ama öyle maalesef.En iyisi valla bu mevsimde en mantıklı olanı yapıyosun :) minnoşumuz nasıl ♡ geceler nasıl geçiyor :))
ben de dalan roxy aldım :) ama bazen kalıntı olabiliyor deterjanı fazla koyma ve ek durulama yap.
Ben dalan roxy kullandım canım çok hoşuma gitti kokusu mis gibi. Memnunum ben. Diğerlerini denemedim hiç.
Az kullanman yeterli oluyor canım zaten. 1 makina çamaşıra yarım çay bardağı ölçüsü o ölçüde kullandım hiç ikinci durulama falan yapmadan yıkadım. Hala da kokuyor dolap mis gibi.
Burada hepimiz ondan aldık sanırım yenidoğan ıslak mendili. Al canım. Birde ben bebek temizleme pamuklarından aldım ılık suyla da silerim belki ilk 10 gün falan dedim. Ya da pamukla vücudunu silerken falan güzel.
12li aldım ilk etapta sonra bittikçe alırım dedim canım depolamadım. Oğluşun odasını çekeryim resimlerini yükleyeyim buraya. Çekmecelerine sıraladım hepsini.
Bebek temizleme pamugu alın cnm bende baby&me kullanıyorum ıslak mendil kullanma cnm şimdilik ama al evde bulunsun ıslak mendil, ilik suyla temizliyorsun cnm. Ben suyu kaynatıp termosa koyuyorum 2 gün idare ediyor beni.
Roxy sabun tozu aldım, memnunum ben
Al cnm indirimi takip et ben 6 li paket almıştım şimdi tekrar alicam. 2 paketim kaldı bizimkinin maşallahı var :))
Ben dalin kullaniyorum cnm.
Bende herseyi sebamed aldim canim. .
Biz de burdan birbirimize sorarak ogrendik canim .Tabii ki sorabilirsin. Yardimci oluruz .Indirim takip et .Ben bir ara her gun e bebek,civil,joker,h&m bakiyordum.
16-18arasi hala hangisi oldugunu soylemedi .Dogmazsa haftaya kadar o zaman gun vercek sanirim.
kızlar tavsiyeleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah razi olsun ❤❤ cansiniz gercekten.tekrardan cok sagolunnCanım ben Hacı Şakir’in sabun tozunu aldım. Kızlarımın kıyafetlerini de ilk 1 yıl kendi kıyafetlerimizden ayrı Hacı Şakir’in sabun tozuyla yıkamıştım, gene öyle yapıcam
6 gün oldu cnm bugünleKaç gün oldu doğum yapalı canım?
Beni 7.gunde kontrol edin çağırdı istersen sen de git bir kontrole için rahat eder hem
Gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin .Hayirli evlat olsun insallahMerhaba kızlar ben uzun süren suni sancı sonrası sezeryana alındım önce spinal sonra genel anestezi uygulandı hiç bir şey beklediğim gibi gitmedi ama çok şükür bebeğim de ben de atlattık eve geldik her şey geride kaldı çok şükür şu an iyiyiz bir kaç gün dinlenip gelicem inşallah ilgilenen dua eden herkese teşekkür ederim
Canim e bebekte pipiped satılıyor .Esinden iste rahat edersin .Kızlar ustum başım kalmadi
Bizim oğlan fışkırır tarzda kakasini yapıyor.
Çarşaf üstüm başım hep kaka oluyor.
Siz besledikten hemen sonra mi degistiriyosunuz altını
Yoksa bekliyomusunuz
Canim e bebekte pipiped satılıyor .Esinden iste rahat edersin .
Daha kaç günlük ki olsun sabret hepimizin olacağı o zaten :) Rabbim ona sağlık sana kolaylık versin önerilerini bekliyorum doğumdan sonraya inşallah ♡♡♡Gece yatmak bilmiyor, sabah kalkmak bilmiyor. Bunu bu kadar erken söyleyeceğini hiç tahmin etmezdim ama öyle maalesef.
Ağlıyor canım meme istiyor sürekli ve kucak.. Umarım daha sonra düzene girer. Hiç iş yapamıyorum çünkü. Buraya yazarken bazen tek parmakla zor yazıyorum fırsat bulunca.
Yediklerinden etkileniyor olabilir .Uyurken dene belki o zaman yapmaz .Canım küçük tuvaleti sıkıntı değil
Kakasini boyle yapıyor. Hadi bekliyorum siliyim diye bir kaldiriyorum çocuk gazla bir kakasinida fiskirtiyor.
Anne sütünden oluyomuş
Hemsire ve doktor olabilr dedi ama çözüm başka ne olabilr ki
Ne guzel bi duygu dimi sağ salim kavuş inşallah canım bakalım neler yasayacağız Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi♡♡♡
Yaklaştı walla yaklastıkca bnde heyecan stres korku artıor bırde ıshal oldum yedıgome ıctıgıme dıkkt eder oldum hıc cklmıor uzulme kıs bllı olmaz belkı senın mucızende hemen hemen ozamanlarda gelır hayırlısıyla
Bendee bu hafta başlycam hurma olayına :) inşallah kolay doğumumuz olur ya. Fatma ana otu duydun mu hiç annem umreden getrmişti doğum başladığnda onu kullanacağız inşallah doğumu kolaylaştırıyor Allahın izniyle ♡♡♡Ozamana alışmış oluruz heralde canımartık en son gelene sende sok hatrın kalmasın deriz bende normal istiyorum inşallah olur ya bazen ay yapabilcem mi diyorum sonra yapanlardan neyin eksik diye gaza getiriyorum kendimi :) merdiven inme yapıyorum sadece ben o da işte mecburşuktan wcye gittiğim için zırt pırt :) hurmaya pazartesi başlıcam birde adaçayına. Oh en güzeli benimde eşim evde çamaşır falan atmmıştım onları ser dedim sermiş süpürmüş evi :)
Hastanede çok zor olur ya en iyisi panuğu ılık suyla ıslatıp kullanmak ıslak mendilden iyidir yani
Geçen video izlerken doktorun biri söyledide canım bende düşündüm nasıl götürcem o şekilde diye. En iyisi ılık suyla ıslatıp temizlemek ozaman senin dediğin gibi
Url sini kopyaladım sekmeyi açtım koydum kenara. Yaparım bende kendimi hazır hissettiğimdenormal doğumu kolaylaştırmak için egzersizler bugün denemeyi düşünüyorum
Gözün aydin canım, keşke isdediğin gibi olsaydı doğumun ama en önemlisi sonu iyi bitmesi.Merhaba kızlar ben uzun süren suni sancı sonrası sezeryana alındım önce spinal sonra genel anestezi uygulandı hiç bir şey beklediğim gibi gitmedi ama çok şükür bebeğim de ben de atlattık eve geldik her şey geride kaldı çok şükür şu an iyiyiz bir kaç gün dinlenip gelicem inşallah ilgilenen dua eden herkese teşekkür ederim
Cokk guzel tabiii.Rabbim olmayanlarada isteyenlere ugrasanlarada hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallahNe guzel bi duygu dimi sağ salim kavuş inşallah canım bakalım neler yasayacağız Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi♡♡♡
O kaynanan normal bi insanı depresyona sokar kaldı ki hamileyken yada lohusayken depresyon kaçınılmaz olur. Ama sen ne yapman gerektiğini biliyorsun canım. Bebeğine odaklanıp onunla mutlu olacaksın kulağını kapatacaksın he he deyip geçeceksin inşallah hersey yolunda gider senin için, doğumda ve sonrası için Allah kolaylık versin.Dün ve bu gün baya detayli temizlik yapdım birde doğuma yakın yaparım, nerden geldiyse bu enerji? Oturdukdan sonra anladım ayaklarmın ağrısını. Baya yorulmuşum.
Bide dün fark etim uturduğumda karnim bacak arama değiyor karnim dülmüş gibi his ediyorum, kızım kanalamı yerlerşdi acaba?
Ama 40 haftasnı doldurup oyle gelsin lohusalığım aklima geldiğinde baya korkuyorum kızımda nerdeyse depresyona giriyordum.
Kimsenin beni anlamaması, baskısı, tavsıye gibi emirleri, kotu bir anne olduğmu soylemeleri, aklima geldikce bile kotu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?