- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.101
Allah yardimcin olsun canim .Kendine gelince bebisinin ve senin guzel haberlerini bekliyoruz .Yatışım verildi suni verecekler olmazsa sezeryana dönüşecek doppler çok iyi çıkmadı doğurunca haber veririm inşallah
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzYatışım verildi suni verecekler olmazsa sezeryana dönüşecek doppler çok iyi çıkmadı doğurunca haber veririm inşallah
İnşallah bekler canım hiç korkma bende doktordan şmdi çıktm bebek gayet doğum pozisyonunu almış ama ben normal doğuramayacağım sanırımYa sen bıtanesınnn cok ii geldı ewet kac kısı ellerınden gcıor aslında ama ılk bı ınsan gene operasyon falan dıe dusununce n blım ısde haklsıın smdı doktordayım bebek baya asagı ınmıs umarım bı hafta daha bekler ya cok korkuorm haftaya bgun amelıyat gunu yatıs kagıdımıda aldım umarım bkler
İnşallah isteedıgın gbı normal olur ama olmıycaksada zorlamanın anlamı yok tabı kanala mı gırmıs oluor yanıİnşallah bekler canım hiç korkma bende doktordan şmdi çıktm bebek gayet doğum pozisyonunu almış ama ben normal doğuramayacağım sanırımkemik yapım dan dolayı. haftaya tekrar bakacak çatı muayenesi ilk kez baktığım için kendni kasmış olabilirsin haftaya bakcm dedi
Hadi bakalım hayırlı hberlerini bekliyorum canım stres yapma çatıyı unut :)
Pubis kemiğim basıkmışiki kere daldırdı baktı sağolsun. Kendni kastığın için böyle olmuş olabilir haftaya tekrar bakacağım normalde doğum sırasında açılır ama seninki kıymetli bi gebelik olduğu için riske atamam sezaryen yapar alırım dedi. Benim 2 kaybım var ya ondan. Bebek iri olursa hiç riske atmam dedi 3350 gram olmuş haftaya nekadar olur bilmem
Kanı idrarı verdim nst den şmdi çıktım cildiyeden de biyopsi sonucumu aldım bekliyorum boş boşmoralimde bozuldu haftaya tekrar bakacak
Aklın yolu birOh iyi yapiyorsun .Ay iyi hatirlattin ben bavula yelpazemi koyacaktim .Bebis dogunca klima açamayız hastanede .
Canım senlede günlerimiz aynı bende başlıyım bari hurmaya çoğaltıyım. Adaçayı içiyomsunHurmaya başladım kızlar :) habire yiyorum
Neden korkuyosun o doktorların akşama kadar elinden senin benim gibi kaç tanesi geçiyo valla ben sezaryen olacak olsaydım günüm belli saatim belli deyip keyfime bakardım stres olma hiç emin ol Rabbim darda koymaz kolaylık elbet verirAdaisyLove de çok korkuyodu bak şimdi bebişle çılgın geceler :))
Darısı başımızaHiç sorma canım ya
Valla korkulacak hiç bişey yok geçip gidiyor işte ne ağrı kaldı ne sızı çok şükür
Belkide kastığın içindir canım hiç bozma moralini. Bebeğin sağlıklı olsunda sezaryen normal hiç fark etmez canım sen onu düşünme şimdi bebeğine kavuşacağını düşün. Yakınmış kiloları bebişlerimizin canım.Pubis kemiğim basıkmışiki kere daldırdı baktı sağolsun. Kendni kastığın için böyle olmuş olabilir haftaya tekrar bakacağım normalde doğum sırasında açılır ama seninki kıymetli bi gebelik olduğu için riske atamam sezaryen yapar alırım dedi. Benim 2 kaybım var ya ondan. Bebek iri olursa hiç riske atmam dedi 3350 gram olmuş haftaya nekadar olur bilmem
Kanı idrarı verdim nst den şmdi çıktım cildiyeden de biyopsi sonucumu aldım bekliyorum boş boşmoralimde bozuldu haftaya tekrar bakacak
Daha hiç içmedim canım ama başlıcam buakşam evde varmış taze onu demlicemCanım senlede günlerimiz aynı bende başlıyım bari hurmaya çoğaltıyım. Adaçayı içiyomsun
Canım cok çok geçmiş inşş bişe olmas Allahın izniyle sağlıkla çıkar küvezden. Hayırlı olsun bebişinizde güle güle büyütünKızlar benim oğluşum geldi ama 38+5 de kaka yapmış içerde.haftası geçince yapmıyormuş sadece verilmiş sadakamız varmış ki yeni yapmış daha. Yinede küveze aldılar 4 5 saat ne olur ne olmaz diye daha göremrdim bende 3660 g mış. Dua edin oğluşuma kızlar.
Her insanda farkli oluyor ama genelikle 5 dk bire düşdüğünde 4cm acılma olur ve sanci arası sıklaşarak 10 cm ulaşır son anlarda 1 dk birede düşe bilir 3 dk da birede.Kızlar normal doğumda hani sancı en son 5 dk ya mı iniyor yoksa 1 dk ya mı iniyor. Bu sırada kaç saniye sürüyor ağrı girmesi bilen varmı?
Ben de senle ayni fikirdeyim. Yaziyi sadece yarisina kadar okuyabildim. Hadi o vitamini alma da saglikli cocuk dogur bakalim becerebilcek misin .Gecmisle kiyas cok yanlis .Bizim ninelerimizin zamaninda her sey doğaldı. Hic bir gidanin genetigi oynanmamisti .Yani ne yeseler yariyordu .Ee biz zehirle besleniyoruz da doyduk saniyoruz .Bu dusuncedeki insanlar otizmden down sendromundan ve genetik hastaliklardan bi haber .Mesela ben 2li test yaptırmadım. Ama bu görüşte oldugum icin degil. Ben zaten ozel egitimciyim gerekli donanima sahibim .Haftasi benden geri olan arkadaslarim bizde mi yaptırmasak dediler .Yok siz yaptırın oyle bir durum varsa kendinizi geliştirin dedim .Bu yazilanlar cok ütopik. Oyle bir dunya yok vardi aslinda ama eskide kaldi.Allah in rahmimize koyduğu emanete cok iyi bakmaliyiz .Gerekli her tetkigi yaptirmaliyiz .Hesabi bizden sorulacak zira
kesinlikle haklısın. benim anneannem 12 kere doğum yapmış hiç hastaneye gitmeden ve 3 bebeği ölmüş. hatta biri öldüğünde 3 yaşındaydı sanırım. aynen bu şekilde hastanesiz doktorsuz aşısız ve vitamin kullanmadan. 3 tane ölü bebek. iyi ki tuvalet köşelerinde tek başına doğum yaparken kendisi ölmemiş. hala bu devirde bana eskiden doktor mu varmış onlar nasıl doğmuş diyenler var. bebeğime çay verilmesini istemediğimde ben verdim bişey olmadı diyen kv var. nasıl bu kadar geri kafalı olunabiliyor anlamıyorum.
Gozun aydin canim hoş gelmiş Arden bebekKızlar benim oğluşum geldi ama 38+5 de kaka yapmış içerde.haftası geçince yapmıyormuş sadece verilmiş sadakamız varmış ki yeni yapmış daha. Yinede küveze aldılar 4 5 saat ne olur ne olmaz diye daha göremrdim bende 3660 g mış. Dua edin oğluşuma kızlar.
Canım maşallah tombik oğlana, inşallah sorunsuz atlatırsınızKızlar benim oğluşum geldi ama 38+5 de kaka yapmış içerde.haftası geçince yapmıyormuş sadece verilmiş sadakamız varmış ki yeni yapmış daha. Yinede küveze aldılar 4 5 saat ne olur ne olmaz diye daha göremrdim bende 3660 g mış. Dua edin oğluşuma kızlar.
Canim gecmis olsun Allahim korusun gun gecince olur derler ama belki bebisnstrese girdi vs gozetimde tutmalari daha iyi cnm kanina vs de bakarlar ins saglicakla kucaginada alir emzirirsin Allah bagislasin...Kızlar benim oğluşum geldi ama 38+5 de kaka yapmış içerde.haftası geçince yapmıyormuş sadece verilmiş sadakamız varmış ki yeni yapmış daha. Yinede küveze aldılar 4 5 saat ne olur ne olmaz diye daha göremrdim bende 3660 g mış. Dua edin oğluşuma kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?