2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bekler canım hiç korkma bende doktordan şmdi çıktm bebek gayet doğum pozisyonunu almış ama ben normal doğuramayacağım sanırım kemik yapım dan dolayı. haftaya tekrar bakacak çatı muayenesi ilk kez baktığım için kendni kasmış olabilirsin haftaya bakcm dedi

İnşallah isteedıgın gbı normal olur ama olmıycaksada zorlamanın anlamı yok tabı kanala mı gırmıs oluor yanı

Hadi bakalım hayırlı hberlerini bekliyorum canım stres yapma çatıyı unut :)

Pubis kemiğim basıkmış iki kere daldırdı baktı sağolsun. Kendni kastığın için böyle olmuş olabilir haftaya tekrar bakacağım normalde doğum sırasında açılır ama seninki kıymetli bi gebelik olduğu için riske atamam sezaryen yapar alırım dedi. Benim 2 kaybım var ya ondan. Bebek iri olursa hiç riske atmam dedi 3350 gram olmuş haftaya nekadar olur bilmem

Kanı idrarı verdim nst den şmdi çıktım cildiyeden de biyopsi sonucumu aldım bekliyorum boş boş moralimde bozuldu haftaya tekrar bakacak

Parislim

Hiç sorma canım ya
Valla korkulacak hiç bişey yok geçip gidiyor işte ne ağrı kaldı ne sızı çok şükür

Selam Kızlar ben de bu sabah kontrole gittim 40+3 üm. Bundan sonra üç günde bir çağırdı doktor. Hareketlerinde azalma olursa üç günü bekleme dedi. Haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğiz sanırım kendisi gelmezse suni ile başlatacak doğumu. Kendi sancımla gelmesini çok istiyorum ama nasip. Kaka yapma durumunu sordum, burada da merak edenler vardı. Günü dolunca o risk varmış, ultrasondan da anlaşılmıyormuş, nst de kalp atışları farklılaşırsa şüpheleniriz dedi doktorum o yüzden son haftalarda veya benim gibi haftası geçmiş olanlar bebek hareketlerini mutlaka takip etmeliymiş bilginiz olsun.

Belkide kastığın içindir canım hiç bozma moralini. Bebeğin sağlıklı olsunda sezaryen normal hiç fark etmez canım sen onu düşünme şimdi bebeğine kavuşacağını düşün. Yakınmış kiloları bebişlerimizin canım.

Canım senlede günlerimiz aynı bende başlıyım bari hurmaya çoğaltıyım. Adaçayı içiyomsun
Daha hiç içmedim canım ama başlıcam buakşam evde varmış taze onu demlicem

Canım cok çok geçmiş inşş bişe olmas Allahın izniyle sağlıkla çıkar küvezden. Hayırlı olsun bebişinizde güle güle büyütün

Kızlar normal doğumda hani sancı en son 5 dk ya mı iniyor yoksa 1 dk ya mı iniyor. Bu sırada kaç saniye sürüyor ağrı girmesi bilen varmı?
Her insanda farkli oluyor ama genelikle 5 dk bire düşdüğünde 4cm acılma olur ve sanci arası sıklaşarak 10 cm ulaşır son anlarda 1 dk birede düşe bilir 3 dk da birede.

Hâlâ bilincli insanlar oldugunu bilmek cok guzel. Iyi anne iyi evlat demektir ♡

Gozun aydin canim hoş gelmiş Arden bebek
Insallah uzun tutmazlar .Hemen koynuna alirsin .

Va
Canım maşallah tombik oğlana, inşallah sorunsuz atlatırsınız

Canim gecmis olsun Allahim korusun gun gecince olur derler ama belki bebisnstrese girdi vs gozetimde tutmalari daha iyi cnm kanina vs de bakarlar ins saglicakla kucaginada alir emzirirsin Allah bagislasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…