2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda alırsın yavrusunu kucagina... bebek strese girerse yapar derler kakasini ama şükür sende erken haberiniz olmuş
 
Yaşadığımız cag gözönüne alininca cok utopik noktalari var ama guzel bir yazi olmus... katildigim noktalarid var
 
Kizlar cati ağrısından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum .Surekli ayaktayim cok yoruldum ya Eğilebilsem ufak tefek isler yapcam o da yok .Patlamak uzereyim.
Ayni agri bende de cok fena var gecen haftadan beri sadece sabahlari vardi... son 2-3gun her daim benle maalesef
 
Kızlar 1 saat önce geldi oğluşum bir sıkıntısı yokmuş allahtan hepinize teşekkürler. Sütüm doğumdan önce geldi oğluşu küveze koymadan ameliyathanede ebe getirip emzirdi. 3 gibi getirdiler emdi 10 dakika uyuyor şimdi. Aynı bana benziyor burnu gözleri. O kadar güzel bir duygu ki yanımdan ayıramıyorum. İnş hepiniz sağlıkla kavuşun.
 
Ayni agri bende de cok fena var gecen haftadan beri sadece sabahlari vardi... son 2-3gun her daim benle maalesef
Magnezyuma baslayinca gecmisti .Ama aksam bir anda basladi batiyor resmen. Can sıkıntısı kurabiye yaptim belim kopuyor dinlenemeyince.
Süper ya cok sevindim kuzum .Spinal mi olmuştun ?Nasıldı musait olunca paylaşır misin?
 
Gozunuz aydin Allah bagislasin :))
 
Eşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektim Gittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
 
Kızlar yine sancı çıktı alttan baktı kafası çok aşağıda dedi minik bir açıklık var dedi. Sizce minik açıklık bir gece dayanır mı? Sez olduğu için Dr hmn alacaktı ben eve geldim. Yarın sabah 10 da hastanede ol dedi. İnşallah dayansin
 
İnşallah dayanır canım dinlenmene bak ne kaldı zaten 24 saat bile kalmamış Allah yardımcın olsun inşallah.
 
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.
 
Eşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektim Gittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
Kıyamam canım ya ayy sende bebişine kavuşanlar grubuna girceksin ozaman ne güzel canım günün belli artık şimdi bir hafta geçmez sana :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…