- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.141
Canim senin nişanin geldimiSelam Kızlar ben de bu sabah kontrole gittim 40+3 üm. Bundan sonra üç günde bir çağırdı doktor. Hareketlerinde azalma olursa üç günü bekleme dedi. Haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğiz sanırım kendisi gelmezse suni ile başlatacak doğumu. Kendi sancımla gelmesini çok istiyorum ama nasip. Kaka yapma durumunu sordum, burada da merak edenler vardı. Günü dolunca o risk varmış, ultrasondan da anlaşılmıyormuş, nst de kalp atışları farklılaşırsa şüpheleniriz dedi doktorum o yüzden son haftalarda veya benim gibi haftası geçmiş olanlar bebek hareketlerini mutlaka takip etmeliymiş bilginiz olsun.
Çok sevindim canim güle güle büyütün bebeğinizi :)Kızlar 1 saat önce geldi oğluşum bir sıkıntısı yokmuş allahtan hepinize teşekkürler. Sütüm doğumdan önce geldi oğluşu küveze koymadan ameliyathanede ebe getirip emzirdi. 3 gibi getirdiler emdi 10 dakika uyuyor şimdi. Aynı bana benziyor burnu gözleri. O kadar güzel bir duygu ki yanımdan ayıramıyorum. İnş hepiniz sağlıkla kavuşun.
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım başlarda zor emiyorlar ama alışır elbetKızlar ben doğum yaptım elhamdülillah gayet iyiyiz ameliyat harika gectg kesinlikle stres yapmayın... Gayet iyiyiz Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşAllah detaylı anlatım daha sonra bizmki uykucu çıktı emsin diye uğraşıyoruz
Şimdiden hayırlı olsun canım sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah :)Eşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektimGittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
Dayanabilir canım benimde 1 cmdi açıklık yatmadım hastaneye, evde hep dinlendim sabah 2.5 cm olmuştu. Yorulmamaya çalış gece bişey olursa gidersiniz zatenKızlar yine sancı çıktı alttan baktı kafası çok aşağıda dedi minik bir açıklık var dedi. Sizce minik açıklık bir gece dayanır mı? Sez olduğu için Dr hmn alacaktı ben eve geldim. Yarın sabah 10 da hastanede ol dedi. İnşallah dayansin
Yok canım ben de doğuma dair hiçbir belirti yok şimdilik.Canim senin nişanin geldimi
Ne zamandan beri oyleydi benim karnim normal ayaklarini göğsümün hemen altinda hissediyorum .Yukardadir heralde .Cnm bnm de öyle ve meğer başı çok aşağıdaymis ama açılma minicik dedi.
Benimki de göğsümün biraz altında ayakları bazen vurunca göğüs kafes kemiğime denk geliyor hatta. Hala yukarıda :/Ne zamandan beri oyleydi benim karnim normal ayaklarini göğsümün hemen altinda hissediyorum .Yukardadir heralde .
Elleri de karnimin yan taraflarinda hep yumruk yapiyor :))Benimki de göğsümün biraz altında ayakları bazen vurunca göğüs kafes kemiğime denk geliyor hatta. Hala yukarıda :/
Ya aynen değişik duyguymuş durup durup gülüyorum :) 11de çıkmştk eve şmdi geldk çok fena yorgunum alt tarafta iyi değil acaip sıcak çok seviniyorum daha fazla perişan olmadan kavuşurum inşallah. Hepimiz sağ salim kavuşalım ♡♡♡Kıyamam canım yaayy sende bebişine kavuşanlar grubuna girceksin ozaman ne güzel canım günün belli artık şimdi bir hafta geçmez sana :)
Seninki de benimki gibi :)Elleri de karnimin yan taraflarinda hep yumruk yapiyor :))
Su whatsapp yazisini okudum. Yazan grubu cok iyi tanirim. Canan hoca haşa ben allahim dese din degistirirler. Tahlillerini herseylerini yaptırıp ayni hastanede tedaviyi reddederler. Halbuki hadislerle ayetlerle sabittir ki şifa aranir aranmalidir. Peygamberimiz ureyin cogalin diye emretmiş. Bundan 100 yil once dogumda kadin ölümü cocuk felci ani bebek ölümü oýle coktu ki. Sorsunlar bakalim o bilmişler ninelerine ebelerine kac yasayan kac ölü evladin var diye ölü en az 4 tür. Ama tum bunlari akli mantigi kenara iter ve boyle seytana ayak uydururlar. O whatsapp grububdakilere soyleyin eger onlarin asisiz cocuklari benim cocuguma bir hastalik bulastirira vebalinu kim ödeyecek? Insan sirf degisik olacağım diye bir evladi nasil harcar
E niye tarama testi yapıyormuşumum. Çünkü hayatimi oyle bir melege gore hazirlamak icin. Bilmek dua etmek en dogal hakkim. Belki allah sesimi duymak istedi duami istedi ve o derdi verdi ve bende duayla geçireceğim?
Cati muayenesi ve seker testinde hadi belki diyeyim. Ama en en en bozuk saattte dogruyu gösteriyor. Kanmayin bunlara hanimlar ilacinizi vitamininizi icin. Sifa reddetmek karninda can olan birinin haddine degil. Isterseniz birebir tanistiririm sizi ayni bu kafadan bir tanidigim var sifir asi sifir ilac. Bebek suan 15 aylik gozlerinin önü mosmor emekleme degilde surunmeye basladi daha yeni . Belki yurur belki yurumez allah bilir. Simdi yana yakila örümceklere bindirdi annesi karsi ciktigi herseyo denedi ama kim bilir nesi eksik yavrucagizin ki olan olmus ayakta durmuyor. Yapmayin etmeyin.
Saol cnmÇok sevindim canim güle güle büyütün bebeğinizi :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım başlarda zor emiyorlar ama alışır elbet
Şimdiden hayırlı olsun canım sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah :)
Dayanabilir canım benimde 1 cmdi açıklık yatmadım hastaneye, evde hep dinlendim sabah 2.5 cm olmuştu. Yorulmamaya çalış gece bişey olursa gidersiniz zaten
Kafa asagidaysa ayaklar göğsün orda zaten cnm benim öyle bazen nefesimi kesiyorNe zamandan beri oyleydi benim karnim normal ayaklarini göğsümün hemen altinda hissediyorum .Yukardadir heralde .
Yani asagida olduğunu sanmıyorum.Kafa asagidaysa ayaklar göğsün orda zaten cnm benim öyle bazen nefesimi kesiyor
Kızlar benim oğluşum geldi ama 38+5 de kaka yapmış içerde.haftası geçince yapmıyormuş sadece verilmiş sadakamız varmış ki yeni yapmış daha. Yinede küveze aldılar 4 5 saat ne olur ne olmaz diye daha göremrdim bende 3660 g mış. Dua edin oğluşuma kızlar.
Kızlar bugün nişanim geldi. Kontrole gittik sanci yok açılmada yok. Ama ebe Çatın geniş dedi. Ama açıklık olmaması canımı sıktı
Kızlar yarın konseye cikicaz .
Dualarınizdan bizleri eksik etmeyin lütfen
Hayırlı haberler alalım inşallah.
Kızlar ben doğum yaptım elhamdülillah gayet iyiyiz ameliyat harika gectg kesinlikle stres yapmayın... Gayet iyiyiz Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşAllah detaylı anlatım daha sonra bizmki uykucu çıktı emsin diye uğraşıyoruz
Benimde aynı öyle, mideme bakıyorum her gün inmişmi dye halbuki en baştan beri çok aşağıda gibiydiNe zamandan beri oyleydi benim karnim normal ayaklarini göğsümün hemen altinda hissediyorum .Yukardadir heralde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?