2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin nişanin geldimi

Çok sevindim canim güle güle büyütün bebeğinizi :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım başlarda zor emiyorlar ama alışır elbet
Eşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektim Gittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
Şimdiden hayırlı olsun canım sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah :)
Dayanabilir canım benimde 1 cmdi açıklık yatmadım hastaneye, evde hep dinlendim sabah 2.5 cm olmuştu. Yorulmamaya çalış gece bişey olursa gidersiniz zaten

Sayfalar çok hızlı ilerliyor bebişle takip etmek zor oluyor doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz Allâh analı babalı büyütsün. Hamile arkadaşlarda son zamanların keyfini çıkarın şimdiden özlemeye başladım hamileliğimi içimdeki kıpırtıları . Her anı ayrı güzel gerçi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Kıyamam canım ya ayy sende bebişine kavuşanlar grubuna girceksin ozaman ne güzel canım günün belli artık şimdi bir hafta geçmez sana :)
Ya aynen değişik duyguymuş durup durup gülüyorum :) 11de çıkmştk eve şmdi geldk çok fena yorgunum alt tarafta iyi değil acaip sıcak çok seviniyorum daha fazla perişan olmadan kavuşurum inşallah. Hepimiz sağ salim kavuşalım ♡♡♡

Canım cok gusel acıklamıssın.sorsan tüp bebeğede karsıdırlar ama ben tup bebekle hamile kaldım.ama hep de suan inandım hayatta Allah herşeyi vesile kılıyor önümüze eger tüp bebekle hamile kalırsam buda gene Allah bole istediği için bunu bana vesile kıldığı içindir dedim Allaha şükür cok az kaldı meleğime kavusmama.hepde hayırlısını istedim.persembe gunu sezeryanla doğumum var.ama sezeryan içinde bahaneler sunulduğunu soluyorlar.benim rahim ağzını kapatan 6-7 cm lik miyomum var 1 profesor 1 docent bu sekilde normal doğum yapamayacagımı soledi ve doğumumu 2 side yaptıracak degil yani olacagım sezeryanın onlara hiç bir faydası yok.ben bukadar zor kavusmusken normal doğum askı yuzunden kaybedersem sağlığı bunun neresinde aramalıyım.elbette yapılabiliyosa normal doğum hem kadın hem bebek için en guseli ve sağlıklısı ama olmuyorsada inat etmenin alemi yok.genede verende alanda elbette Allah buna inancımız sonsuz.ama bizim dinimizde cahillik dini deil.neyse uzun oldu yazdıkların hosuma gitti bende kendi durumumdan örnek vermek istedim

Saol cnm

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün inşallah. Bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle tam vaktinde geldi bebeğin

Kızlar bugün nişanim geldi. Kontrole gittik sanci yok açılmada yok. Ama ebe Çatın geniş dedi. Ama açıklık olmaması canımı sıktı

Nişanın geldiyse doğum yakındır inşallah canım. Sıkıntı yapma biraz daha bekle bakalım açılman da sancın da başlar inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…