- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.221
Hepimizin gonlune gore versin insallahCanım üzülme kaderimizde ne yazılıysa o olacak önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması , Allah gönlüme göre versin.
Kızlar hepsini okuyamadım 5 saat suni sancı yedim 8cm açılma oldu fakat bebiş aşağı inmedi acil sezeryana alındım spinalle tosunumu aldım kucağıma 4kg inş daha detaylı yazarım
Allah analı babalı büyütsün inş allah bizede nasip etsin. .Kızlar 11 de başlayan macera saat 13.30 da ameliyat a girmemle devam etti stres yaparım diye diye girdim ama Rabbim yardım etti çok soğukkanlı bir şekilde girdim Dr lar ile muhabbet ettik derken oglum 10 dk içinde doğdu çok şükür.Sonra ki rahatlıkla biraz uyku hali v.s derken ciktim çok şükür kapıda büyük oğlum beni bekliyordu sonra bebeğim geldi çok güzel bir duygu.3.kez yaşatan Rabbim e sukurleş olsun Allah'ım hepinize sağ salim yasatsin inşallahhhhh
Beni de canım ya özellikle sancıdan sezaryene geçenlerden sonra korktum bende.hayırlısıyla sağsalim kavuşalım yavrularımızaYaa normal doğum yapan arkadaş sayısı azaldıkça beni bi korku almaya başladııııııAllahım zorlaştırma kolaylaştır..
Sağ salim kucağına alirsin inşallah cnm her şey çok güzel olacak hamileliğinin son günü tadını çıkar ❤
Amin inşallah
Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Oooo süper canım günün belli artık şafak saymaya başlayabilirsin çok sevindim sağ salim kucağına alirsin inşallah ❤❤❤
Dayanır inşallah canım aceleci çıktı seninki :)
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün
Forse canım doktora aldım bugün göbeğini yaktı doktor çok ağladı kuzum
1. 2 hafta daha devam edebilirmis normal dedi ama ne olduğunu soramadım kuzum çok ağlayınca.
Enfeksiyon sanırım
Saol canm bebepin kafası bi türlü aşağı inmedi Dr kafasına dokunamadı bi türlü yukarı çekti kendini normal doğumdan sezeruana geçtim ama çok şükür bnde oğlumda iyizHayırlı olsun bebeğin canım neden sezeryan ?
Kıyamam yaa.. Çok zor anlayabilıyorum umarım bi an önce düzelir canım hastanede başka bi işlem yapmıolar mı?Neler yapmadım ki tam 6 saat aralıksız kompres sıcak duş sağma tekrarladm banamsn demedi kıpkırmızı semsert duruyordu doktru aradm hastneye yönlendrdi şimdi burda sağyrm ama pek fark yok
Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt 3 çocuğunuda :)Kızlar 11 de başlayan macera saat 13.30 da ameliyat a girmemle devam etti stres yaparım diye diye girdim ama Rabbim yardım etti çok soğukkanlı bir şekilde girdim Dr lar ile muhabbet ettik derken oglum 10 dk içinde doğdu çok şükür.Sonra ki rahatlıkla biraz uyku hali v.s derken ciktim çok şükür kapıda büyük oğlum beni bekliyordu sonra bebeğim geldi çok güzel bir duygu.3.kez yaşatan Rabbim e sukurleş olsun Allah'ım hepinize sağ salim yasatsin inşallahhhhh
Korkma canım ikiside doğum şekli sonuçta, kendini sabit bi düşünceye kaptırma hayırlısı neyse o olsun.Yaa normal doğum yapan arkadaş sayısı azaldıkça beni bi korku almaya başladııııııAllahım zorlaştırma kolaylaştır..
Canım göbeği mi kanıyordu ben kaçırdım sanırım. Bizimde göbeğimiz dün düştü bugün baktım kan kurusu vardı sabah götürücem bende, internetten baktım k vitamini yapılıyormuş ama sürekli bi kanama yok bizde sizinde mi öyleydi?Ben de gittim bugün bütün gün doktordaydım.. K vitamini iğnesi vurdurdu doktor. Haftaya geçmezse göbeği yakılacak canım benimde, inşallah geçerbugün sarılık 15 e çıkmış bebeğim hiç kilo almamış çok üzüldüm mecbur mama başladık. İnşallah haftaya kadar alır, sararıp soldu yavrum şu iki günde yine çıkmış sarılığı. Doktor geçer endişe etme dedi. Ama mama takviyesiyle.
Allah yardım etsin inşallah da bebeğim kilo alsın elimden geleni yapıyorum canım ama bugün tartıyı ve sarılığı görünce şok oldum. İğne yaptılar 2 tüp kan aldılar idrar tahlil derken çok ağladı kuzum.
İnşallah bi an önce düzelirler....
Aynı şeyi ben de yaşadım :) haberi olmasına rağmen yokmuş gibi mesaj attıAllah im son zamanlarda lüzumsuz akrabalar mantar gibi türüyor. Cok cok yakin bir akrabam 9 ay arayıp sormamis .Az once ayy hamile misinn diye msj atmış. Hic inandirici degil ee biliyorsun ordan burdan duymussundur .ucan kustan haberin olur bu ne samimiyetsizlik yaa
Merhabalar.Bu ara giremiyorum çok kafa dolu olunca.yarın öğleden sonra ameliyata girecek Ateş'im.2 kilo olmasını beklediler.Ameliyat olmasa bu hafta çıkacaktı yavrum hastaneden.emmeye başladı biberonla besliyoruz.1990 gr olmuştu.yorulunca 1900 e düştü yine.tomografi çekildi bugün beyindeki sıvı yayılınca yarın hemen ameliyata almaya karar verdiler.Dua edin bize nolur sağ salim çıkalım.bu günlere kadar geldi yavrum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bununda üstesinden gelir yavrumuz duam sizinleMerhabalar.Bu ara giremiyorum çok kafa dolu olunca.yarın öğleden sonra ameliyata girecek Ateş'im.2 kilo olmasını beklediler.Ameliyat olmasa bu hafta çıkacaktı yavrum hastaneden.emmeye başladı biberonla besliyoruz.1990 gr olmuştu.yorulunca 1900 e düştü yine.tomografi çekildi bugün beyindeki sıvı yayılınca yarın hemen ameliyata almaya karar verdiler.Dua edin bize nolur sağ salim çıkalım.bu günlere kadar geldi yavrum.
Canim allah size anne baba olarak sabir güc kuvvet versin.. gercekten yasamayanin anlayamicagi kadar zordur. Allah acil sifalar versin yavruna, allahin izniyle bugünleri zorlu birer ani olarak hatirlatsiniz insallah ilerde. Sen de gönlünü ferah tutmaya calis dua et hep.. allah büyük dedigin gibi bugünlere kadar getiren rabbim bundan sonrasini da yazmistir merak etme güclü olMerhabalar.Bu ara giremiyorum çok kafa dolu olunca.yarın öğleden sonra ameliyata girecek Ateş'im.2 kilo olmasını beklediler.Ameliyat olmasa bu hafta çıkacaktı yavrum hastaneden.emmeye başladı biberonla besliyoruz.1990 gr olmuştu.yorulunca 1900 e düştü yine.tomografi çekildi bugün beyindeki sıvı yayılınca yarın hemen ameliyata almaya karar verdiler.Dua edin bize nolur sağ salim çıkalım.bu günlere kadar geldi yavrum.
Merhabalar.Bu ara giremiyorum çok kafa dolu olunca.yarın öğleden sonra ameliyata girecek Ateş'im.2 kilo olmasını beklediler.Ameliyat olmasa bu hafta çıkacaktı yavrum hastaneden.emmeye başladı biberonla besliyoruz.1990 gr olmuştu.yorulunca 1900 e düştü yine.tomografi çekildi bugün beyindeki sıvı yayılınca yarın hemen ameliyata almaya karar verdiler.Dua edin bize nolur sağ salim çıkalım.bu günlere kadar geldi yavrum.
Canim hastanedeyken geceleri 4 saate kadar uyuyabilir demislerdi. 4u gecerse kaldirin dediler.Kızlar geceleri bebeklerinizi kaç saatte bi uyandırıyorsunuz? Benim kızım gündüz çok güzel emiyor ama gece 5-10 dk emip uyuyor ve yarım saatte zor uyanıyor 2 saatte bi uyandırmak içim almıyor nedense mışıl mışıl uyurken uykusu gidiyor yavrumun.
3 saatte bi kalksak sorun olur mu sizce?
Canım ben 2 saatte uyandrmaya çalıştm ama bugün kontrolümz vardı doktor 3-4 saate kadar geceleri uyandrma dedi bende zorla uyandryrdum doktor öyle diyince bu gece 3 saate kurdum saati eğer erken uyanırsa kendi bilirKızlar geceleri bebeklerinizi kaç saatte bi uyandırıyorsunuz? Benim kızım gündüz çok güzel emiyor ama gece 5-10 dk emip uyuyor ve yarım saatte zor uyanıyor 2 saatte bi uyandırmak içim almıyor nedense mışıl mışıl uyurken uykusu gidiyor yavrumun.
3 saatte bi kalksak sorun olur mu sizce?
Canim sagip vermeyi denediniz mi? Benim gogusler de berbat durumda acik yaraya donustu. Aglaya aglaya emziriyorum. Dr sagip verebilirsin ama arada emzir ki memeyi unutmasin dedi. İnsallah daha iyi oluruz.Oglu mun göbeği düştü...
Emzirirken göğsüm çok aciyor...
Krem sürdüm
Tahinin yağını surdm hafifledi .
Ama bizim oğlan çok ağlıyor.
Dün 10 gram vermiş.
Çok çaresiz hissediyorum..
Sütun geliyor ama canım acıyor ve oğlum yakalayamiyo
Canım memeye alıştırmaya çalışıyorumCanim sagip vermeyi denediniz mi? Benim gogusler de berbat durumda acik yaraya donustu. Aglaya aglaya emziriyorum. Dr sagip verebilirsin ama arada emzir ki memeyi unutmasin dedi. İnsallah daha iyi oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?