2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı büyütsün inş allah bizede nasip etsin. .

Ben de gittim bugün bütün gün doktordaydım.. K vitamini iğnesi vurdurdu doktor. Haftaya geçmezse göbeği yakılacak canım benimde, inşallah geçer bugün sarılık 15 e çıkmış bebeğim hiç kilo almamış çok üzüldüm mecbur mama başladık. İnşallah haftaya kadar alır, sararıp soldu yavrum şu iki günde yine çıkmış sarılığı. Doktor geçer endişe etme dedi. Ama mama takviyesiyle.
Allah yardım etsin inşallah da bebeğim kilo alsın elimden geleni yapıyorum canım ama bugün tartıyı ve sarılığı görünce şok oldum. İğne yaptılar 2 tüp kan aldılar idrar tahlil derken çok ağladı kuzum.
İnşallah bi an önce düzelirler....

Kızlar sezeryan sancısını azaltmanın bi yolu varmı tecrübeli anneler yardım edin lütfen çok sancm var ilaçlar fayda etmiyo

Neler yapmadım ki tam 6 saat aralıksız kompres sıcak duş sağma tekrarladm banamsn demedi kıpkırmızı semsert duruyordu doktru aradm hastneye yönlendrdi şimdi burda sağyrm ama pek fark yok
Kıyamam yaa.. Çok zor anlayabilıyorum umarım bi an önce düzelir canım hastanede başka bi işlem yapmıolar mı?
Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt 3 çocuğunuda :)
Yaa normal doğum yapan arkadaş sayısı azaldıkça beni bi korku almaya başladıııııı Allahım zorlaştırma kolaylaştır..
Korkma canım ikiside doğum şekli sonuçta, kendini sabit bi düşünceye kaptırma hayırlısı neyse o olsun.
Canım göbeği mi kanıyordu ben kaçırdım sanırım. Bizimde göbeğimiz dün düştü bugün baktım kan kurusu vardı sabah götürücem bende, internetten baktım k vitamini yapılıyormuş ama sürekli bi kanama yok bizde sizinde mi öyleydi?

Çok geçmiş olsun bu arada umarım çabucak atlatır sarılığı minnak mamayla süt takviyesiyle halledersin canım içini ferah tut. Çoğumuz mama takviyesi vermek zorunda kalıyoruz sonuçta. Sağlıklı olsunlarda bi şekilde.

Aynı şeyi ben de yaşadım :) haberi olmasına rağmen yokmuş gibi mesaj attı

Kızlar geceleri bebeklerinizi kaç saatte bi uyandırıyorsunuz? Benim kızım gündüz çok güzel emiyor ama gece 5-10 dk emip uyuyor ve yarım saatte zor uyanıyor 2 saatte bi uyandırmak içim almıyor nedense mışıl mışıl uyurken uykusu gidiyor yavrumun.
3 saatte bi kalksak sorun olur mu sizce?

Z Zelichka ateş ve sen nasılsınız canım
Merhabalar.Bu ara giremiyorum çok kafa dolu olunca.yarın öğleden sonra ameliyata girecek Ateş'im.2 kilo olmasını beklediler.Ameliyat olmasa bu hafta çıkacaktı yavrum hastaneden.emmeye başladı biberonla besliyoruz.1990 gr olmuştu.yorulunca 1900 e düştü yine.tomografi çekildi bugün beyindeki sıvı yayılınca yarın hemen ameliyata almaya karar verdiler.Dua edin bize nolur sağ salim çıkalım.bu günlere kadar geldi yavrum.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bununda üstesinden gelir yavrumuz duam sizinle

Canim allah size anne baba olarak sabir güc kuvvet versin.. gercekten yasamayanin anlayamicagi kadar zordur. Allah acil sifalar versin yavruna, allahin izniyle bugünleri zorlu birer ani olarak hatirlatsiniz insallah ilerde. Sen de gönlünü ferah tutmaya calis dua et hep.. allah büyük dedigin gibi bugünlere kadar getiren rabbim bundan sonrasini da yazmistir merak etme güclü ol

İnşallah sağ salin atlatsın Ateş oğlumuz ameliyatını , hayırlısıyla eve çıktığınız büyüdüğünüz haberlerini alalım en kısa sürede canım , dualarımız kalbimiz sizinle .

Canim hastanedeyken geceleri 4 saate kadar uyuyabilir demislerdi. 4u gecerse kaldirin dediler.

Oglu mun göbeği düştü...

Emzirirken göğsüm çok aciyor...
Krem sürdüm

Tahinin yağını surdm hafifledi .

Ama bizim oğlan çok ağlıyor.
Dün 10 gram vermiş.
Çok çaresiz hissediyorum..
Sütun geliyor ama canım acıyor ve oğlum yakalayamiyo

Canım ben 2 saatte uyandrmaya çalıştm ama bugün kontrolümz vardı doktor 3-4 saate kadar geceleri uyandrma dedi bende zorla uyandryrdum doktor öyle diyince bu gece 3 saate kurdum saati eğer erken uyanırsa kendi bilir

Canim sagip vermeyi denediniz mi? Benim gogusler de berbat durumda acik yaraya donustu. Aglaya aglaya emziriyorum. Dr sagip verebilirsin ama arada emzir ki memeyi unutmasin dedi. İnsallah daha iyi oluruz.

Canim sagip vermeyi denediniz mi? Benim gogusler de berbat durumda acik yaraya donustu. Aglaya aglaya emziriyorum. Dr sagip verebilirsin ama arada emzir ki memeyi unutmasin dedi. İnsallah daha iyi oluruz.
Canım memeye alıştırmaya çalışıyorum
sağıp kaşıkla verince tukuruyo

Biberonla ise doyuyor
Yavaş akımlı ama yine de memeyle aynı emme stilinde degil...
Of of..
Inşallah geçer..
Bende ağlayarak emsiriyrum ki bebegim yaakalamiyo ağlıyor.k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…