2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şükür hiç baş ağrım olmadı dikiş yerleri yanıyor gibi sızlıyor canım
O bende de var ama dayanilmayacak kadar değil arada çok oluyor sonra geçiyor ama iç dikişlerin baya sürüyor iyileşmesi korse takınca çabuk toparliyor acılar da geçiyor diye duymuştum ama nasıl korse alınıyor nereden alınıyor bilmiyorum

Evet canim ya o sacma espiriler insanın ömrünü yiyiyor resmen banada içerde biri dahami var diye espiri yapıyorlardı, hata kırkım cıkmışdı yeni yemek yemişdim üstelik gorumcemin bir akrabası eve gelirken görmüş o hamile kadın kım diye sormuş gicik oldum.

Ya aynen süt gelmeyince tukuruyor halbuki emziğin amacı zaten oyalamak karnı da aç degil.

Anladım çok zor zamanlar hakikaten ya beslenme düzenleri otursa bı uyku düzenleri de oturacak sanki. Aventin soothie emziği iyi diyorlar canım ondan dneicem ben de
Oğlum 30 günlük oldu. Beni asla emmiyor. Memeye yaklastirinca atıyor kendini. Eds sistemi bile hazirlamistim bir ihtimal emer diye ama olmayacak galiba.

Son düzenleme:
Nasıl verebiliyosun doğru.
Ben kahverengi kısmını bir türlü ağzına sokmayı başaramıyorum
Benim hem gogsum hemde o kahve kısmı büyük oysaki

Bende öyle hissediyorum

Çıkmaz bir döngü resmen...
Ama alıştım biras.
Eve çıkınca ne olacak orasını bilmiyorum.
Hastane de tek ilgilendiğim şey oğlum ama çıkınca
Ev
Insanlar
Vücut temizliği gibi bir sürü şeyle uğraşmak zorunda kalicam

Ama sen de sanci yoktu ve suyun gelmemisti degil mi. Yani apar topar almasini gerektirecek hayati bir durum da yoktu. Tam rezillik Allah tan bir sey olmamis. Yerinde olsam hastane ve doktoru sikayet ederdim. Tekrar gecmis olsun
Sancı da yoktu suyum da gelmemişti aynen öyle. Umarım kimsenin başına gelmez. Çok sinir bozucuydu. Travma yaşattı bana. Tek tesellim içerde uyuyan minik adamım. Sağlıklı olsun başka birşey istemem artık napalm olan oldu.

Ya yadirgiyorsa memeni biberon değiştir bence. Benimkinin memeyi reddetmesinde bu bahsettiğin meme ucu uzunluğu çok etkili galiba. Çocuk memeyi meme kabul etmiyor ucu biberon gibi uzun olmayınca. Aventten memnunum temizliği kolay bebek boğulmuyor içerken. Ama gaz sorunu olduğu için belki de browns bı mucize olur diyorum. Şimdi bebişn emziği aldığında meme aramıyor mu aç değilken? Ya da oyalayabiliyor mu bı yarım saat falan? Brownsun temizliği kolay mı bı de?

Haklısın.. uyuyunca bile özlüyorum :) ama dinlenmek pek mümkün olmuyor. Eşim ve annem pek anlaşamadığı için tek kaldık evde, yardım edenim yok. Ev işi yemek yine bende. Çok yorgun be bitkinim bu yüzden

Haftada 2 3 kez sürüyorum korkumdan .Zaten dogumum da sabah aksam olur .Yara olmasin yeter ki .
Canım bende öyle yaptım ama çocuk emerken mutlaka önce ucunu kavrayıp sonra sonra alışıyor ister istemez biraz acı olabilir oraya takılma dayanilmiyacak gibi degil cok şükür benimki ama ilk kavradığı zaman aciyoazicik.

Memeyi alttan kavrayıp ucunu sivrileştiriyorum, ağzına alınca kafasından da bastırıyorum Canım..

Hastane iyidi, yemek temizlik derdi yok ama eve gelince fenalaştım ben

Ya boyle kanayanlari filan gorunce korktum acikcasi bir de meme ucum var mi yok mu anlayamadim var ama gozume kucuk görünüyor. Kahverengi kısımla verilecek orasi tamam da bilemiyorum iste

Benim de ablam bir hafta kalıp gitmişti esim de işe başladı aynı gun bızde tek kalmıştık ama en azından Bı kaç hafta kahvaltıyı eşim hazırladı akşam yemeğinde hazır tukettık evide oyle Bı topladım derken zaman gectı şimdi yine aynı olucak bu sefer ablam gelemiyor sadece eşim ve ben idare edıcez biliyorum kolay değil ama işte anne olmak zevkli olduğu kadar cok cok zor öyle böyle derken gececek evim mutfağım yemekler mukemmel olsun diye uğraşma olduğu kadar olsun yıpratma kendini Rabbim kolaylık versin

Canim bebeğin bir 40 cıksın daha kolay olucak her şey, hele birde 3 ayını bitirsin 4-6 ay lar en güzel bebeğin en rahat ayları düzeni oluşucak sonucda hep boyle olmuycak onunla birlikde geziceksiniz yakında..
Herkes aynı şeyi söylüyor canım ama bana hep böyle olcak gibi geliyor nedense. Inşallah dediğin gibi olur alır kuzumu gezerim. Gerçi o ara kış gelmiş olcak ama olsun havalar güzelken gezeriz artık.
Bende aynıyım. Hamilelik günlerimi özledim şimdiden o zaman daha bi rahattım. Gerçi kızım ayrı bi huzur veriyor ama yine de bunaldım biraz sürekli aynı şeyleri yapmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…