2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ev neysede yemek konusunu hakletmem lazım bi şekilde cnm. Sütüm az zaten mama takviyesi alıyoruz. Sütümü arttırmam lazım beslenmem lazım ama mümkün olmuyor saol cnm, hepimize işallahh

Evet cnm, hele gece uykusuzluğu beni hepten bitirdi..

Canim kolestaza genellikle dokuntu eslik etmez bir de kolestazda dokuntusuz bir sekilde daha cok el ve ayaklar kasinir. Bana bakilan tahliller AST ALT ALP ve Biluribin oldu. Tedbir amacli doktorun dedigi dogru. Kolestaz olsa dahi canini sıkma, ya degerleri dusurup dogumu bekleyecekler ya da doguma alacaklar. Dokuntulerin ne alemde cok kasintin var mi

Ev neysede yemek konusunu hakletmem lazım bi şekilde cnm. Sütüm az zaten mama takviyesi alıyoruz. Sütümü arttırmam lazım beslenmem lazım ama mümkün olmuyor saol cnm, hepimize işallahh
Bulgur pilavı, petıbör bisküvi ben de çok süt yapardı dene istersen ınsallah bol bol sutun olsun cnn

Kizlar bebedor manuel pompa kullanan var mi?
Ben dogumdan sonra 6 ay bebegimle kalacagim insallah. Ek gidaya geçtiğimizde ise geri donecegim. Bu yuzden ilk zamanlar sirf mastit olmamak adina gogsu boşaltmak icin pompa bakayim diyorum. O yuzden cok kaliteli bir sey arayisina girmedim. Yanlis mi dusunuyorum sizin onerileriniz nedir?

fatma_sibel merhaba senin kedilerin vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum. Senden öğrenmek istediğim kedilerin bebeginle anlaşabiliyor mu? Bu arada gözün aydın allah bebeğine sana sağlık huzur versin. Bende bebeğimi bekliyorum yanlız benim kedim asabi biraz. Kıskanacak diye korkuyorum.

Memeyi alttan kavrayıp ucunu sivrileştiriyorum, ağzına alınca kafasından da bastırıyorum Canım..

Hastane iyidi, yemek temizlik derdi yok ama eve gelince fenalaştım ben

Bende şuan eve çıkmaktan korkuyorum
Hastane gerçekten iyidi.
Eşimde çıkman iyi olacak daha çok dinlenirsin diyor ama sanmıyorm

O bebek kişin evde durursa gezmezsin tm ama durmaz, ben kızımı dişarı cıkarırken kışin pembe bataniyesne sarardim onu gördüğünde ağlar ila bi yere gitmek zorunda kalırdık görüncede nasil kahkaha atardı.
Yaz kış fark etmez o cocuk gecmek isdeyecek.

Evet cnm, hele gece uykusuzluğu beni hepten bitirdi..
Camim esinle annen anlasamiyormus ya peki yakin misiniz ?Eger yakınsa esin evde yokken gelse 3 5 cesit yemek yapsa, buzluga atilabilecek kofte ,borek vs yapsa .Sen de saglikli beslenmelisin ki bebegine süt olsun .

Canim deneyimim yok ancak arastirdigim kadari ile manuel ile sagim yapmak daha cok zaman aliyormus .Bir de arkadasim manuel kullaniyordu hic ise yaramadi sutu cekmedi .Tabii kisiden kisiye degisir .2 kez para vermek zorunda kalmayayim diye ben direk elektrikli ciftli aldim.

Hayirli ugurluolsun yavrularınız insallah :) gözünüz aydın

Bende varim 17sine insallah :)

Masallah allah anali babali büyütsün gözünüz aydın:)
Kizlar bugun kontrole gittim bu 18ne gun vermisti simdide dio ki 21ne alalim sastim kaldim valla ama bi yondende iyi oldu 18i bana erken geliodu
Offff bende de ayni dert var... 14u diye bekledik 10 gündür. . Dünkü kontrolde 17si olsun dedi dr :) yeni safak 5....

Günün netlesti mi canim? Benim artik kesin insallah 17sine

Günün netlesti mi canim? Benim artik kesin insallah 17sine
Artik gunu ben belirliyecem dr bana birakti ya .Dun o kadar bunaldim ki bugün gidecektim. Sonra gece uzun uzun düşündüm. Biraz daha sabredecegim insallah .Cunku esimin ctesi il dışında cok onemli sinavi var.Insallah ctesiyi atlatalim diyoruz dayanabilirsem. Simdi annem geldi .Suyumu bile o getiriyor az hareket edince canimin yanması da azaldi.Kimildamiyorum sadece parmaklarim oynuyor foruma yazarken :)

Canım allah kolaylık versin. Annenin gelmesine çok sevindim en azından eşinin sınavı geçene kadar yatarak geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…