2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bugün biz de 1 haftalık olduk çok şükür çıktığımdan beri baş ağrılarim çok fazlaydı diye pek yazamadım hatta burda da sizlerden yardım istedim ama hiç bir şey çare etmedi nihayet dün gece eşim beni başka bir hastaneye götürdü orda iğne yaptılar ve ilaç yazdılar o ilaç çok iyi geldi şükür bugün ilk defa evimin içinde yürüyorum masaya oturuyorum :) bebeğim de ben kaç gündür uyuyorum diye uyuyordu sanki bugün ben ayaklaninca o da ayaklandı uyumuyor ha bire bakınıp duruyor :) ne kadar zorluk da ceksek hamilelikte ve doğumda ama sonuç mükemmel masum yavrularımiz için her şeye değer doğum yapacak arkadaşlar yakında sizleri de bekliyor bu eşsiz mutluluk , inşallah en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz yavrularınıza

Sezeryan olan arkadaşlar ne zaman geçecek bu acı bebeğimle ilgilenemiyorum her oturup kalkmada ağlayacak gibi oluyorum neredeyse
Daha dün akşama kadar bu soruyu neredeyse telefondan rastgele numara çevirip tanimadiklarima da soracaktım maalesef hiç bir yaptığım çare etmedi anca dün gece başka bir hastaneye götürdü eşim orda yapılan iğne ve doktorun yazdığı ilaç tesir etti 1 haftadır çekmediğim acı kalmamıştı bebeğimi bile yatarak emziriyordum bugün çok şükür geziyorum , yani ağrın çoksa evde kendi başına yaptıkların çare etmiyorsa o zaman uzmandan yardım almak lazım canım

Sezeryan doğum yaptıktan bir gün sonra ayaklandim Allaha sukur cocugumla da ilgilenebildim. Doktorun verdiği kremde çok ise yaramisti agri kesicilerde iyi geldi, benimle aynı gün doğum yapan kadınla hastanede karşılaşmıştım kadının ağrıları dinmemisti doktorumuz farklıydı. Ben krem kullandigimi söyledim kadına doktoru sadece ağrı kesici vermis.

Herkesin bünyesi aynı değil ne yazıkki ...

İnşallah ağrılarınız biter. Benmde çok ağrım olmaz inşallah..

yürüyüp oturup kalkıyorum ama acıyla pazartesi kontrole gidicem yarın falan hafiflemezse erkenden gitmeyi düşünüyorum

yürüyüp oturup kalkıyorum ama acıyla pazartesi kontrole gidicem yarın falan hafiflemezse erkenden gitmeyi düşünüyorum
Canim gecmis olsun insallah hemen toparlanirsin.Ertesi gun sabah mi taburcu oldun ?Bir de ameliyathane ekibinin tutumu nasıldı Arkadaslarim hep iyi kisilerdi diyor ama surekli ayni personel olmuyor tabii .Son bir sorum var .Refakatcin annen miydi ,esin surekli durdu mu ?Benim annem kalcak esim de dururum diyor ama ekstra ucret istiyorlarmis .Ben de gerek yok girer çıkarsın gece kisa araliklarla dedim .

inşallah canım sende bir önce sağlıkla kavuş yavruna ameliyathanedekiler ilgiliydi başımdaki anestezi uzmanı dk dk herşeyi anlattı başladılar bebek doğdu getirecekler birazdan falan dedi iyimisin diye falan kontrol ediyor konuşturuyor seni sadece gece ki hemşire ekibini pek beğenmedik emzirme konusunda falan bilgi vermediler hiç biz biraz laf soktuk öyle anlattılar gece eşimde kaldı annemde eşimide çıkaracaklarlardı ziyaret saati bitince eşiyim ben durucam dedi oradaki yine çıkarmaya çalışınca neyse refakatçi parasını çıkarken veririz diyince tamam dedi çıktı.Aslında eşimle tek kalmayı düşünüyorduk ama Allahtan öyle bir hata yapmamışız çocuk mahvolurdu annem bebekle ilgilenirken eşim benle ilgilendi 2side lazım bence. Akşam 5te doğum yaptım ertesi gün 4te taburcu oldum. Zaten doğuma girerken ücreti peşin almışlar 1700 normal sezeryan farketmiyor demişler. Taburcu olurken refakatçi parasında istemediler unuttular heralde.

Pupp yaşayan arkadaşlarım E Egepam ZK_ASK bugün beni devlette takip eden doktorum tahlillerin eksik olduğunu söyledi. Karaciğer enzimlerinde sorun yoktu. Aç karnına Safra asitlerinede baktır yüksek çıkarsa acil Sezeryan dedi beni korkuttu bir de internette ciğer filmi yaptırın diyor sizdede bunlara mi baktılar? Inşallah kolestaz değildir içim rahatlamadi bi türlü

Safra asitleri sonucumu ben geçen gün aldım temiz çıktı. 1 hafta sürdü sonuç çıkması. Bugun yaptırdn mı ? Geciktirme her ihtimale karşı. birde bendede karaciğer enzimlerine baktılar başka film milm istemediler. Ben sendekinin aman aman büyük ciddi bişey olduğunu sanmıyorum canım. Kolestaz değil bence. Zaten şükür ki son haftalarındasın korkma. Nasılsın peki kaşıntı devam mı ? Kabarıp kabarıp geliyomu kaşıdıkça. Benim sinek ısırığı gibi oluyodu kaşıdıkça kabardım kabardıkça kanattım valla.

son haftalarda kilo alımının yavaşladığını bilmiyodum takvimi de okumamıştım içim rahatladı teşekkürler :)
Canm benm son kontrolumde bebegim 3300e yakin bir kiloda cikmisti ultrasonda tam ogunün aksamina dogum oldu ve 2993 kilo idi daha az çıkıyo kilolari. Hatta dusun ben dogana kadar 4u gecerse demistm kendi kendime srnin gibi ama bu isler belki olmuyomus onu amladm.

Afilim92 canm valla ben cok oncede meme ucu kremi kullaniminin gereksiz oldugunu dusunuyorum dogduktan hemen sonra baslamak yeterli bence. Ama kremi sorarsan ise yario

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…