2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok su gibi akmıyor avent gibi. Temizliğinde ekstra ortasındaki yeşil zımbırtı var. İçinden ince bir çubuk çıkıyor onla temizliyosun. Ben sudan geçirip sterilizatöre koyuyorum zahmetli gelmiyor bana.

Gereksiz insanlar bana da 6 aylıkken 9*aylık gibisin diyorlardı takma kafana kendilerini görmüyorlar
Hayr zamanla indi ama daha 1,2 gunlukken lohusa kadinin nie morelini bozarlarki anlamiyorum bu insanlari
Bende eyluldemi gitsek die dusunuyorum dedign gibi agustosta cok sicak olur
Onuda dediler canm dusuncesizler iste

Peki tecrübeli anneler bu göbek nolcak? Ben ikiz olmasına rağmen 7 kilo alabildim ameliyat sonrası 8 kilo verdim. Oh kilo bile verdim diye seviniyordum ama aynaya bakınca hiçte öyle gözükmüyor baya sarkık bir göbek var. Korse aldım ama sıcaktan fenalık geliyor takamıyorum pek. Spor yapacak vakitte yok püff

Canım allah kolaylık versin. Annenin gelmesine çok sevindim en azından eşinin sınavı geçene kadar yatarak geçirirsin
Yatamiyorum ama koltugun ucuna oturmak da yetiyor .Batmalar başlayınca ayakta duruyorum .Anitkabir askerleri gibiyim yani hareketsiz .Ama bu halime de bin şükür. Ya gebeligin başlarında ortasinda olsaydı halim ne olurdu .En azindan simdi dogurma sansim var.
Canim korseyi tak .Gunde 2 saatle basla sonra artir sureyi .Degilse toparlamak daha zor olur .

Camim esinle annen anlasamiyormus ya peki yakin misiniz ?Eger yakınsa esin evde yokken gelse 3 5 cesit yemek yapsa, buzluga atilabilecek kofte ,borek vs yapsa .Sen de saglikli beslenmelisin ki bebegine süt olsun .

Yakınız cnm ama annem yazlığa gitti malesef evinde tek kalmak istemediği için.. buzluğumu doldurdu aslında saolsun ama onları yemeğe çevirmek bile yorgunluk benim için.. her seferinde emzirdikten sonra sağıyorum çünkü, uyutması derken zaten kısa süre sonra tekrar uyanıyor ve aynı döngüye giriyoruz

Al bendennde o kadar dun gittim kontrole normalde 14uneydi... sonra" istersen hemen alayim ama bence haftayayi bekleyelim" dedi dr... sesimi cikaramadim ama simdiden pismanlik var cunku agrilarim inanilmaz ozellikle su cati agrisi kalkamaz oturamaz yatamaz oldum bildigin hareketsiz yasiyorum.. kismet... safak 5 insallah

Yardımcısız çok zor ama evde sürekli birilerinin olması her zamanki düzenin bozulması da zor şu günleri bi atlatsaydık

Hele bir de esin gec geliyorsa daha zor .O konuda ben de sanssizim annem cok kalamiyacak .Esim gec geliyor .Hayirlisi bir sekilde düzenkurcaz .
Benim dr hic beklemekten filan bahsetmedi durumum vahim olunca .Hatta gece kotulesirsen hemen gel gelirken ara ben de geleyim dedi. Ben direniyorum iste kendimce esim icin.

Yardımcısız çok zor ama evde sürekli birilerinin olması her zamanki düzenin bozulması da zor şu günleri bi atlatsaydık

Evet cnm annem 4-5 gün kaldı, saolsun çok işimi gördü ama ne de olsa misafir. İster istemez hareketlerimiz kısıtlandı

Yok cnm eşim geç gelmiyor allahtan, hatta bugüne kadar evdeydi, izinliydi, ama yinede olmuyor. Bi çamaşir asıyor kırışık, topluyor kırışık. Kadın işi gibi olmuyor..

Yok cnm eşim geç gelmiyor allahtan, hatta bugüne kadar evdeydi, izinliydi, ama yinede olmuyor. Bi çamaşir asıyor kırışık, topluyor kırışık. Kadın işi gibi olmuyor..
Yapsın da mukemmel olmayiversin bebisler daha onemli bosver. Benimki temizlik yapınca surekli takdir ediyorum ki hevesi kaçmasın.

Ben dayanamadım tek başıma evde sinir krizleri geçirdim bebek hiç susmadan ağladığı için annemin yanına geldim canım. Çok bunaldiysan biraz kaç sen de

Yapsın da mukemmel olmayiversin bebisler daha onemli bosver. Benimki temizlik yapınca surekli takdir ediyorum ki hevesi kaçmasın.

Orası öyle canım da takıntılıyım sanırım biraz düzen konusunda (( iş yapmıyorum da kafaya takıyorum sürekli şu iş var diye..

Orası öyle canım da takıntılıyım sanırım biraz düzen konusunda (( iş yapmıyorum da kafaya takıyorum sürekli şu iş var diye..
bosver canim ya ev de biraz daginik kalsin ne olacak. Hayirlisiyla dogurdun, buyutmene bak. İznin suresince tadini cikarmaya calis, hic kendine stres yapma isi gucu. Olmasa da oluyor bak. Şoyle aksamustleri az da olsa bebek arabasiyla cikma imkaniniz olursa biraz yuruyup gelseniz, sen de hava almis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…