2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Azcık su sendekı cesaretten bana yolla kuzum bn hastaneye gırerken baslarım aglamaya nasıl gccek o gun bn bılemıorm walla
İnsan çok duygulu olur yaa kesin bende girip çıkana kadar ağlarım ama mutluluktan :) içini ferah tut sende stres korkunu çoğaltır

Kızlar geceden beri sancım var sabahta nişan geldi doktora gidiyoruz dua edin ıkı gun dayanamadı sıpam:) ne olur duanızı eksik etmeyin

Ayy beraber pazartesi doğuracaktık seninle beni bırakıp doğumamı gidiyorsun aşk olsun şaka bir yana gözün aydın hadi sağlıcakla gelsin miniğin .

Odayi vermen kötü olmus abin olmasa annenle kalirdin ne guzel.

günaydın kızlar :) gece rüyamda bebeğimi gördüm yeni doğmuştu ve çok küçüktü kedi yavrusu gibi. kucağıma aldım sürekli mememi yakalayıp emmeye çalışıyodu. bütün gece gerçekten de sütüm akmış iki göğsümden de. yatak falan battı komple. umarım bir an önce bebeğimi kucağıma alıp emzirebilirim

dün adaçayı aldım günde bi bardak içsem yan etkisi olur mu acaba? aranızda adaçayı içmeye başlayan var mı? bi sorun yaşadınız mı?

burayı kapatmaya ben de adayım kızlar 38+5 olduk hala hiç bir belirti yok. kanala inmemiş. ilk gebeliğim olduğu için 41e kadar uzayabilir dedi doktor.
En fazla 30 temmuz o zaman ben temmuza bile şüpeyle bakıyorum temmuz bitmeden doğura bileceğme inancım yok.
Aman dursunlar zaten durdukları yerde 40 haftada doğarlar. hamileliğin son günleri yapa bildiğmiz kadar naz yapalım özlüycez sonra belki.

Ben de ruyamda bebisimi gördüm bugun .Ne kadar guzel bir ruyaydi .Insallah yakinda gerçek olcak canim .Ben de humana icmeye basladim sütüm dustan sonra bir damla akiyor ama insallah hemen gelir doğumda da.

Aslan pençesi otu biraz tehlikeli canım onu deneme istersen eskiden hamile kalmamak için ve ya düşük yapan kadınlar rahimleri temizlensin hepsi aksın diye içerlermis diye duymuştum sen bilindik yollardan git canım bolca yürüyüş yapmak falan gibi

Ben de ruyamda bebisimi gördüm bugun .Ne kadar guzel bir ruyaydi .Insallah yakinda gerçek olcak canim .Ben de humana icmeye basladim sütüm dustan sonra bir damla akiyor ama insallah hemen gelir doğumda da.
Ben de bebeğimi rüyamda görmüştüm doğuma yakın hatta hep hayal etmeye çalışıyordum yüz şeklini falan ama hayallerimin çok üstünde bir tatlılıkla geldi bence dünyanın en tatlı bebeği, en güzel koku onda seyretmeye koklamaya doyamıyorum

Kızlar süt arttırıcı pratik çay falan ne yapa bilirim hatta hazır alınıp içilen olsa daha iyi olcak malum bir çocuk ve bir bebekle hazırlamaya her zaman vakit bulamıyorum hemen şip şak sallama çay gibi su koyup içe bileceğim bir içecek var mı bildiğiniz yazarsanız çok makbule geçer

Cok sukur hamile kalmaya calistigim donemden bu yana ara ara ruyamda goruyorum hep ayni bebis .Ama bazen yuz hatlarını gormuyorum Merak ediyorum o bebis mi gercekten diye .
Cay olarak humana .Su kaynatmana bile gerek yok soguk da iciliyor .Eczanelerde oldukça pahali h.burada da gayet uygun 1 gunde geliyor alabilirsin .Hatta 3 lu 6 li set olarak daha uygun.

Sezeryan canim

İnşallah en kısa zamanda hayirlisiyla kavuşursun mis kokuluna evet hep derdin rüyamda görüyorum diye doğunca yazarsın o mu yoksa değil mi :)) hemen bakıyorum canım çok teşekkür ederim

benimki şeffaf su gibi akıyor. çok hafif sarımsı. senin de öyle mi?

Bnm 9da yatıs yapılcak ama 11 de amelıyata alıncak bn genel anestezı heyecan we panık oldgm ıcın ya tek bnde mi oluo gun yaklastıkca daha cok korku basıor bana sende öle misin
Ben ölüyorum canim... dr un ilk verdiği tarih bugündü... hafta ici nasil elim ayagim titredi anlatamam... korku basta zaten allah korusun kotu bisey olacak gibi düşünüyorum hep... yani sanki hic kucagima alamicam yada ameliyattan cikamayacagim gibi hic duzgun bisey gelmiyor akloma yani hayal gibi dusunsene 3gun sonra yavrumuz kucagimizda... inanamiyorum... heyecani anlatmaya gerek yok bence :) ama bi cesaret genel istemiyorum dedim bakalim... herhangi bi panigimde zaten mudahale ederler diye dusunuyorum da onun rahatligi var...

Hastaneden wee baby nin silikon ucunu vermişlerdi onu bende kullanamadım yapışmadı hava aldı hep. Sonra aventinkini aldık o güzel yapışıyor hava da yapmıyor.

Canim humanaya once baslamissin? Faydasi oluyorsa bende baslayayim bugun... ne kadar iciyorsun peki? Masallah sütün simdiden gelmis sen hic endise etme... bende akma makma yok bakalim neler yasayacagiz

Humana var canım oldukça pratik ister sıcak ister soğuk iki kaşık atıp karıştırman yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…